Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سواد رسانه خبرگزاری فارس؛ حمله انتحاری، ترور، قتل‌های فجیع، حملات وحشیانه و برده‌داری؛ این‌ها لیستی از جنایات هر روزه گروه تروریستی داعش بود؛ جنایت‌هایی که با ترفندهای رسانه‌ای، چندبرابر وحشت‌آفرین می‌شد و همین تبدیل به ابزاری برای کاشتن ترس در دل مردم و گسترش تجازوهایش شده بود. اما سردار سلیمانی که عرصه جنگ را دست گرفت، همه معادلات عوض شد؛ قوت و قدرت مقاومت، جای رعب و وحشت را گرفت و خیلی طولی نکشید که همین، نسخه داعش را در هم پیچید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

ساختار تشکیلات رسانه‌ای داعش چگونه بود؟

گروه تروریستی داعش، در اوایل تاسیسش، مؤسسه‌ «الاعتصام» را به‌ عنوان ارگان اطلاع‌رسانی تأسیس کرد.‌ علاوه بر آن تشکیلات رسانه این گروه تروریستی متشکل از ۱۰ کانال تلویزیونی و سه‌ فرستنده رادیویی بود. داعشی‌ها همچنین چندین شماره از مجله‌ای اینترنتی به‌نام «دابق» را به زبان عربی و انگلیسی و مجله «رومیه» را به زبان فارسی منتشر می‌کردند. این رسانه ها قرار بود چندگام اساسی در پیشبرد اهداف داعش بردارند:

۱-تصویر سازی «داعش شکست ناپذیر»

داعش که به لطف دولت‌های عرب منطقه و اسرائیل توانسته بود از آخرین تجهیزات تدوین و استودیوهای ضبط فیلم برخوردار شود. با به روزترین تکنیک‌های تدوین ضمن ارائه تصویر «لباس نارنجی» قربانیان و تصویر سازی متناظر آن با زندانیان آمریکایی، برای جلوگیری از کشف شدن توسط پهپادهای شناسایی، نسبت به ضبط فیلم در محیط های بسته اقدام می‌کردند که در نهایت با جلوه‌های ویژه آن را در مکان های دلخواه قرار میدادند. رسانه های این گروه تروریستی دائما تلاش داشتند، به شکل‌های مختلف حملات داعش را برق آسا و وحشتناک جلوه دهند. برای این کار از ترفندهای مختلفی استفاده می‌کردند. بعضی از این ترفندها از این قرار بودند.

مثال اول  تصویری بود که از برده‌داری جنسی داعشی‌ها در رسانه‌ها منتشر می‌شد. این تصویرسازی دارای دوبعد ایجابی و سلبی بود. بعد ایجابی آن ایجاد انگیزه برای تروریست‌های جدید و تشویق آنان به پیوستن به داعش بود و بعد منفی آن ترس زنان و مردم از این جنایات داعش بود. بعد سلبی این قضیه تا آنجا پیش رفت که مردم با شنیدن احتمال حمله داعش به شهرهایشان، خانه‌هایشان را رها می‌کردند و از آنجا می‌گریختند.

 

کارویژه گروه‌های تبلیغات این بود که پیش از ورود نیروهای این گروه به  هر منطقه‌ای، ترسی عمومی را از حضور داعش در آن منطقه ایجاد کنند. برای مثال در فلوجه عراق، این گروه‌ها با اسپری رنگ، خانه‌های شیعیان، نظامیان، وابستگان به حکومت را مشخص می‌کردند و حتی تعیین می‌کردند که از کدام یک از این خانه ها می‌شود برده گرفت.

مثال دوم، پیوند زدن شب با نام داعش بود. گویی داعش همیشه در شب زمانی که فکرش را هم نمی‌کنید به شما حمله می‌کند و همین امر موجب شده بود که خیلی از ساکنان منطقه در معرض خطر داعش شب و روز را در ترس داعش زندگی کنند.

