Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@10:39:09 GMT

۱۰ کتاب پرفروش فرانسه در سال ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۳۹۳۷۰

۱۰ کتاب پرفروش فرانسه در سال ۲۰۲۰

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایبنا، اکتوالیته نوشت سال ۲۰۲۰ با همه فراز و نشیب، شگفتی‌ها و اخبار بدی که برای همه مردم دنیا داشت سرانجام به پایان رسید. سالی که کرونا فروش کتاب را از کتابفروشی‌ها با بحران جدی روبه‌رو کرد؛ با این‌حال فروشگاه‌های آنلاین در نقاط مختلف دنیا توانستند جان تازه‌ای به حیات فروش کتاب بدهند و تا حدی خسارت‌های کاهش فروش کتاب را در سالی سخت جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردمی که کرونا و قرنطینه‌های سراسری دلخوشی چندانی برایشان باقی نگذاشته بود به کتاب پناه بردند و لذت کتابخوانی را مغتنم شمردند.

در فرانسه نیز جوایز بزرگ ادبی مانند گنکور و رنودو به دلیل تعطیلی کتابفروشی‌ها برای اولین بار با تاخیر اعلام شد و فروش کتاب را در این کشور که معمولا با اعلام اخبار جوایز ادبی رونق می‌گیرد دستخوش تغییراتی کرد. گزارش شرکت تحقیقاتی GFK، ده کتاب پرفروش در فرانسه را در سال ۲۰۲۰ از بین کتاب‌هایی که در همین سال منتشر شده‌اند معرفی کرده است.

ژوئل دیکر، نویسنده سوئیسی با فروش نزدیک به ۴۷۹.۳۹۸ نسخه از رمان «معمای اتاق ۶۲۲» که در ماه ژوئن سال گذشته میلادی منتشر شد در صدر جدول فروش کتاب نشست و عنوان پرفروش‌ترین کتاب در فرانسه در سال ۲۰۲۰ را به خود اختصاص داد. این کتاب در دیگر کشورهای اروپایی نظیر اسپانیا و ایتالیا و پرتغال نیز به فروش قابل توجهی دست یافته و به نوعی محبوب‌ترین کتاب در اروپا شده است.

رتبه بعدی بدون تردید از آن گیوم موسو، نویسنده فرانسوی است که با انتشار رمان «زندگی خصوصی نویسندگان» در رتبه دوم رمان‌های پرفروش فرانسه در سال ۲۰۲۰ جای گرفته است. از این رمان جیبی در سال گذشته میلادی،  ۴۷۵.۴۵۸ نسخه به فروش رسید. رمان دیگر موسو با عنوان «زندگی یک رمان است» با فروش ۳۸۳.۲۲۵ نسخه در رتبه چهارم این فهرست قرار گرفته است.

سیریل لیگناک، آشپز محبوب و معروف فرانسوی نیز با انتشار جلد نخست کتاب آشپزی «خانگی» با فروش ۴۰۱.۹۹۱ نسخه در رتبه سوم قرار گرفته است. او جلد دوم و سوم این کتاب را نیز در همین سال منتشر کرد که به ترتیب به فروش ۲۵۰.۶۶۱ نسخه و ۹۸.۹۰۷ نسخه دست یافتند و جایگاه سلطان آشپزی غذاهای لذیذ را در فرانسه بیش از پیش تثبیت کردند.

 اروه لو تلیه، برنده گنگور سال ۲۰۲۰ نیز برای رمان «نابهنجار» با فروش بیش از ۳۴۲.۰۰۰ نسخه در رتبه پنجم این فهرست جای گرفته است. رمان «آینه دردهای ما» نوشته پی‌یر لومتر، نویسنده سرشناس فرانسوی با فروش ۲۷۲.۳۵۰ نسخه و پس از او میشل بوسی با رمان جیبی «مجبورم سخت رویا ببافم» با فروش ۲۷۲.۳۵۰ در رتبه‌های ششم و هفتم کتاب‌های پرفروش فرانسه قرار گرفته‌اند.

 در رتبه هشتم تا دهم این فهرست نیز بار دیگر سیریل لیگناک با انتشار جلد دوم کتاب آشپزی «خانگی» و ملیسا دا کاستا با رمان «همه آبی آسمان» با فروش ۲۴۴.۸۵۳ نسخه و اورلی کلودل نویسنده رمان «گیلاس روی کیک» با فروش ۲۴۲.۰۰۹ نسخه قرار گرفته‌اند.

کد خبر 577232 برچسب‌ها ادبیات فرانسه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ادبیات فرانسه سال ۲۰۲۰ فروش کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزئی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

دیگر خبرها

  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • اینفوگرافیک پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران