Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان یک مدرس حوزه و دانشگاه گفت: ‎برای رشد فرهنگی و معرفتی جامعه لازم است در خصوص معرفی شان و منزلت مقام زن از رهگذر تبیین مقام سیده نسا العالمین بیش از پیش تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام سید اسماعیل حسینی در گفت‌وگو با ایسنا و با تسلیت ایام شهادت فاطمه زهرا (س) با بیان شمه‌ای از فضایل حضرت زهرا سلام الله علیها این بانوی باعظمت را الگوی بی‌بدیل زنان و دختران عنوان‌ کرد و افزود: ‎برای رشد فرهنگی و معرفتی جامعه لازم است در خصوص معرفی شان و منزلت مقام زن از رهگذر تبیین مقام سیده نسا العالمین بیش از پیش تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نقش زنان و دختران در رشد و بالندگی جامعه و همین‌طور اثر پذیری منفی جامعه از زنان اشاره داشت و بر لزوم معرفت بخشی به زنان و دختران درموضوع مقام زن تاکید کرد و گفت: برای رشد فرهنگی و معرفتی جامعه لازم است در خصوص معرفی شان و منزلت مقام زن از رهگذر تبیین مقام سیده نساالعالمین بیش ازپیش تلاش کنیم.

حسینی با اشاره اسم کتاب فاطمه فاطمه است، تصریح کرد: این کتاب به قدری زیبا نوشته شده که حتی منتقدان، این اثر زیبای استاد دکتر شریعتی را  تحسین می‌کنند.

این مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به برخی معضلات فرهنگی و تابو شکنی‌های صورت گرفته در بستر فضای مجازی، گفت: این فضا همت مسؤلان در تلاش برای انجام کار فرهنگی تاثیرگذار را دو چندان می‌کند.

حسینی گفت: متأسفانه دختران جامعه نسبت به شان و منزلت خود و هم چنین نسبت به مقام قدسی سرور زنان عالم از آگاهی  و شناخت کافی برخوردار نیستند.

وی با بیان اینکه صبوری و توکل به خداوند در سختی های زندگی یکی دیگر از ویژگی‌های اخلاقی انسان ها برگزیده تاریخ بشری است، تصریح کرد: با نگاهی به تاریخ زندگی قدیسان عالم متوجه می‌شویم همه آن زنان و مردان ارزشمند و تحول آفرین در مسیر زندگی با موانع و سختیهای زیادی  مواجه بودهاند که با شکیبایی و توکل بر خداوند و با قدرت ایمان با همه مشکلات جنگیده و مجاهدانه پیروز و قهرمان عرصه امتحانات الهی بوده‌اند.

این مدرس حوزه و دانشگاه بیان کرد: ایمان استوار، عشق به خداوند و عمل به همه دستورات الهی که در قالب فرامین شرعی از طرف خداوند جهت رشد و کمال واقعی انسانتبیین شده است عوامل برتری زنان مقدسی چون فاطمه زهرا و مریم عذرا (سلام الله علیهما)است.آنها به خوبی دریافته بودند که کتب آسمانی به منزله دفترچه راهنمای انسان برای رشد و سعادت ابدی است.

حسینی عنوان کرد: همانگونه که افراد برای استفاده درست از وسیله‌های مختلف دفترچه راهنمای آن را را مطالعه می‌کنند، حضرت زهرای مرضیه خود را موظف کرده بود کتاب‌های الهی را مرتب بخوانند و از آن الهام بگیرید در زندگی آنها را بکار ببرند؛ چنانچه در حدیثی از وجود مقدس حضرت زهرا تلاوت قرآن یکی از مهم‌ترین امور دارای جاذبه واقعی در دنیا بیان شده است.

[حُبِّبَ إلی مِن دُنیاکُم ثَلاثٌ: تِلاوَةٌ کِتابِ‌اللهِ، وَالنَّظَرُ فی وَجهِ رَسولِ‌اللهِ، وَالإنفاقُ فی سَبیلِ‌اللهِ؛سه چیز از دنیای شما محبوب من است: اوّل خواندن قرآن، دوم نگاه کردن به چهره‌ رسول‌الله و سوم انفاق در راه خدا.]

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی شهادت حضرت زهرا س زنان زن در اسلام تلاوت قرآن انفاق در راه خدا قرآن زهرا شریعتی حضرت زهرا فاطمه زهرا حسینی حضرت زهرا برای رشد مقام زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۸۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتا سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و، چون حرکت خود را براساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تاثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی بیان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها ضروری است
  • (تصاویر) بزرگداشت مرحومه زهرا شجاعی در بیت آیت‌الله صانعی
  • معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند