Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس شورای شهر همدان با بیان اینکه شهرداری آماده صدور پروانه پروژه «عصر طلایی هگمتانه» است، گفت: به محض اینکه نظام مهندسی نقشه‌های پروژه شش هکتاری عصر طلایی هگمتانه را تحویل شهرداری دهد و سرمایه‌گذار نسبت به وصول عوارض اقدام کند، پروانه ساخت صادر خواهد شد.

سیدمسعود عسگریان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه پروژه عصر طلایی هگمتانه فرآیندهای قانونی را طی کرده است، افزود: شهردار پیشنهاد داده بود که برای شروع به کار شش هکتار دوم پروژه عصر طلایی هگمتانه پروانه ساختمانی صادر و وصول عوارض براساس مصوبات میراث فرهنگی با تعرفه صنعتی محاسبه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کارگروه امور زیربنایی کاربری صنعتی را برای این پروژه مصوب کرده بود، ادامه داد: براساس این مصوبه پروژه‌هایی که تحت نظر میراث فرهنگی هستند، صنعتی محسوب می‌شوند و در سال ۹۶-۹۵ مصوبه صنعتی بودن هم دارد.

عسگریان ادامه داد: شورای شهر صرفاً بنا به درخواست شهردار همدان تعرفه محاسباتی عوارض را تأیید کرد که براساس کاربری صنعتی محاسبه و وصول شود که با توجه به بررسی‌ها و مستندات و مدارک موجود خوشبختانه در شورای شهر مصوب شد.

رئیس شورای شهر همدان با اشاره به مصوبات شورای شهر درباره پروژه عصر طلایی هگمتانه، خاطرنشان کرد: در جلسه شورای شهر مصوب شد با توجه به اینکه این پروژه گردشگری است عوارض آن نیز براساس تعرفه صنعتی محاسبه شود.

وی ادامه داد: مهلت مشخص کردیم به طوریکه اگر قرار است کاری انجام شود، در پروسه زمانی که در پروانه ساختمانی قید می‌شود در همان مدت زمان باید اتمام پیدا کند و همچنین شرکت عصر طلایی در احداث پارک با شهرداری همکاری کند.

رئیس شورای شهر همدان درباره پارک مجاور پروژه عصر طلایی هگمتانه نیز یادآور شد: این پارک قرار است با همکاری شرکت عصر طلایی هگمتانه و شهرداری همدان نیز احداث شود که مصوب شده است.

وی با بیان اینکه عوارض پروژه عصر طلایی هگمتانه ۱۷.۵ میلیارد تومان است، تأکید کرد: براساس تعرفه صنعتی سال ۹۸ عوارض این پروژه ۱۷.۵ میلیارد تومان محاسبه شده که با وصول آن شهرداری برای صدور پروانه اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر پروژه گردشگری استانی اقتصادی شهرداري صنعتي پارك شورای اسلامی شهر همدان شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۶۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران گفت: تسهیلات  بانکی  ۵ نوع تسهیلات است اول در بافت فرسوده از تمامی تسهیلات نهضت ملی بدون شرایط چهارگانه قابل پرداخت است.

وی افزود: در برنامه هفتم  بندی  آمده است که بر اساس آن تمامی حمایت‌ها، تسهیلات و تخفیف‌های نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده تعلق می‌گیرد  و تا سقف ۵ واحد از تسهیلات نهضت ملی مسکن می‌توانند استفاده کنند.

وی افزود: مبلغ ۱۸۵ میلیون تومان  وام صفر درصد است که کم است و باید افزایش پیدا کند و همچنین تسهیلات اسکان موقت است که ۱۲۰ میلیون تومان در تهران و در ۹۰ میلیون تومان هم در سایر شهرها پرداخت می شود. 

معاون وزیر راه و شهرسازی  اظهار کرد: همچنین تسهیلات مقاوم سازی و مرمت بافت‌های تاریخی وجود دارد که همان تسهیلات نهضت ملی مسکن است که ۸۰ درصد وام ساخت را در برمی‌گیرد.

وی افزود: همچنین یک وام ودیعه در بافت‌های تاریخی را هم داریم که ساکنان این بافت‌ها می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند‌.

وی در خصوص سوال دیگر  باشگاه خبرنگاران در خصوص صددر مدت زمان پروانه های ساختمانی گفت: طبق برنامه هفتم حداکثر مدت صدور ظرف سه ماه پرداخت شود و اگر صادر نشود در حال برنامه ریزی هستیم که از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر شود‌.

او گفت: مدت زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در تهران ۶ ماه است و میانگین کشوری ۸ است  در برخی از شهرها از ۲هفته ای صادر می‌شود و حتی در اصفهان به صورت الکترونیکی پروانه های ساختمانی صادر می‌شود.

وی افزود: یک میلیون و ۵۰ هزار  واحد مسکونی را از سال ۸۴ تا کنون  نوسازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • باران بهاری میهمان دیار هگمتانه
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • افتتاح زمین چمن مصنوعی شهر جورقان
  • نقشه شهر همدان به‌روزرسانی می‌شود
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده