Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادگاهی در میلان ایتالیا حکم داد مهاجرانی که با خطر ابتلا به کووید –۱۹ در صورت بازگشت به کشورشان مواجهند، می‌توانند در اروپا بمانند.

 به نقل از خبرگزاری آنسا، این دادگاه اعلام کرد خطر ابتلا به کرونا در زادگاه مهاجران باید به عنوان دلیلی برای برخورداری از حمایت بشردوستانه در ایتالیا برای مهاجرانی در نظر گرفته شود که شرایط لازم برای حمایت بین المللی را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور، حمایت بشردوستانه به طور خودکار اعطا نمی شود، اما ارزیابی ها در این زمینه به صورت موردی انجام می شود.

ارزیابی ها بر این موضوع متمرکز است که آیا کووید –۱۹ به عنوان عامل خطری است که آسیب پذیری افراد را با توجه به نبود مراقبت های بهداشتی و منابع غذایی در کشور مبدا افزایش می دهد، ضمن اینکه تبعات اجتماعی و اقتصادی ناشی از این همه گیری نیز مورد توجه قرار می گیرد.

براساس حکم صادر شده، مهاجران ممکن است در صورت بازگشت به میهن خود با دسترسی نداشتن به کادر پزشکی، تجهیزات و تخت های مراقبت های ویژه مواجه شوند.

این وضعیت حمایت بشردوستانه به افرادی تعلق می گیرد که به وضعیت پناهندگی دست نمی یابند، اما در صورت بازگشت به کشور خود با خطراتی روبه رو هستند.

با این حال، هر مورد به صورت انفرادی مورد ارزیابی قرار می گیرد و مهاجران از محافظت خودکار برخوردار نمی شوند.

در این فرآیند تصمیم گیری، مقام های مسئول این مساله را مورد توجه قرار می دهند که آیا کووید–۱۹ به طور منفی بر اقتصاد و نظام بهداشتی کشور مبدا مهاجران تاثیر می گذارد، به عبارتی آیا مهاجران با خطر گرسنگی یا محرومیت از مراقبت های بهداشتی در نتیجه همه گیری مواجه هستند.

با توجه به اینکه دولت چپگرای ایتالیا سخت گیری های مهاجرتی را در مرز این کشور کاهش داده است، شمار زیادی از مهاجران در طول سال گذشته وارد ایتالیا شده اند.

کووید –۱۹ که از حدود یک سال پیش گریبان جهان را گرفت، ۸۴ میلیون و ۳۸۲ هزار و ۶۵۰ نفر را در این مدت مبتلا کرد. از این تعداد یک میلیون و ۸۳۵ هزار و ۳۹۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کردند و ۵۹ میلیون و ۶۴۲ هزار و ۲۷۱ نفر بهبود یافتند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد

به گزارش قدس آنلاین، دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آن‌ها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آن‌ها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آن‌ها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهادهای حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • پتروشیمی‌ها از ورزش استان بوشهر نیز حمایت کنند
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • قوه قضاییه: حکم اعدام توماج صالحی بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم اعدام توماج صالحی
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم توماج صالحی
  • الساندرو دل ‌پیرو: تشویق در برنابئو، یکی از به‌یادماندنی‌ترین لحظات دوران حرفه‌ای من است