مثال سوم، گاهی نیز داعش برای آنکه نشان دهد تعداد زیادی دارد، پیش از ورودش به شهر یا منطقه‌ای اقدام به نصب پرچم‌های منصوب به این گروه تروریستی را می‌کرد. تا این چنین مردم حتی بدون حضور تروریست‌ها خانه‌هایشان را ترک کنند.


پرچم هایی که پیش از ورود کاروان های داعش توسط گروه های تبلیغاتی داعش در مناطق مختلف نصب می‌شد

 

۲-تئوریزه کردن تفکر داعشی 

مجله «دابق» از اساس نه یک مجله خبری که یک مجله تخصصی و ایدوئولوژیک بود. این مجله قرار بود که مبانی فکر دولت داعش را تئوریزه کند. همچنین به دلیل انتشار به زبان انگلیسی و نشر آن توسط وب‌سایت‌هایی چون آمازون، این مجله به سرعت در اروپا و آمریکا منتشر و برخی جوانان و بزه‌کاران اروپایی را جذب این گروه کرد. بنا بر برخی گزارش‌ها، توییتر داعش روزانه بیش از یک هزار اکانت حمایتی داشت. یک آمار کلی در این مورد از هزاران حامی این شبکه حکایت دارد که با فعالیت مداوم و آنلاین در اخبار و برنامه‌های مورد نظر داعش سهیم هستند، البته این تعداد  از حامیان ثابت نیستند بلکه به طور مداوم در نوسان هستند از جمله اینکه در فاصله ماه اکتبر تا دسامبر ۲۰۱۴ این گروه حدود ۴۶ هزار حامی در توییتر پیدا کرد و به این ترتیب از این طریق در صدد تحقق یکی از راهبردی ترین  اهداف خود یا همان جذب نیرو برآمد.

حمایت وب سایت آمازون در فروش مجله داعشی دابق( عکس های منتشر شده با کیفیت اصلی به خواست آمازون جمع آوری شده بودند)

 


 ۳-عادی سازی وجود داعش

دستگاه تبلیغاتی داعش برای عادی سازی حضورش، تلاش کرد تا با ساخت یک بازی رایانه‌ای به نام «صلیل الصوارم»، راه‌های نظامی مورد استفاده علیه دشمنان را به تصویر بکشد. به این ترتیب که در آن، نیروهای داعش به دو دسته نیروهای تک‌تیرانداز و نیروهای انتحاری تقسیم شده بودند. همچنین تلاش داشتند نرم‌افزار موبایلی «فجر البشائر»، و مجموعه کلیپ‌های هیجانی «Let's Go» (مجموعه کلیپ‌هایی با صدای قرآن و موسیقی های عربی تند)، هم حضور خودشان را عادی جلوه بدهند و هم برای قشر نوجوان و جوان، خاطره‌سازی کنند و زمینه را برای پذیرش خود توسط آن‌ها فراهم کنند. 


بازی رایانه ای طراحی شده توسط داعش

نرم افزار موبایلی فجر البشائر

تیم‌های تبلیغاتی این گروه تروریستی، در کنار انتشار فیلم‌های تبلیغاتی در مورد قدرت نظامی به نمایش رفاه مردمان رقه و موصل و رخت بستن فقر از این مناطق اقدام می کرد تا به این ترتیب  زمینه مهاجرت  گروه‌ها و جوانان بیکار و سرگردان را به قلمرو خود فراهم کند.

مقاومت، هیمنه تبلیغاتی داعش را در هم شکست

همانطور که داعش تلاش داشت در سایه حمایت‌های غربی-عربی به تجاوزات خود ادامه دهد و رویای دولت واحد عراق و سوریه را با تمام توان تبلیغ می‌کرد، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برای کمک به مقاومت، فرماندهی میدان را در دست گرفت. شکست های این گروه تروریستی در آمرلی، موصل و نقاط دیگر، هیمنه شکست ناپذیری داعش را در هم شکست و خیلی سریع تصویر یک گروه ضعیف و جنایتکار در ذهن مردم جایگزین تبلیغات قبل شد.

 در گام های بعدی با تدابیر شهید سلیمانی بخش‌های رسانه‌ای و اطلاعاتی گروه‌های مقاومت فعال شد و توانست در مقابله با تهاجمات رسانه‌ای داعش موثر باشد. از جمله این گروه ها، تیم های رسانه‌ای گروه های حشد الشعبی و نجباء بود. همچنین به نمایش درآوردن چهره جنایتکار داعشی‌ها توانست تاحد زیادی از جذب نیرو به این گروه تروریستی جلوگیری نماید.

داعش پس از آنکه شکست‌های سنگینی در عراق و سوریه متحمل شد، بخش‌های رسانه‌ای فارسی زبان خود را تعطیل کرد و به تدریج با نمایش جنایات این گروه تروریستی توسط رسانه‌های مقاومت، مجله دابق هم بی اثر شد. با مشغول شدن داعش در درگیری های میدانی از کیفیت فیلم‌های منتشر شده توسط این گروه کم شد تا آنجایی که برخی شبکه‌ها و رسانه‌هایش را متوقف کرد. البته برخی استودیوهای این گروه نیز در نبرد با آنان به دست رزمندگان اسلام، پاکسازی شد.

رسانه قدرتمندی به نام حاج‌قاسم سلیمانی

سخنرانی حاج قاسم در لنگرود و تعیین زمان نابودی دو یا سه ماهه برای نابودی داعش، یک ضربه روانی تمام عیار برای این گروه تروریستی بود. به گونه ای که برخی از این تروریست‌ها با شنیدن نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و این وعده او، اقدام به فرار از گروه خود می‌کردند. در همین زمان برخی اکانت‌های وابسته به داعش در شبکه‌های اجتماعی اعلام کردند اشاره به صحبت‌های قاسم سلیمانی جرم است و هرکس مرتکب شود، اعدام می‌شود. حالا دیگر ترس و وحشت تا عمق وجود تکفیری‌ها نفوذ کرده بود.

داعش با هیاهوی بلند رسانه‌ای اعلام موجودیت کرده‌بود و با حمایت‌های مالی، تسلیحاتی و رسانه‌ای کشورهای منطقه و اسرائیل به می‌رفت تا یک تهدید جدی و مستمر برای منطقه باشد؛ ولی با آغاز فعالیت های حاج قاسم، هیمنه تبلیغاتی این گروه تروریستی شکسته‌شد و با قطع شاهراه‌های مالی و تسلیحاتی‌اش، غول رسانه‌ای‌اش نیز از هم پاشیده شد.  در نهایت این گروه طبق وعده صادقِ حاج قاسم نابود شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: داعش حاج قاسم سردار سلیمانی جنگ روانی تکفیری عراق گروه تروریستی قاسم سلیمانی رسانه ای تروریست ها حاج قاسم رسانه ها خانه ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفاهای سریالی سران نظامی صهیونیست/کابوس «وعده صادق» ادامه دارد

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: عملیات طوفان الاقصی نیز به مانند تمام نبردهای سرنوشت ساز تاریخ سبب صعود و سقوط افراد بسیاری از هرم قدرت در سرزمین‌های اشغالی شده است. ضربه حیثیتی هفتم اکتبر به قدری برای کابینه و جامعه صهیونیستی سنگین و دردناک بوده است که بسیاری از تحلیلگران مسائل فلسطین اشغالی با اشاره به مصاحبه‌ها و اظهارنظر مقامات اسرائیلی از سونامی استعفا و تسویه حساب سیاسی در رژیم صهیونیستی سخن می‌گویند.

در این میان حمله غیرقانونی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق و ترور فرماندهان و مستشاران ارشد نظامی ایران در حوزه شامات سبب تشدید سطح تنش میان تهران- تل‌آویو شد. در حالی که مقامات صهیونیست براساس برآوردهای نظامی- امنیتی انتظار تداوم سیاست «صبر استراتژیک» از سوی مقامات تصمیم گیر در تهران را داشتند، این ارزیابی غلط سبب ظهور پاسخی دردناک به نام عملیات وعده صادق علیه اهداف نظامی در عمق خاک سرزمین‌های اشغالی شد. آهارون هالیوا فرمانده رکن دوم ارتش اسرائیل به دلیل اشتباه در عملیات هفتم اکتبر و پیش‌بینی نادرست نسبت به توان و ابعاد پاسخ سخت تهران در جایگاه متهم ردیف اول این شکست بزرگ نظامی قرار دارد. چنین اشتباهی هولناکی آن هم تنها پس از گذشت ۲۰۰ روز از عملیات طوفان الاقصی در نهایت منجر به استعفای هالیوا رئیس آمان شد. برهمین اساس در ادامه این یادداشت سعی خواهیم کرد تا ضمن معرفی آهارون هالیوا به بررسی دلایل استعفای وی و پیامدهای این تصمیم بپردازیم.

آشنایی با فرمانده اسرائیلی شکست خورده

سرلشگر آهارون هالیوا فرمانده ۵۷ ساله از پدر و مادری مراکشی الاصل در شهر حیفا به دنیا آمد. رئیس اداره اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل پیش از قرار گرفتن در این پست حیاتی سابقه فعالیت در اداره فناوری و لجستیک، گردان چترباز تسفا، تیپ ۵۵ و لشگر ۹۸ چتربازان و بخش عملیات در ارتش اسرائیل را داشت. علاوه بر این وی سابق جنگیدن در نبردهای لبنان و غزه را در کارنامه کاری خود دارد. به غیر از سوابق نظامی، یکی از حوادث قابل توجه در دوران فعالیت وی سرقت بی‌سابقه سلاح از پایگاه ارتش اسرائیل در ژانویه ۲۰۲۱ بود که وی را برای پاسخگویی در برابر کمیته امور خارجه و جنگ قرار داد.

هالیوا از جمله حامیان پیمان آبراهام با کشورهای عربی بود و از توافق گازی با لبنان در میدان گازی قانا / کاریش حمایت می‌کرد. او برخلاف مقامات راستگرای اسرائیل بر این اعتقاد بود که رژیم صهیونیستی برای مقابله با گروه‌های مقاومت در کرانه باختری چاره‌ای جز تقویت تشکیلات خودگردان ندارد. وی همچنین یکی از ارکان اصلی نبرد سیف القدس در نوار غزه برای هدف قراردادن گروه‌های مقاومت در مه ۲۰۲۱ بود. یکی از راهبردهای کلان هالیوا برای تضعیف و تغییر رفتار دشمنان اسرائیل وارد کردن ضربات دقیق به آنها بوده است. برهمین اساس به نظر می‌رسد پس از ضربه طوفان الاقصی، مسئولیت پرونده ترور تمام بازیگران مؤثر در عملیات هفتم اکتبر، به ویژه ترور فرماندهان و شخصیت‌های ارشد حزب الله لبنان و جنبش حماس را در ارتش رژیم بر عهده داشته است.

تغییر معادلات نظامی با عملیات ایران؛ نخستین قربانی گرفته شد

در ساختار نظامی- اطلاعاتی رژیم صهیونیستی «آمان» در کنار «موساد» و «شین بت» سه رکن مهم اطلاعاتی تل‌آویو برای برتری بر دشمنان خارجی و عامل ابتکار عمل در برابر تهدیدات حیاتی محسوب می‌شود. خطای محاسباتی و ارزیابی غلط هر یک از این اعضای مثلث می‌تواند سبب وارد شدن ضربات دردناکی بر پیکره صهیونیست‌ها شود. بر همین اساس آهارون هالیوا رئیس آمان روز دوشنبه ۲۲ آوریل با انتشار نامه‌ای از استعفای خود به دلیل شکست در عملیات هفتم اکتبر خبر داد و گفت که پس از یافتن جایگزین به سرعت از این جایگاه کنار خواهد کشید. وی در ادامه مدعی شد که پیش از انتشار عمومی این خبر با هرتصی هالوی رئیس ستاد مشترک ارتش و یوآف گالانت وزیر جنگ رژیم هماهنگی‌های لازم را انجام داده است.

با وجود اینکه آهارون هالیوا از هفتم اکتبر به عنوان «روز سیاه» یاد می‌کند اما به گزارش تایمز اسرائیل وی در روز واقعه به جای قرار داشتن در پست حساس فرماندهی، در تعطیلات به سر می‌برده است! با وجود اشاره هالیوا و رسانه‌های عبری به عملیات هفتم اکتبر به عنوان عامل اصلی استعفای رئیس آمان اما به نظر می‌رسد دلیل دیگری سبب شده است تا وی مأموریت جنگ در هفت جبهه مختلف را نیمه کاره رها کرده و به مانند سایر مقامات امنیتی و فرماندهان اسرائیلی پس از جنگ استعفای خود را اعلام کند. ظاهراً برآوردهای غلط وی در خصوص پاسخ احتمالی ایران به حمله دمشق و به دنبال آن عملیات بی‌سابقه «وعده صادق» علیه پایگاه هوایی نواتیم در صحرای النقب سبب افزایش اختلافات داخلی در میان فرماندهان و سیاستمداران صهیونیست و در نهایت کناره گیری رئیس آمان شده است. حال هالیوا باید آماده پاسخ به افکار عمومی رژیم صهیونیستی باشد که چرا ارزیابی درستی نسبت به توان آفندی دشمنان اسرائیل نداشته و با ارزیابی‌های غلط آسیب پذیری رژیم صهیونیستی را برای تمام دشمنان و رقبا خارجی آن آشکار کرد.

واکنش صهیونیست‌ها؛ نتانیاهو در محاق

یائیر لاپید رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی از استعفای آهارون هالیوا رئیس شعبه اطلاعات نظامی ارتش این رژیم استقبال کرد و از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم هم خواست که راه این ژنرال را در پیش بگیرد و استعفا کند.

در واقع در داخل جامعه صهیونیستی در شرایط کنونی نتانیاهو به عنوان مسئول اصلی شکست در برابر مقاومت فلسطین و عملیات تنبیهی ایران دانسته می‌شود و اکثر طرف‌ها به ویژه مخالفان قسم خورده نتانیاهو خواستار استعفای وی هستند.

هاآرتص در این باره در گزارشی نوشت که جنگ باید پایان یابد و نتانیاهو نیز باید استعفا دهد. این روزنامه عبری زبان در سرمقاله خود نوشت جنگ در غزه باید پایان یابد و نتانیاهو باید کنار برود، زیرا این مساله به قضیه مرگ و زندگی تبدیل شده است!

هیلل بیتون روزین خبرنگار نظامی شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گفت: رئیس شعبه اطلاعات نظامی ارتش نباید استعفا می‌داد، او باید همراه همه کسانی که شنبه شب در هفتم اکتبر اوضاع را رصد و پیگیری می‌کردند، محاکمه شود.

گدعون ساعر از هم‌پیمانان سابق نتانیاهو و مخالفان فعلی وی نیز گفت: کسانی که مسئول شکست هفتم اکتبر هستند، نباید در قدرت بمانند.

این عضو کابینه جنگی که اخیراً از حضور در آن استعفا داده، تاکید کرد کسانی که مسئول شکست هفتم اکتبر هستند، نباید در قدرت بمانند. ساعر تاکید کرد که با دیگران به دنبال برگزاری انتخابات زودهنگام خواهد بود. وی گفت ما به تغییرات گسترده در نظام سیاسی رژیم صهیونیستی نیاز داریم!

آغاز استعفاهای سریالی

در ادامه کناره‌گیری سریالی فرماندهان میدانی صهیونیست‌ها در جنگ غزه، فرمانده یگان ویژه «اشباح» ارتش رژیم صهیونیستی به طور ناگهانی از سمت خود استعفا کرد.

