Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل اوقاف استان از شکل گیری شورای خیریه علم و فناوری در قالب حمایت از نخبگان و کمک برای ثبت بین المللی لباس ضدکرونا را از دیگر گام های برداشته شده در حوزه فعالیت های فرهنگی بیان کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی از گام های بلندی که در ایام کرونا در بخش های مختلف به ویژه در حوزه فرهنگی برداشته شده است، سخن گفت و به اجرای ۳ هزار برنامه در امامزادگان و راه اندازی شوراهای خیریه در قالب حمایت از نخبگان و تولید و ثبت لباس ضدکرونا اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام «عظیم آسوده» به روند فعالیت های صورت گرفته این اداره کل در بخش های مختلف پرداخت و از فعال بودن آستان امامزادگان و اجرای برنامه های مختلف با وجود تعطیلی فیزیکی به واسطه رعایت دستورالعمل ها سخن گفت و پخش آنلاین برنامه ها در مناسبت های مختلف همچون مشاوره، احکام و خدماتی در قالب کمک به بیماران کرونایی و بیمارستان ها و تولید ماسک، راه اندازی کارگاه های خیاطی و معرق کاری از طریق فضای مجازی و کارگاه تولید شابلون در امامزادگان را از دیگر کارهای انجام شده برشمرد.

وی برگزاری محافل انس با قرآن کریم در شهرستان ها به صورت حضوری و غیرحضوری و مسابقات قرآنی شهرستانی و استانی به شکل مجازی را که زمینه ساز کاهش هزینه ها شده است، از دیگر اقدامات صورت گرفته اعلام کرد.وی با بیان این که از ابتدای امسال تاکنون در امامزادگان به همت مراکز افق برای توزیع ۲۰ هزار بسته غذایی اقدام شده است، تصریح کرد: توزیع ۲۰۰ هزار پرس غذای گرم، کفش و لباس گرم در بین نیازمندان و آزادی ۱۱ زندانی جرایم غیرعمد از دیگر کار های انجام گرفته است.

وی همچنین راه اندازی کاروان های شادی و حزن و اندوه و گروه های سرود در مناسبت های مختلف، تقدیر از ۲۵۰ پرستار و کادر درمان در بیمارستان امام حسن(ع) و شهرستان های شیروان و فاروج و انعقاد تفاهم نامه هایی با دستگاه های اجرایی در راستای بهره گیری از ظرفیت دستگاه ها و توانمندی های آن ها را از دیگر فعالیت های صورت گرفته اعلام کرد.

حجت الاسلام «آسوده» به راه اندازی شوراهای خیریه به عنوان یکی از فعالیت های مهم در این خصوص اشاره کرد که زمینه ساز رونق فعالیت ها و همراهی با اوقاف شد تا بتواند بهتر از گذشته در راستای انجام اقدامات خداپسندانه گام بردارد.

وی شکل گیری شورای خیریه علم و فناوری در قالب حمایت از نخبگان و کمک برای ثبت بین المللی لباس ضدکرونا را از دیگر گام های برداشته شده در حوزه فعالیت های فرهنگی بیان و تصریح کرد: توزیع هزار بسته لوازم تحریر در بین دانش آموزان از محل موقوفات منطبق و کمک های خیران و ساخت حمام برای نیازمندان از محل درآمد موقوفات از دیگر فعالیت های صورت گرفته است. مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی همچنین از اجرای ۳ هزار برنامه و فعالیت فرهنگی در امامزاده ها و بقاع متبرکه شاخص استان سخن گفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تفاهم نامه کرونا شورای خیریه راه اندازی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۰۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها از آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهری برای شهر بجنورد خبر داد.

مهدی چمران در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اگر شهر و شهرداری بجنورد به این نتیجه برسد که به اتوبوس‌های برقی نیاز دارند از ظرفیت‌های موجود برای تهیه این اتوبوس‌ها و بهره‌مندی مردم بجنورد از آن‌ها استفاده می‌کنیم.

وی تاکید کرد: این موضوع باید مطالعه و مورد بررسی قرار گیرد که آیا وجود اتوبوس‌های برقی در شهر بجنورد می‌تواند در موضوعات مختلف موثر واقع شود یا خیر. 

وی بیان کرد: اتوبوس‌های برقی نیازمند نگهداری‌های خاص است که حدودا یک و نیم برابر هزینه نگهداری بیشتری خواهد داشت اما از سوی دیگر هیچگونه آلودگی تولید نمی‌کند. 

چمران گفت: با تحقیقات انجام‌شده به این نتیجه رسیدیم که ۲۰۰۰ دستگاه از این اتوبوس ها را برای کلانشهر تهران سفارش دادیم و حدود ۵۰۰ دستگاه نیز توسط شرکت مپنا در داخل کشور تولید و بخشی از آن‌ها امسال تحویل می شود.

به گفته وی، از آنجایی که امکان ساخت این اتوبوس‌های برقی در کشور وجود دارد، می‌توان برای بجنورد از این ظرفیت بهره گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر در شهر تهران به ۹۰۰۰ و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۱ هزار اتوبوس نیاز داریم.

وی به معماری شهری نیز اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا ممنوعیت‌هایی را برای استفاده از معماری وارداتی و همچنین نماهای آتش‌زا ایجاد کنیم که این موضوع می‌تواند در بجنورد و سایر شهرهای کشور مورد توجه قرار گیرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف