Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر مصطفی قانعی درباره نحوه مراقبت در افراد مبتلا به کرونایی که دچار مشکلات تنفسی شده و بعد از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده اند، گفت: زمانیکه سطح اکسیژن افراد مبتلا به بیماری کووید۱۹ که در بیمارستان بستری شدند، به سطح مناسبی در زمان استراحت برسد، پزشک آنها را ترخیص می کند، اما ممکن است بیمار بعد از ترخیص و در زمان فعالیت دچار افت اکسیژن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل دستگاه پالس اکسیمتر بسیار در این مرحله به بیمار کمک می کند که بداند در چه وضعیتی قرار دارد.

وی افزود: اگر بیماری که ترخیص شده، درحالی که دستگاه پالس اکسیمتر در انگشتش قرار دارد، حدود شش دقیقه مداوم پیاده روی کند، اما بیش از سه عدد دچار افت اکسیژن نشود، ینی وضعیت ریه او برای فعالیت مطلوب است، اما اگر سطح اکسیژن بیمار بیش از سه عدد افت کند، به این معنی است که فرد هنوز باید استراحت کند و پیاده روی و هرگونه ورزش دیگری به صلاح این فرد نیست تا زمانیکه ریه اش پاسخگوی اکسیژن مورد نیازش در حین فعالیت باشد. بنابراین همین اندازه گیری از طریق پالس اکسیمتر برای بیمار کفایت می کند و نیاز به سی تی اسکن های مکرر نیست.

وی افزود: اگر شدت ضایعه ریوی در حدی باشد که با اکسیژن بیمار را ترخیص کنند، فرد بیمار حتما به داروهایی نیاز دارد که بعد از ترخیص هم التهاب ریه را کاهش دهند. پزشکان فوق تخصص ریه به این‌موضوع آگاهند. در اینجا دیگر بیماری فرد، عفونی نیست، بلکه یک بیماری التهابی است که باید با نظر متخصص ریه پیگیری کنند تا سطح اکسیژن شان به حد عادی بازگردد.

قانعی ادامه داد: کسانیکه بعد از ترخیص دچار تنگی نفس هستند، این‌به معنای کمبود اکسیژن نیست. کمبود اکسیژن فقط با دستگاه سنجش اکسیژن شناسایی می شود، نه با تنگی نفس. حال ممکن است تنگی نفس برای مدتی در بهبود یافتگان کرونا ماندگار شود که چندان مهم نیست. هرچند که پزشکان فوق تخصص ریه برای آن هم داروهایی را تجویز می کنند تا التهاب ریه کم شده و اگر انسدادی در ریه وجود دارد، برطرف شود.

وی با بیان اینکه به ندرت دیده می شود که ضایعه ریوی بعد از ترخیص پیشرفت کند، گفت: خوشبختانه در بالای ۹۰ درصد موارد ضایعه ریه برگشت پذیر است. منتها ممکن است تا چهار ماه هم زمان ببرد. البته معمولا در بیماران خفیف بعد از یک هفته، در بیماران متوسط بعد از دو هفته و در بیماران شدید ممکن است تا چهار هفته برطرف شدن بیماری ریه طول بکشد.

قانعی تاکید کرد: اگر بیمار مبتلا به کرونا، بعد از بهبودی همچنان سرفه می زند، پزشک فوق تخصص ریه باید علت سرفه را بررسی کند. سرفه به معنی عدم رفع بیماری ریه نیست و ممکن است بیماری دیگری عود کرده یا حساسیت مجاری باشد. بیماران حتما باید تحت نظر فوق تخصص ریه باشند تا زمانیکه تمام شکایات بیماری رفع شود. در عین حال باید توجه کرد که بیمار مبتلا به کرونایی که از بیمارستان ترخیص می شود، شانس انتقال بیماری به دیگران را ندارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس فوق تخصص ریه بعد از ترخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۹۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور حکم حبس برای متصدی غیرمجاز جمع‌آوری ضایعات

ایسنا/خراسان رضوی  رئیس اداره حفاظت محیط زیست خواف از صدور حکم حبس برای متصدی غیرمجاز جمع‌آوری ضایعات همزمان با روز جهانی زمین پاک در این شهرستان خبر داد.

سعید شفیعیان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با شکایت اداره حفاظت محیط زیست و در پی اخطار مکرر به یکی از واحدهای غیر مجاز جمع‌آوری ضایعات در شهر خواف و عدم توجه به اخطارها و رفع نواقص، حکم دادگاه شهرستان خواف مبنی بر الزام واحد به رفع نواقص و تحمل ۶ ماه حبس برای متصدی این واحد غیرمجاز همزمان با روز جهانی زمین پاک صادر شد.

وی گفت: معضل واحدهای غیرمجاز جمع‌آوری پسماند با اخطار و سپس پلمب این واحدها در سال گذشته و اخذ تعهد از ایشان برای رفع نواقص، کسب مجوز و رفع مزاحمت و آلودگی‌های پیرامون پیگیری شد که متاسفانه برخی از واحدها نسبت به اجرای تعهد داده شده تعلل می کنند، به این منظور شکایتی از یک واحد جمع آوری پسماند در مرجع قضایی مفتوح و متصدی این واحد با رأی قاضی این شهرستان به رفع نواقص و تحمل ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شد.

شفیعیان افزود: رای صادره همزمان با روز جهانی زمین پاک تنظیم شد و ضمن تشکر از قاطعیت قاضی محترم با نظر ایشان و در صورت انجام اقدام مناسب متخلف قابل واخواهی و تجدید نظر خواهد بود. 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خواف در ادامه از فعالیت حدود ۲۵ واحد غیر مجاز واحد جمع‌آوری ضایعات در این شهرستان خبر داد و افزود: برای تمامی این واحدها اخطاریه کتبی صادر شده است.

وی اظهار کرد: استقرار نامناسب واحد در داخل شهر از مشکلات و معضلات اصلی و جدی این واحدها است، متاسفانه اغلب واحدها در داخل شهر مستقر بوده و یا در فاصله نامناسب از شهر قرار دارند.

شفیعیان با اشاره به اینکه سال گذشته گزارش تمامی واحدها به مرجع قضایی ارسال شده است، عنوان کرد: با عنایت به تعریف این واحدها در ردیف ۲۴ آیین نامه  ساماندهی مشاغل و اصناف مزاحم شهری بر اساس درخواست و انتظارات مردمی ایجاب می‌کند دستگاه‌های ذیل این آیین نامه نیز در راستای ساماندهی این مشاغل فعال‌تر عمل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چگونه پاکستانی‌ها از ضایعات الکترونیکی طلا استخراج می‌کنند؟ (فیلم)
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • صدور حکم حبس برای متصدی غیرمجاز جمع‌آوری ضایعات
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد