Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد مدیریت کرونا تهران با اشاره به ارتباط میان مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا با آلودگی هوا، بر لزوم اتخاذ تصمیمات موثرتر تاکید کرد.

به گزارش ایمنا؛ دکتر علیرضا زالی در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا ضمن قدردانی از استاندار تهران برای داشتن نگاه سلامت محور در استان تهران، اظهار کرد: ارتباط بین مرگ و میر کرونا و آلایندگی هوا وجود دارد و در شرایطی که شاهد افول پیک سوم در تهران هستیم به دلیل حجم و تراکم جمعیتی در این استان روند افول تدریجی و آرام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در حال حاضر دو هزار و ۱۰۰ نفر بیمار با تشخیص قطعی این بیماری بستری هستند. هر چند که شرایط مطلوب‌تری نسبت به گذشته داریم اما همچنان با حجم بیماران مواجه هستیم و ۲۹۰ نفر روز گذشته در شرایط بحرانی بیماری کرونا قرار داشتند.

وی افزود: مساله مهم این است که آلایندگی هوا از طریق ایجاد حساسیت‌ها، فرد مستعد ابتلاء به بیماری را در خطر ابتلاء به کرونا قرار می‌دهد. سیستم مژک‌ها نقش مهمی در سیستم تنفسی دارند و در بیماری کرونا و زدودن فضای تنفسی از ویروس نقش بسزایی دارند که آلودگی هوا تأثیر بسیاری بر روی آنها دارد. در وارونگی هوا ویروس زمان بیشتری در فضا می‌ماند.

بنابه گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ظرفیت بخش‌های تنفسی ما که آنها را برای بیماران کرونایی آماده کرده‌ایم ممکن است توسط افرادی که به دلیل آلودگی هوا به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند تحت تأثیر قرار گیرد. علی رغم اعمال همه محدودیت‌ها کماکان در شهر تهران، تقریباً تغییر محسوسی متناسب با محدودیت‌ها نمی‌بینیم لذا باید آسیب شناسی شود که محدودیت‌های ستاد ملی تا چه میزان اجرایی می‌شود. از آمار ایستگاه‌های مترو نیز مشخص شده در ساعت‌های پیک الگوی استفاده از مترو تغییری نکرده است البته محدودیت‌های شبانه اثر بسیار خوبی داشته است.

کد خبر 465916

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آلودگی هوا دکتر زالی آلودگی کلانشهرها انتقال بيماري کرونا فرمانده ستاد مدیریت کرونا تهران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آلودگی هوا محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۲۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ازن» با میانگین ۶۲ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۶۷ و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

کد خبر 848615 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها آلودگی هوا تهران شركت كنترل كيفيت هواى تهران

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اعمال محدودیت‌های تردد در جاده چالوس
  • تعرض مرد رمال به زنان به بهانه بخت گشایی
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه