Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه «گاردین» در یادداشتی به قلم «ادوارد هلمور» آورده است، حدود ۱۴۰ قانون‌گذار جمهوری‌خواه وفادار به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا این هفته قصد دارند علیه شمارش رسمی آرای مجمع گزینندگان و تأیید پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری، رأی دهند.

در این یادداشت آمده است: «گرچه این تاکتیک برای ممانعت از انتصاب بایدن به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهور آمریکا کافی نخواهد بود، اما می‌تواند موجب اختلال در کار کنگره شده، پایگاه ترامپ را تقویت کرده و فضایی مسموم برای همکاری‌های سیاسی با دولت دموکرات بعدی ایجاد کنند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هلمور می‌نویسد: «دو عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان به شبکه سی‌اِن‌اِن گفته‌اند، انتظار می‌رود حدود ۱۴۰ نماینده هم‌حزبی آن‌ها در جلسه مشترک کنگره در تاریخ ششم ژانویه، علیه رویه تأیید آراء، رأی دهند. به گفته کارشناسان سیاسی، هدف این راهبرد حفظ جایگاه رئیس جمهور در حال ترک [کاخ سفید] به عنوان فردی بهره‌مند از قسمت عمده حزب [جمهوری‌خواه] است».

این یادداشت در ادامه به نقل از «پیتر وینر» معاون رئیس اندیشکده محافظه‌کار «مرکز اخلاقیات و سیاست عمومی» و نویسنده سخنرانی‌های سه رئیس دولت جمهوری‌خواه در آمریکا می‌نویسد، رأی این تعداد نماینده کنگره علیه تأیید آراء «نشانه‌ای ناراحت کننده» است.

هلمور به نقل از این کارشناس آمریکایی می‌نویسد: «این [نشانه] مغایر آزادی‌خواهی، غیر دموکراتیک، مخرب بوده و در حزب جمهوری‌خواه شایع است. این کار فقط اقدامی در راستای اختتامیه دوران ترامپ نیست بلکه مراسم افتتاح عصر پسا ترامپ است. چنین اقدامی تبلیغی برای این مبنا است که پس از رفتن ترامپ، این افراد همچنان خود را مرید ترامپ و بخشی از فرقه او می‌دانند».

این یادداشت به نقل از «هنک شینکوف» می‌نویسد:‌ «[حزب جمهوری‌خواه] هنوز حزب ترامپ است. ممکن است آن‌ها [عدم تأیید آراء] را به عنوان اقدامی برای حفظ بقای خود ببینند و ممکن است حتی به حقیقت کاری که می‌کنند اعتقادی نداشته باشند. چیزی که به آن اعتقاد دارند این است که در انتخابات ۲۰۲۲ پیروز شوند. اگر رئیس جمهوری داشتیم که برای خروج بی سر و صدا [از کاخ سفید] آمادگی داشت، چنین بحث‌هایی نداشتیم».

هلمور در این یادداشت می‌افزاید: «تیم ترامپ تا کنون در دستکم چهل پرونده شکایت انتخاباتی شکست خورده است؛ انتخاباتی که به گفته مسئولان برگزاری آن، سالم‌ترین انتخابات تاریخ آمریکا بود. روز چهارشنبه "جاش هالی" سناتور ایالت میسوری و متحد ترامپ اعلام کرد به در خلال جلسه مشترک ششم ژانویه، به تأیید آرای الکترال اعتراض خواهد کرد. در همین روز "مارک لوین" دبیر نشریه "بلیز" از هالی حمایت کرده و مدعی شد این ایالت‌های [کلیدی] از قوانین انتخاباتی خودشان تبعیت نکرده‌اند».

در ادامه این یادداشت آمده است، «میچ مک‌کانل رهبر اکثریت جمهور‌ی‌خواه سنای آمریکا با این اقدام مخالفت کرده و درخصوص پیامدهای آن هشدار داد. به گفته وینر، مک‌کانل به این دلیل با هالی مخالف است که کنترل او بر مجلس سنا را مورد تهدید قرار می‌دهد. وینر می‌گوید: «اگر آن‌ها علیه کاری که هالی در حال انجام آن است عمل کنند، به پایگاه اصلی حزب جمهوری‌خواه آسیب می‌زنند و اگر با آن موافقت کنند، مشخصاً به برخی جمهوری‌خواهان در ایالت‌های معتدل‌تر ضربه می‌زنند».

هلمور به نقل از «جیم اسلیپر» استاد بازنشسته علوم سیاسی دانشگاه ییل می‌نویسد: «با فرض این‌که نتوانند اکثریت سنا را به دست آورند، از بیستم ژانویه به بعد شاهد حزب جمهوری خواهی خواهیم بود که تلاش خود را افزایش خواهد داد تا مک‌کانل همچنان مقابل هر کاری که دموکرات‌ها امید انجامش را دارند، ایستادگی کند».

این یادداشت در پایان به نقل از اسلیپر می‌افزاید: «هرگونه تلاش برای ممانعت از تأیید آراء، مصداق سرکوب آرای مردم است و بخشی از عملیاتی محسوب می‌شود که مکانیسم‌های رویه انتخاباتی آزاد و دموکراتیک را محدود کند و همچنین "بخشی از یک کودتای فلج کننده است که ترامپ در مسیری که در ذهن معیوبش ساخته، دنبال می‌کند"».

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا انتخابات 2020 فرقه ترامپ گاردین حزب جمهوری خواه رئیس جمهور تأیید آراء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۰۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل

ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

 

به گزارش فارس، وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را به میان کشید و گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • روزنامه سازندگی: مهدی نصیری توهم اتحاد نامقدس دارد
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • مهدی نصیری و توهم اتحاد