Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@21:41:50 GMT

برج نوری چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۳۹۰۰۶

برج نوری چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، برج نوری در اصل همان دکل روشناییمی‌باشد که از آن برای روشن سازی محیط‌های بزرگ همانند پارک‌ها، پل‌ها، بیمارستان‌ها و.... استفاده می‌کنند. یکی از محصولات اصلی که مکمل برج نوری است، پروژکتور ال ای دی است که در ساخت این محصولات کاربرد ویژه ای دارد. شرکت احداث گستر نیروی پارس عرضه کننده انواع برج نوری می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که می‌دانید در شهرهای بزرگ سرتاسر جهان، تلاش بر این است که نمای شهر را زیباتر کنند و یکی از وسایل برای زیباتر شدن شهر بخصوص در شب، تجهیزات نوری می‌باشد. در تجهیزات نوری دکل‌های روشنایی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و در اکثر شهرها برای زیباسازی از آن‌ها استفاده می‌کنند برای مثال می‌توان به شهر میلان اشاره کرد که در جشن‌های مخصوص برای جذب توریست مبلغ بسیاری را صرف خرید تجهیزات نوری مانند برج نوری می‌کند.

عوامل مؤثر در ساخت و نصب برج‌های نوری

* نوع ساختار زمین و جنس خاک محلی که قرار است برج نوری آنجا نصب شود.

* بررسی میزان سرعت باد و همچنین نیروهای فشار باد موجود در منطقه

* بررسی وزن برج نوری برای اجرا و ساخت فوندانسیون

* بررسی میزان مقاومت در برابر بلاهای طبیعی مانند سیل و زلزله

* نوع نور افشانی (چگونگی قدرت نور و حجم نور)

* بررسی میزان برق مصرفی

* بررسی اطراف محل کار گذاری برج نوری (عدم وجود هرگونه درخت، ساختمان و … که ایجاد سایه کند)

* رعایت کامل استانداردهای بین المللی

مشخصات فنی برج نوری

برج‌های نوری دارای مشخصات فنی خاصی هستند که با توجه به موارد بالا و بررسی آن‌ها می‌توان یکی از مدل‌های آن را که مناسب آن منطقه می‌باشد انتخاب و نصب کرد، این کار باید توسط نیروی مجرب و مهندسین آموزش دیده انجام شود.

همانگونه که در بالا اشاره شد، برج‌های نوری دارای اشکال متفاوت با ارتفاع‌های مختلفی هستند به این صورت که ارتفاع آن‌ها بین ۶-۶۰ متر می‌باشد و در سه مدل سبد ثابت، سبد متحرک با هندل دستی و سبد متحرک با موتور الکتریکی تولید می‌شوند که انتخاب ارتفاع و نوع آن بسته به نظر کارشناس است.

شاید این سوال به وجود بیاید که آیا این دکل‌های روشنایی که به برق زیادی برای روشن کردن محیط‌های بزرگ نیاز دارند، خطرناک هستند؟ یا دارای ایمنی کافی برای نصب در هر مکانی هستند؟ در این جا باید گفت که سطح خارجی برج‌های نوری به وسیله گالوانیزه گرم محافظت می‌شود و تمام قطعات و تجهیزات آن به صورت اورلب مونتاژ شده اند همچنین ایمنی سبد برج‌های نوری به وسیله قفل‌های اینترلاک و پاراشوت تامین می‌شوند.

نوع دیگری از برج‌های نوری، برج‌های روشنایی تلسکوپی می‌باشد که سر دایره‌ای شکلی دارند و در آن‌ها پرژکتورها را نصب می‌کنند و به دلیل نوع طراحی، در محیط‌هایی استفاده می‌شوند که هدف نورافشانی محیط است و سر آن با توجه به ارتفاع، ثابت و متحرک می‌باشد. نوع ثابت آن با توجه به نامی که دارد، قابلیت جا به جایی ندارد و در هنگام تعمیر آن باید از بالابر استفاده شود اما نوع متحرک آن به گونه‌ای است که سر نگهدارنده به سمت پایین حرکت می‌کند و می‌توان نصب و تعمیر را روی زمین توسط تکنسین انجام داده و سپس آن را به سمت بالا هدایت کرد.

از دیگر تجهیزات برج نوری گیربکس است که به دو صورت دستی و برقی موجود می‌باشد.

