Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالان کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی همزمان با فرا رسیدن نخستین سالروز شهادت شهید «حاج قاسم سلیمانی» با برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری و نیز مسابقات فرهنگی و هنری و محافل انس با قرآن، یاد و خاطره سردار بزرگ آسمانی را گرامی داشتند.

«هاشم شیرازیان» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت سردار سلیمانی و بزرگداشت یاد و خاطره آن شهید والامقام، از برگزاری مراسم های عزاداری با رعایت پروتکل های بهداشتی به همت فعالان کانون ها در مساجد شهرها و روستاهای استان  خبر داد و گفت: پویش بین المللی نسل سلیمانی با امضای الکترونیکی میلیونی نامه ای به فرماندهان جبهه مقاومت طراحی و اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی، برگزاری دومین جشنواره  سراسری سرود بچه های مسجد (سردار آسمانی)، اجرای رزمایش مواسات و همدلی و توزیع بسته های معیشتی، طبخ غذای گرم و توزیع بین خانواده های نیازمند، برگزاری مسابقات کتابخوانی «مکتب سلیمانی» و نیز اجرای طرح ملی «ایران قوی» با بخش های روح مقاومت و ثبت فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و هنری کانون ها در سامانه  بچه های مسجد را به اهم اقدامات در این باره افزود.

 

«سید علی شاه آبادی» مدیر کانون حجت ابن الحسن (عجل الله تعالی فرج الشریف) بجنورد هم از توزیع هزار  و 600 پُرس غذای گرم به مناسبت ایام سوگواری دهه فاطمیه اول و سالگرد شهادت سردار دلها به همت خیرین مسجدی خبر داد و گفت: این غذا ها به مدت 6 شب در محله های کم برخوردار و حاشیه شهر بجنورد از جمله احمد آباد و صندل آباد، ناظرآباد ،جوادیه، شهرک گلستان، بربر قلعه، منطقه حصار نیروگاه و کلته آروین توزیع شد.

 

حجت الاسلام «علی ابراهیمی» مدیر کانون منتظران ظهور اسفراین هم از برگزاری وبینار تخصصی و علمی تبیین شاخص های حاج قاسم با حضور طلاب حوزه های علمیه خبر داد و گفت: در این وبینار حجت الاسلام «سالاری مکی» به تشریح موضوع وبینار پرداخت.

 

وی همچنین از برگزاری نمایشگاه کتاب و عکس ویژه دهه بصیرت به همت فعالان این کانون خبر داد.

 

«زهرا براتی» مدیر کانون فرهنگی و هنری مشکات اسفراین نیز در این باره با اعلام  برنامه محوری این کانون از برگزاری  مسابقه مجازی «من از نسل سلیمانی  هستم»  خبر داد و گفت: این مسابقه  ویژه دانش آموزان در دو مقطع ابتدایی و  متوسطه  اول و دوم  و با همکاری  پایگاه مقاومت بسیج  صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرج الشریف) اسفراین برگزار می شود.

 

وی محورهای مسابقه را  شعر، عکس، پوستر، پادکست، فیلم کوتاه،  نماهنگ، نقاشی و دلنوشته  با موضوعات ولایت فقیه،  دانش آموز  انقلابی  و سردار  شهید قاسم سلیمانی عنوان کرد و افزود: علاقه مندان تا 25 دی ماه فرصت دارند آثار خود را به شماره 09374946793 به پیام رسان های  ایتا، سروش، بله، شاد و.. ارسال کنند.

 

«میلاد قربانی» مدیر کانون فرهنگی و هنری پنج تن آل عباء بجنورد نیز از برگزاری مسابقه فرهنگی و هنری «#نسل_سلیمانی_ها»  به صورت مجازی  و به مناسبت نخستین سالگرد شهادت سردار دلها  خبر داد و گفت: عکس سلفی با حاج قاسم، دلنوشته  و جملات  زیبا برای حاج قاسم، نقاشی و نامه ای به سردار با هشتک های #برای_سرباز و #نسل_سلیمانی_ها محورهای این مسابقه است  که علاقه مندان تا 15 دی ماه جاری برای ارسال آثار خود فرصت دارند.

 

وی افزود: شماره 09364481736 برای ارسال آثار از طریق پیام رسان های مختلف در نظر گرفته شده است.

 

«سعید شکوری» مدیر کانون فرهنگی و هنری امام حسن مجتبی (علیه السلام) اسفراین نیز از توزیع 30 بسته غذایی با مبلغ 9 میلیون تومان تومان هزینه  خبر داد و گفت: این بسته ها به همت خیران، همزمان با ایام فاطمیه و سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی بین خانواده های نیازمند توزیع شد.

 

«امین حقانی» مدیر کانون ولایت مسجد علی بن ابیطالب (علیه السلام) اسفراین از برگزاری مراسم  عزاداری و سالگرد شهید قاسم سلیمانی در این مسجد  خبر داد و گفت: تهیه  تمثال سردار دلها،  شعار نویسی به روی خودروها نیز از دیگر اقدامات این مسجد می توان نام برد.

 

«رسول متین» مدیر کانون امام رضا (علیه السلام) شهر گرمه نیز از فضاسازی شهری به مناسبت ایام شهادت سردار آسمانی و  تهیه برچسب مزین به تمثال حاج قاسم و نصب آن بر روی خودروها در این شهرستان خبر داد.

 

«علی اصغر سهیلی» مدیر کانون نینوای مسجد امام رضا (علیه السلام) بجنورد نیز از برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت شهید قاسم سلیمانی خبر داد و گفت: این مراسم با رعایت پروتکل های بهداشتی و حضور محدود افراد و به همت خواهران فعال در مسجد برگزار شد.

 

«محمد رحیمی» مدیر کانون فرهنگی و هنری رمضان  مسجد امام حسین (علیه السلام)  بجنورد نیز اعلام کرد:  علاوه بر برگزاری مراسم سوگواری توسط ارکان مسجد، توسط کودکان و نوجوانان این کانون، بسته های فرهنگی مزین به تصویر سردار دل ها بین مردم محله توزیع شد.

 

وی همچنین از توزیع 160پُرس غذای گرم بین عزاداران فاطمی و سوگواران سردار دل ها و نیز توزیع  داروی امام کاظم (علیه السلام) بین خانواده های نیازمند خبر داد.

 

«اصغر لنگری» مدیر کانون فرهنگی هنری علامه امینی (ره) بجنورد نیز از برگزاری مسابقه دلنوشته ای به سردار  خبر داد و گفت: علاقه مندان می توانند آثار خود را تا 15 دی ماه جاری به آدرس  @mqksboj  در پیام رسان سروش ارسال کنند.

 

«علی نامور» مدیر کانون فرهنگی و هنری صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرج الشریف) بجنورد نیز از اجرای سرود «به وقت شهادت» توسط گروه سرود «پیروان ولایت» در برنامه زنده تلویزیونی «سلام سردار» از شبکه استانی اترک  خبر داد.

 

«مجتبی قوی بنیه» مربی گروه سرود «نسیم رضوان» مسجد صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرج الشریف ) بجنورد نیز از اجرای این گروه در برنامه زنده سلام سردار صبح امروز شنبه و همزمان با سالگرد شهادت شهید سلیمانی خبر داد و گفت: این سرود با عنوان « لحظه آخر» به صورت زنده اجرا شد.

 

 

پایان پیام/71

منبع: شبستان

کلیدواژه: حاج قاسم سردار سلیمانی کانون مسجد عجل الله تعالی فرج الشریف مدیر کانون فرهنگی و هنری برگزاری مراسم بجنورد نیز خبر داد و گفت قاسم سلیمانی شهادت سردار نسل سلیمانی علیه السلام کانون ها حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۰۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک