Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک تا پیش از این، ایرلاین‌ها برای فروش بلیط هواپیما و ورود مسافران قوانینی همچون همراه نداشتن بار چرخی، انجام تست PCR، استفاده از ماسک در تمام طول سفر را در نظر گرفته بودند، اما حالا که صحبت‌هایی درباره واکسن این بیماری شده و از قرار معلوم به زودی در سراسر جهان استفاده خواهند شد، صنعت گردشگری در مورد اجباری بودن یا نبودن واکسیناسیون ویروس کرونا دچار مشکل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانتاس گفته است که به احتمال زیاد قبل از اجازه دادن به مسافران برای پرواز در سطح بین‌المللی، باید اثبات شود که واکسیناسیون COVID-۱۹ را داشته باشند.

 به غیر از اثبات واکسیناسیون واقعا تا چه مدت طول خواهد کشید تا تمامی افراد به واکسن دسترسی پیدا کنند؟. تا اتمام واکسیناسیون صنعت گردشگری چند درصد به روز‌های قبل از کرونا بازخواهد گشت تا ضرر‌های یک سال گذشته را جبران کند؟.

وقتی خبر موفقیت آمیز بودن آزمایش‌های واکسن COVID-۱۹ رسید، جهان که توسط ویروس کرونا ویران شده بود، سرانجام در انتهای تونل کمی نور دید. در حقیقت، بسیاری از مسافران بلافاصله برنامه ریزی در مورد سفر‌های بعدی خود را آغاز کردند. چرا که موتور‌های جستجوی مسافرت مانند Skyscanner با انتشار اخبار واکسن، از افزایش ترافیک زیادی برای رزرو هتل و بلیط هواپیما خبر دادند.

با اولویت بندی کشور‌ها برای واکسن از افراد مسن، بیماران و پرسنل بیمارستانی امکان دارد مدت‌ها و شاید یک یا دو سال طول بکشد تا نوبت این واکسن به جوانان و افراد سالم برسد. همین مسئله سوالات عمده‌ای را در مورد معنای واکسن‌های کووید ۱۹ برای صنعت گردشگری ایجاد می‌کند.

الزام داشتن کارت واکسن پیش از پرواز

بلافاصله پس از انتشار اخبار مربوط به واکسن‌های کرونا ویروس در سراسر جهان، ایرلاین استرالیایی کانتاس گفت که احتمالاً قبل از اجازه دادن به مسافران برای پرواز در سطح بین المللی، باید ثابت شود که واکسیناسیون COVID-۱۹ را انجام داده باشند. با این حال تا به امروز این تنها شرکت هواپیمایی است که چنین اعلامیه‌ای را اعلام کرده است.

مدیر عامل شرکت دلتا، اد باستیان نیز گفته اند که می‌تواند چنین الزامی را در پرواز‌های بین المللی مشاهده شود، اگرچه ممکن است این قوانین از طرف مقامات بین المللی باشد نه از شرکت‌های هواپیمایی.

در حال حاضر ترس اصلی شرکت‌های هواپیمایی و به طور کلی دنیای گردشگری این است که نیاز به واکسن پس از انتشار آن و در دسترس نبودن آن برای تمامی افراد، مسافران را از سفر منصرف کند و به صنعت گردشگری ضربه خورده بیشتر از قبل آسیب وارد شود.

الکساندر دو جونیک، مدیر انجمن حمل و نقل هوایی بین المللی (IATA) در مصاحبه با خبرنگاران گفته است که آزمایش برای بازگشایی مرز‌ها از واکسن حیاتی‌تر است.

یانا یک گروه تجاری است که ۲۹۰ شرکت هواپیمایی را در سطح جهان نمایندگی می‌کند. این سازمان که با نام انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی به اختصار یاتا شناخته می‌شود در سال ۱۹۴۵ در هاوانا کوبا راه اندازی شده است.

دیوید پاول، مشاور پزشکی یاتا نیز این موضوع را تکرار کرد و در یک نشست مجازی از سازمان یاتا در ماه نوامبر گفته است که شرکت‌های هواپیمایی و دولت‌ها برای دستیابی به پروتکل‌های آزمایشی استاندارد برای از بین بردن قرنطینه و کمک به گشودن مرز‌ها هستند، باید با هم کار کنند.

در حال حاضر به دلیل قوانین و محدودیت‌های موجود، عمده مسافرت‌های تفریحی در ایران با تور‌های کیش برگزار می‌شود. باید دید سرنوشت واکسن کرونا در ایران و گردشگری این کشور چطور خواهد بود.

بیشتر بخوانید

ژن خوب و نورچشمی در تزریق واکسن کرونا نداریم/ خودمان جلوی دوربین واکسن کرونا را می‌زنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در ایران صنعت گردشگری واکسن کرونا بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود

آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • موتور برق ویژه مسافرت و کمپینگ | باغ ویلا