کاربرد برج نوری

بیشترین کاربردی که برج‌های نوری دارند در پالایشگاه‌ها، پارکینگ‌های سرباز، محوطه بیرونی فرودگاه‌ها، استادیوم‌ها، پادگان‌ها، سایت‌های نظامی و … است. استفاده از این تجهیزات برقی در مکان‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، بسیار رایج است و از اهمیت بالایی برخوردار است. همانطور که می‌دانید در سراسر جهان همواره پروژه‌های بزرگی در حال اجرا هستند که اغلب برای عمران و آبادانی شهرها و کشورها انجام می‌شوند از این رو برخی از این پروژه‌ها طولانی مدت هستند و کار آن‌ها به صورت شبانه روزی است پس برای شیفت‌های شب باید از دکل‌های روشنایی استفاده کرد زیرا بهترین گزینه همین برج‌های نوری می‌باشند.

برج نوری با احساس امنیت رابطه مستقیمی دارد و افرادی که در مناطق امنیتی بوده اند، می‌توانند به راحتی اهمیت این موضوع را درک کنند، به گونه‌ای که دکل‌های روشنایی عاملی برای جلوگیری از سرقت و جنایت است و از نظر روانشناسی استفاده از آن‌ها در شهرهای بزرگ و محیط‌های عمومی ضروری است.

جمع بندی

در ایران شرکت‌های بسیاری هستند که اقدام به ساخت برج‌های نوری کرده اند و به صورت اختصاصی در این بخش فعالیت دارند، این شرکت‌ها توانسته اند با به روزترین تکنولوژی‌ها، دکل‌های روشنایی گوناگونی را در ارتفاع‌های مختلف تولید کنند که در بازار موجود هستند، برج‌های نوری برخی از این شرکت‌ها کیفیت گالوانیزه بالایی دارند. همچنین برخی از نظر کیفیت خم و ورق، اجزاء تابلو برق، تناسب قدرت گیربکس با وزن سبد و … امتیاز بالایی نیز دارند. از جمله برترین تولیدکنندگان در این زمینه، شرکت احداث گستر نیروی پارس است. جهت دریافت مشاوره رایگان برای خرید انواع برج نوری، دکل روشنایی، برج پرچم، پایه چراغ روشنایی و سایر تجهیزات روشنایی شهری می‌توانید با کارشناسان و مشاورین احداث گستر نیروی پارس ارتباط برقرار نمایید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5110543

منبع: مهر

کلیدواژه: کسب و کار برق تبلیغات کسب و کار گروه صنعتی ایران خودرو اهن الات فولاد کسب و کارهای اینترنتی بازاریابی شبکه ای حج تمتع تبلیغات بانک تجارت تصفیه آب فضای کسب و کار آزمون آیلتس تولید نرم افزار بازی های رایانه ای دکل های روشنایی برج های نوری برج نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۹۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۹ اردیبهشت برابر ۲۸ آوریل را ورق می‌زنیم.

***

مکانیک موجی شرودینگر

۲۸ آوریل ۱۹۲۶ میلادی برابر با ۹ اردیبهشت ۱۳۰۵ خورشیدی، اروین شرودینگر، فیزیکدان هسته‌ای‌ اتریشی در نامه‌ای که برای آلبرت اینشتین فرستاد اصطلاح مکانیک موجی را ابداع کرد. این اصطلاح به شاخه تازه در حال ظهور فیزیک اطلاق می‌شد که رفتار ذرات زیراتمی را براساس توصیف ریاضی و بر حسب حرکت موج تفسیر می‌کند. مکانیک موجی به ما می‌گوید که انرژی الکترون کوانتیزه می‌شود و این انرژی با افزایش عدد کوانتومی افزایش می‌یابد و سطح انرژی گسترده‌تر می‌شود.