با توجه به اینکه یگان اشباح در شرایط کنونی در جنگ غزه مشغول به جنگ است، استعفای وی ضربه‌ای مهلک به نبرد صهیونیست‌ها علیه مقاومت فلسطین محسوب می‌شود.

منابع عبری گزارش دادند که پس از استعفای رئیس بخش اطلاعات نظامی، فرمانده یگان ویژه موسوم به «رفائیم» نیز به طور ناگهانی از سمت خود استعفا داده است.

این منابع اعلام کردند فرمانده یگان ویژه رفائیم که از آغاز حمله زمینی به غزه به طور پیوسته و مداوم در این باریکه جنگیده است، به دفیر حیفر فرمانده مافوق خود ابلاغ کرده که قصد دارد استعفا دهد.

روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت هم بیان کرد که این فرمانده صهیونیست هم به دو افسر ارشد دیگر یعنی مسئول شعبه اطلاعات نظامی ارتش و فرمانده منطقه مرکزی ارتش پیوست که تصمیم به استعفا گرفته اند.

پس از آهارون هالیوا رئیس شعبه اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، یک مقام نظامی بلندپایه دیگر هم قصد استعفا دارد.

روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که «یهودا فاکس»، فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی به هرتزی هالیوی رئیس ستاد کل ارتش ابلاغ کرده که اوایل ماه آگوست از سمت خود استعفا خواهد داد.

فاکس دومین مقام نظامی صهیونیست خواهد بود که به دنبال شکست هفتم اکتبر قصد کناره‌گیری از سمت خود را دارد.

در همین رابطه امروز شنبه کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که احتمالاً هرتزی هالیوی رئیس ستاد کل ارتش به زودی از سمت خود استعفا خواهد داد و گفتگوهایی در مورد تعیین جانشین او در جریان است.

روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت نیز نوشت که به دنبال استعفای اهارون هالیوا رئیس شعبه اطلاعات نظامی ارتش و ژنرال یهودا فاکس فرمانده منطقه مرکزی ارتش پیش‌بینی می‌شود که حداقل ۸ مقام ارشد دیگر ارتش و نهادهای امنیتی از جمله هرتزی هالیوی رئیس ستاد کل ارتش، رونین بار رئیس شاباک و چند مسئول دیگر استعفا دهند.

فرجام کلام

تحولات روزهای اخیر پس از استعفای آهارون هالیوا نشان می‌دهد که قطعاً وی آخرین قربانی عملیات هفتم اکتبر و عملیات وعده صادق نخواهد بود. همان‌طور که در بیانیه استعفا هالیوا آمده، وی ضمن پذیرش مسئولیت شکست در برابر مقاومت، خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب با هدف بررسی «عمیق، دقیق و جامع» در خصوص شکست در عملیات طوفان الاقصی شده است.

به نظر می‌رسد در روزهای آتی بسیاری از شخصیت‌های کنونی رژیم صهیونیستی مانند رونین بار رئیس شین بت، یوآف گالانت وزیرجنگ و هرتزی هالیوی رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل استعفا نامه خود را مانند رئیس آمان آماده کنند. حال باید منتظر ماند و دید که آیا ماجراجویی جدید نتانیاهو در رفح به سرانجام روشنی خواهد رسید یا آنکه وی و سایر مقامات اسرائیلی باید آماده سناریو سقوط کابینه و برگزاری انتخابات مجدد در سرزمین‌های اشغالی باشند.

کد خبر 6090168 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • اعترافات تکان دهنده عضو گروهک انصارالفرقان + ویدئو | هم این دنیا را خراب کردم هم آن دنیا را | ۱۱ تومان ارزش نداشت دماغ کسی را خون کنم!
  • اعترافات عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان + فیلم
  • دستگیری اعضای یک باند وابسته به داعش در ترکیه
  • بازداشت چند داعشی در استانبول
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • بازداشت ۳۸ نفر به ظن همکاری با داعش در ترکیه
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • استعفاهای سریالی سران نظامی صهیونیست/کابوس «وعده صادق» ادامه دارد