Web Analytics Made Easy - Statcounter

!مدیر حوزه‌های علمیه اسپانیایی زبان از انتشار ویژه‌نامه فصلنامه کوثر برای شهید سلیمانی خبر داد و گفت:‌ در این شماره سردار دلها را برای بیش از یک میلیارد اسپانیایی زبان معرفی کرده‌ایم. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن ربانی رئیس موسسه اندیشه شرق و مدیر حوزه‌های علمیه اسپانیولی زبان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم از انتشار فصلنامه کوثر ویژه شهید قاسم سلیمانی به زبان اسپانیایی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:‌ فصل‌نامه کوثر یک ویژه‌نامه اسپانیایی زبان است که شماره هفتاد و ششم آن به شهید قاسم سلیمانی اختصاص پیدا کرده است،‌ این ویژه‌نامه در آمریکای لاتین و همه کشورهای اسپانیایی زبان توزیع می‌شود،‌ هم‌چنین نسخه مجازی آن برای بیش از یک میلیون مخاطب اسپانیایی زبان ارسال خواهد شد.

ربانی تصریح کرد:‌ بیش از یک میلیارد و 600 میلیون نفر در دنیا به زبان اسپانیایی تکلم می‌کنند‌، از این میان مردم مسلمان منطقه نیز حجم قابل توجهی هستند،‌ بنابراین لازم است تا مقاومت منطقه که با چهره شهید سلیمانی پیوند خورده است به درستی به این مخاطبان معرفی و شناسانده شود.

دستخط سردار قاسم سلیمانی درباره اهمیت «نماز شب»+ عکس

وی ادامه داد:  بعد از شهادت سردار سلیمانی در مجلاتی که در این کشورها منتشر می‌شود،‌ اکثرا تصویر شهید در کنار دیگر نمادهای مقاومت این منطقه همچون چگوارا‌، فیدل کاسترو و ... منتشر شده است‌ و مردم این منطقه شهید را به عنوان چهره‌ای که توانست تروریسم را از منطقه خاورمیانه بیرون کند می‌شناسند.   

ربانی تصریح کرد:‌ روند کلی مجله بر این بوده که شخصیت شهید قاسم سلیمانی از زوایای مختلف برای خواننده تفهیم شود،‌ شهید سلیمانی شخصیتی جامع داشتند که در تمام جنبههای زندگی فردی و اجتماعی موفق بوده است، تلاش ما این بوده که این جامعیت،‌ اخلاص و دیگر ویژگی‌های شخصیتی،‌ سیاسی و بین‌المللی این شهید را به تصویر بکشیم.

وی ادامه داد: بعد از شهادت سردار سلیمانی از مخاطبان اسپانیایی زبان به ویژه مسلمانان منطقه درخواست کردیم که دل‌نوشته‌ها و تحلیل‌های خود از شهید و شهادت ایشان را برایمان ارسال کنند، در نهایت از میان آثار ارسال شده 4 اثر منتخب شد که در این ویژه‌نامه منتشر شده است.

پیام رهبر انقلاب در شهادت سردار، پیام  آیتالله  سیستانی در شهادت سردار، پیام سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان،  ترجمه وصیتنامه شهید قاسم سلیمانی،
پیام آیت الله رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) درباره سردار سلیمانی، از جمله دیگر بخش‌های این ویژه‌نامه است که ربانی به آن اشاره کرد. 

در بخشی از این ویژه‌‌نامه زنکا بانوی اندیشمندی از بولیوی در مقاله خود نوشته است: ماههای غم انگیزی  گذشت، از آن نیمه شب غمانگیز سوم ژانویه سال 2020 که پیکر پاک شهید سلیمانی آماج حمله ناجوانمردانه قرار گرفت. این شهادت یک حادثه تاریخ‌ساز جهانی است. هدف استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل از شهادت او نابودی مقاومت اسلامی در برابر مستکبران بود. میلیونها انسان با ایمان و آزاده در سراسر جهان در مجالس گوناگون شرکت کردند و ارادتهای قلبی خود را به این شهید و راه پر از افتخار او نشان دادند. سلیمانی عامل امنیت ملتهای منطقه بود. اگر نبود تلاش او در راه مبارزه با مزدوران استکبار مانند داعش، امروز وضعیت خاورمیانه به گونه‌ای دیگر بود. سوء قصد به جان او تجاوز به حقوق انسان‌هاست. این قهرمان بزرگ به همراه همرزم فداکارش فرمانده حشدالشعبی عراق، ابومهدی المهندس به شهادت رسید. سلیمانی تنها متعلق به ایران نبود؛ متعلق به جهان بود؛ متعلق به مقاومت بود؛ خدمتی  که او به عالم انسانیت کرد قابل توصیف نیست؛ عشق به سلیمانی در قلوب مردم جهان جاری است. این رویداد نقطه عطفی برای بیداری جهانیان خواهد بود. حمله به عین الاسد تنها یک سیلی مقاومت بر پیکر استکبار بود و این سیلی ها ادامه خواهد داشت.  واشنگتن نه تنها در این جریان شکست خورد؛ بلکه با خواری و خفت از منطقه بیرون رانده خواهد شد و این بزرگ‌ترین پیروزی و انتقام برای ایران و مقاومت اسلامی خواهد بود که از این پس روز به روز قدرتمند تر خواهند شد.

برای دیدن مجله  اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهید سردار قاسم سلیمانی شهید سردار قاسم سلیمانی شهید قاسم سلیمانی اسپانیایی زبان شهید سلیمانی شهادت سردار ویژه نامه بیش از یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۲۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»

اولین تصویر از «مگالوپولیس» ساخته «فرانسیس فورد کاپولا» پیش از رونمایی در جشنواره کن ۲۰۲۴ منتشر شد.

به گزارش ایسنا، نخستین تصویر از فیلم سینمایی «مگالوپولیس» ساخته «فرانسیس فورد کاپولا» که با سرمایه شخصی او ساخته شده است با حضور «آدام درایور» و «ناتالی امانوئل» منتشر شد.

این پروژه سینمایی که جشنواره‌های مهم سینمایی در رقابت برای نمایش آن بودند، سرانجام به جشنواره کن رسید و سازنده سه‌گانه «پدرخوانده» فیلم جدید خود را در بخش مسابقه کن رونمایی خواهد کرد. 

 «مگالوپولیس» پروژه‌ای است که کاپولا برای اولین بار در سال ۱۹۸۳ شروع به نوشتن آن کرد و با هزینه بیش از ۱۰۰ میلیون دلاری ساخته شده که بخشی از آن با فروش بخش قابل توجهی از املاک او تامین شده است.

«مگالوپولیس» با دو ساعت و ۱۵ دقیقه مدت زمان داستان یک کلان شهر را پس از ویرانی تصادفی آن دنبال می کند، با دو دیدگاه رقیب؛ یکی از یک معمار ایده آلیست (آدام درایور)، دیگری از طرف شهردار عملگرا (جانکارلو اسپوزیتو).

در فیلم سینمایی «مگالوپولیس» بازیگران دیگری چون «فارست ویتاکر»، «ناتالی امانوئل»، «جان وویت»، «لارنس فیشبرن»، «اوبری پلازا»، «شیا لابوف»، «کلوئه فاینمن»، «کاترین هانتر» و «داستین هافمن»، «دی بی سوینی»، «تالیا شایر»، «جیسون شوارتزمن»، «جیمز رمار» و «جیانکارلو اسپوزیتو» مقابل دوربین رفته‌اند.

«آناهید نظریان»، «بری آزبورن» و «دارن دیمتر» تهیه‌کنندگان اجرایی این فیلم سینمایی هستند.

«فرانسیس فورد کاپولا» از بزرگترین فیلمسازان معاصر سینمای جهان است که از جمله افتخارات و جوایز سینمایی وی طی چهار دهه فیلم‌سازی می‌توان به جایزه‌ اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۱ برای «پاتون»، جایزه‌ی اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۳ برای «پدرخوانده»، جایزه اسکار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۵ برای «پدرخوانده‌۲»، جایزه بفتا بهترین کارگردانی در سال ‌۱۹۷۸ برای «اینک آخرالزمان»، جایزه دوربین جشنواره برلین در سال ‌۱۹۹۱، جایزه نخل طلا و جایزه فیپرشی جشنواره کن در سال ‌۱۹۷۹ برای فیلم «اینک آخرالزمان»، جایزه نخل طلا و جایزه بهترین فیلم معنوی جشنواره کن در سال ۱۹۷۴ برای فیلم «مکالمه»، جایزه گلدن گلوب برای بهترین کارگردانی در سال ۱۹۸۰ برای «اینک آخرالزمان»، جایزه گلدن گلوب برای بهترین کارگردانی و بهترین فیلم‌نامه در سال ‌۱۹۷۳ برای «پدرخوانده»، جایزه ویژه پنجاهمین سال تأسیس جشنواره سن‌سباستین در سال ‌۲۰۰۲، شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز در سال ‌۱۹۹۲، جایزه صدف طلایی بهترین فیلم و جایزه فیپرشی جشنواره سن‌سباستین و ... اشاره کرد. 

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن از ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار می‌شود و امسال «گرتا گرویگ» کارگردان آمریکایی ریاست هیات داوران را بر عهده دارد و «جورج لوکاس» خالق سری فیلم‌های «جنگ ستارگان» و استودیو ژاپنی جیبلی هم با دریافت جایزه نخل طلای افتخاری مورد تقدیر قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • برنامه های دسته روی ویژه سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در ایلام
  • پوستر ویژه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)