فرانسیس بیلی

۲۸ آوریل ۱۷۷۴ میلادی برابر با ۹ اردیبهشت ۱۱۵۳ خورشیدی، فرانسیس بیلی، اخترشناس انگلیسی به‌دنیا آمد. بیلی طی خورشیدگرفتگی حلقوی ۱۵ می ۱۸۳۶ اثر نوری شگفت‌انگیز حلقه الماس را توصیف کرد که در بزرگداشتش به دانه‌های تسبیح بیلی هم معروف است. حلقه الماس، پدیده‌ای است که درست لحظاتی پیش و پس از خورشیدگرفتگی کلی به‌صورت پرتوِ نوری از خورشید از کنار لبه قرص تاریک ماه دیده می‌شود. این پدیده به دلیل نوری است که ازطریق ویژگی‌های سطحی نامنظم ماه می‌تابد. درواقع، ماه طی خورشیدگرفتگی کلی، خورشید را می‌پوشاند اما توپوگرافی ناهموار کره ماه اجازه می‌دهد تا دانه‌های الماس‌مانند نور خورشید در برخی نقاط بتابد و در برخی دیگر نه.

هرتا مارکس آیرتون

۲۸ آوریل ۱۸۵۴ میلادی برابر با ۹ اردیبهشت ۱۲۳۳ خورشیدی، فیبی سارا هرتا مارکس آیرتون، مهندس برق، مخترع و ریاضیدان انگلیسی به‌دنیا آمد. آریتون نوعی فشارسنج (دستگاهی که ضربان نبض را ترسیم می‌کند)، ابزار تقسیم‌کننده خط (ابزاری برای تقسیم خط به تعداد معینی از قسمت‌های مساوی) و یک فن ضدگاز (فلاپر) را اختراع کرد که طی جنگ جهانی اول از آن استفاده شد. او کارش را در کنار ویلیام آیرتون آغاز کرد که در سال ۱۸۸۴ به ازدواج آن دو منجر شد. هرتا با توجه به علاقه همسرش به آزمایش‌های قوس الکتریکی، طرح‌هایی را ارائه کرد که چراغ‌های قوس را آرام‌تر و قابل اطمینان‌تر می‌کرد. او در سال ۱۹۰۲ قوس الکتریکی را معرفی کرد. آیرتون به‌دلیل زن‌بودن از دریافت مدرک از دانشگاه کمبریج محروم شد. اما او اولین زنی بود که به عضویت موسسه مهندسین برق درآمد. زن بعدی که در این موسسه پذیرفته شد دوروتی اسمیت در سال 1958 بود. آیرتون همچنین اولین زنی بود که برنده مدال هیوز، جایزه انجمن سلطنتی شد که در سال ۱۹۰۶ به افتخار تحقیقاتش درباره حرکت امواج در شن و آب و کارهایش روی قوس الکتریکی به او اعطا شد.

یان اچ. اورت

۲۸ آوریل ۱۹۰۰ میلادی برابر با ۹ اردیبهشت ۱۲۷۹ خورشیدی، یان هندریک اورت، فیزیکدان و اخترشناس هلندی و یکی از مهم‌ترین چهره‌ها در تلاش‌های قرن بیستم برای درک ماهیت کهکشان راه‌شیری به‌دنیا آمد. اورت موفق شد چرخش کهکشان راه‌شیری را اندازه‌گیری کند. او همچنین فرضیه «ابر اورت» را مطرح کرد که نام مکانی است که بسیاری از دنباله‌دار‌ها از آن سرچشمه می‌گیرند و در فاصله ۵۰هزار واحد نجومی معادل حدود یک سال نوری از خورشید قرار دارد. سال ۱۹۲۷ اورت حرکات ستارگان دور را بررسی و شواهدی برای چرخش دیفرانسیل یافت و نظریه ریاضی ساختار کهکشانی را پایه‌گذاری کرد. پس‌از جنگ جهانی دوم، او گروهی هلندی را رهبری کرد که از خط ۲۱ سانتی‌متری برای نقشه‌برداری گاز هیدروژن در کهکشان استفاده کردند. به تابش الکترومغناطیسی خطوط طیفی حاصل از تغییر حالت در اتم خنثی هیدروژن، خط ۲۱ سانتی‌متری یا خط هیدروژن گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • نوری قزلجه: با زور گشت ارشاد دین حفظ نمی‌شود /موضوع لایحه حجاب هنوز در رفت و برگشت است
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • سیستم روشنایی بوستان ولایت قم تکمیل می‌شود
  • حلقه‌های اطراف سحابی حلقه
  • ۹ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • مانیتور Innocn 27D1Q چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • بنی‌تمیم: اکنون زمان حمایت همه‌جانبه از سه تیم لیگ برتری خوزستان است
  • امنیت و زیبایی بصری ماحصل روشنایی معابر قشم
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد