Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان می‌گویند افرادی که آلرژی غذایی یا دارویی دارند نیز می‌توانند بدون مشکل واکسن کرونای ساخت شرکت فایزر و مدرنا را دریافت کنند. بر این اساس آلرژی و حساسیت غذایی خطری برای تزریق واکسن کرونا ندارد.

طی روزهای اخیر گزارش های متعددی از واکنش های آلرژیک و حساسیت به واکسن کرونا منتشر شده و برخی افراد نیز تصاویری از این واکنش ها را در فضای مجازی منتشر کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع سبب شد تا یک تیم از پژوهشگران، تحت هدایت متخصصان آلرژی در بیمارستان عمومی ماساچوست (MGH) در ایالات متحده آمریکا به بررسی این موضوع بپردازند و در نتیجه این مطالعات مشخص شد که افراد مبتلا به آلرژی غذایی یا دارویی می توانند واکسن های فایزر و مدرنا را دریافت کرده و داشتن حساسیت غذایی هیچ منعی در تزریق واکسن کرونا ندارد.

نتایج این مطالعه که در ژورنال آلرژی و ایمنی شناسی بالینی (Journal of Allergy and Clinical Immunology) منتشر شده است، نشان می دهد واکسن های فوق الذکر که اخیراً توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای استفاده اضطراری تأیید شده اند، بی خطر بوده و مشکلی برای افراد عادی و کسانی که حساسیت های غذایی دارند، ایجاد نمی کند.

لازم به ذکر است که در پاسخ به گزارش واکنش های آلرژیک احتمالی در برخی از افراد پس از واکسیناسیون کرونا در انگلیس، سازمان تنظیم مقررات پزشکی این کشور توصیه کرد، افرادی که سابقه آنافیلاکسی و حساسیت در دارو یا غذا دارند باید از واکسیناسیون کووید ۱۹ خودداری کنند. با این حال، پس از بررسی دقیق اطلاعات مربوط به واکنش های آلرژیک، سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا توصیه کرد، فقط از افرادی که سابقه واکنش آلرژیک شدید به هر یک از اجزای واکسن کووید ۱۹ را دارند از تزریق این واکسن اجتناب کرده  و با پزشک مشورت کنند.

همزمان با این مساله، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC) نیز توصیه می کنند که کلیه بیماران پس از واکسیناسیون به مدت ۱۵ دقیقه توسط کارکنانی که می توانند چنین واکنش هایی را شناسایی و کنترل کنند، تحت معاینه قرار گیرند.

بدون دلیل از تزریق واکسن طفره نروید

پژوهشگران توصیه می کنند بدون دلیل و بدون مشورت با پزشک از تزریق واکسن اجتناب نکنید.  برای کسب اطلاعات تکمیلی از داشتن احتمالی آلرژی، متخصصان خلاصه ای از آنچه در حال حاضر در مورد واکنش های آلرژیک به واکسن ها مشابه کرونا وجود دارد را تهیه کرده و به زودی منتشر می کنند.

در این گزارش پژوهشگران توصیه های مفصلی را ارائه داده اند تا افراد با سابقه آلرژی متفاوت بتوانند با خیال راحت اولین دوز واکسن کرونای خود را دریافت کنند. آنها همچنین مراحل دریافت ایمن دوز دوم را در افرادی که واکنشی مبتنی بر حساسیت به دوز اول واکسن از خود نشان می دهند، را ارائه کردند.

به واکسن های تأیید شده اعتماد کنید

آلنا بانرجی (Aleena Banerji) یکی از پژوهشگران این پروژه تحقیقاتی و مدیر کلینیک واحد آلرژی و ایمونولوژی بالینی در MGH و دانشیار هاروارد در این رابطه گفت: ما به عنوان متخصص آلرژی، می خواهیم واکسیناسیون عمومی را تشویق کرده و به مردم اطمینان دهیم که هر دو واکسن فایزر و مدرنا مورد تأیید هستند. متخصصان همچنین خاطرنشان کردند که واکنش های آلرژیک به واکسن ها نادر است و در هر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر، یک نفر به این واکسن ها حساسیت نشان می دهد.

در خاتمه گفتنی است محققان توصیه کردند افراد با سابقه آنافیلاکسی و حساسیت به داروی تزریقی یا واکسن حاوی پلی اتیلن گلیکول یا پلی سوربات قبل از واکسیناسیون کرونا با متخصصین حساسیت مشورت کنند.

برچسب ها: کرونا ، واکسن کرونا ، حساسیت دارویی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LOp

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا حساسیت دارویی واکنش های آلرژیک ایالات متحده واکسن کرونا تزریق واکسن واکسن ها واکنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۶۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