Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: ۴۰۱ شهر کرونایی کشور رنگ زرد گرفته اند. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رئیسی، روز شنبه در پایان جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، به تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور پرداخت.

وی با عنوان این مطلب که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور به بالای ۸۶ درصد رسیده است، گفت: خوشبختانه روند بیماری در کشور نزولی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیسی با اشاره به روند نزولی موارد بستری و فوتی‌های بیماران کرونایی در کشور، افزود: میزان بستری‌ها تقریباً یک چهارم شده است و میزان مرگ و میر‌ها به کمتر از یک سوم نسبت به چند هفته قبل رسیده است.

وی ادامه داد: در استان مازندران پیک سوم بیماری تازه شروع شده و ۴ شهر قرمز در کشور داریم که مربوط به این استان است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: در حال حاضر ۴۰۱ شهر زرد و ۴۳ شهر نارنجی داریم که ۱۵ تا ۱۸ شهر نارنجی مربوط به استان مازندران است.

وی ادامه داد: لاهیجان در استان گیلان هم نیاز به مراقبت بیشتری دارد.

رئیسی افزود: با توجه به تغییر شرایط از نارنجی به زرد، کوچک‌ترین غفلت می‌تواند وضعیت را دوباره دستخوش تغییر کرده و درگیر موج بعدی شویم.

وی تاکید کرد: این ویروس تنفسی است و به هر کشوری می‌تواند سرایت کند و حتی خبر‌هایی به دستمان رسیده است که در ترکیه هم این ویروس دیده شده است؛ بنابراین در کنترل مرز‌های هوایی، دریایی و زمینی باید بیش از قبل دقت کنیم. اما در هر حال چه جهش ویروس خارجی باشد و چه جهش در داخل رخ داده باشد باید پروتکل‌ها را رعایت کرده و از حضور در تجمع خودداری کنیم و ماسک بزنیم.

رئیسی ادامه داد: حضور در جمع و مهمانی‌ها می‌تواند عامل اساسی انتقال بیماری باشد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: بهتر است مردم نسبت به رعایت پروتکل‌ها در فصل زمستان، کوشاتر باشند تا بتوانیم به سلامت سال را به پایان برسانیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهر کرونایی فوت کرونا موارد بستری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی

 مهدی زنگنه  در مراسم آغاز این طرح اظهار کرد: پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی،عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه(س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.

زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان(BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD ، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • حمله‌های هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • کنایه سنگین به دولت رئیسی؛ ژست کنترل تورم نگیرید، نتوانستید