Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مذکور مدعی شده است که توجیه «ارزش عجیب بازار» شرکت بیمه پاسارگاد «از عهده عقل بشری بر نمی‌آید».

این خبرگزاری به طور خلاصه تلاش کرده است تا عنوان کند ارزش بازار شرکت بیمه پاسارگاد از ۴۵ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان تجاوز نمی کند در حالی که ارزش بازار این شرکت ۱۰۱ هزار میلیارد تومان اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مورد مطلب مذکور باید گفت:

اول: همه اطلاعاتی که خبرگزاری ایمنا به آن استناد کرده به صورت شفاف سایت کدال منتشر شده و عملا هیچ کشف جدید از سوی این رسانه انجام نشده است.

دوم: بیمه پاسارگاد در چند سال اخیر وضعیت ممتازی بین شرکت های بیمه داشته. به طور مشخص سال 97 سودآورترین شرکت بیمه ای لقب گرفته. در مقایسه با سایر شرکت های بیمه ای نیز ثبات مدیریتی ویژه ای داشته. از این نظر اینکه وضعیت این شرکت در بورس نسبت به سایر شرکت های بیمه ای بهتر باشد، موضوع عجیبی نیست که مطلب مذکور قصد داشته آن را غیرعادی جلوه دهد.

سوم: مطلب مذکور با وجود ارائه برخی آمارهای بدیهی که در دسترس عموم است، نتیجه گیری غیرمستدلی داشته و مشخص نیست از این اعداد و ارقام چگونه نتیجه گیری کرده که ارزش بازار بیمه پاسارگاد از ۴۵ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان تجاوز نمی کند.

چهارم: اینکه مطلب مذکور پای خطای سی درصدی درمورد تخمین خود را پیش کشیده، علمی بودن محاسبات و نتیجه گیری آن را کاملا زیر سوال برده است. کدام تخمین علمی وجود دارد که خطای آن سی درصد باشد؟!

اما فارغ از این موضوع، اینکه چرا خبرگزاری ایمنا که متعلق به شهرداری اصفهان است، ناگهان تصمیم به تخریب یک شرکت بیمه گرفته هم خود نکته قابل تاملی است.

در این مورد باید گفت اولا زمینه کاری این خبرگزاری اجتماعی و فرهنگی ثبت شده و مشخص نیست چرا وارد حوزه اقتصادی بدون کمترین سواد اقتصادی،آن هم تا این حد تخصصی شده است.

ثانیا قدرت الله نوروزی که از مرداد سال 96 شهردار اصفهان شده، هنوز نتوانسته بسیاری از معضلات فعلی شهر اصفهان را حل کند و گام مثبتی برای آن بردارد. پس چگونه است که با وجود این همه معضل و مشکل جدی در کلانشهر اصفهان، ناگهان ترجیح داده است تا به یکی از موفق ترین شرکت های بیمه ای چند سال اخیر کشور و یکی از موفق ترین نمادهای بورس حمله و آن را تخریب کند؟ چه انگیزه ای سبب شده تا همه مشکلات شهر اصفهان رها شده و تمرکز شهرداری اصفهان حمله به یک نماد بورسی موفق باشد؟

آیا بهتر نیست شهردار اصفهان به جای حمله رسانه وابسته به شهرداری به یک شرکت بیمه ای و بورسی موفق، فکری به حال معضل آلودگی هوای اصفهان کند که در این روزها، همپای کرونا، جان شهروندان اصفهانی را تهدید می کند؟ آیا شهردار اصفهان در این سه سال گام عملی موثری برای احیای زاینده رود که دغدغه چندین و چند ساله شهروندان اصفهانی شده برداشته است؟ اگر چنین است چرا هنوز شهروندان اصفهانی باید مسیر خشک این رودخانه را ببینند و به آب چند روزه آن هم در مقاطع خاصی از سال دلخوش باشند؟ آیا شهردار اصفهان در این سه سال و اندی فکری برای حفظ آثار تاریخی شهر انجام داده که تعارض بین توسعه شهر و حفظ آثار تاریخی را هم رفع کرده باشد؟ آیا اصفهان که یکی از شهرهای گردشگرپذیر کشور بوده، در طول سه سال اخیر - بدون در نظر گرفتن دوران کرونا - پیشرفتی از نظر جذب گردشگر داشته و شهردار اصفهان توانسته گامی در این راستا بردارد؟

آیا بهتر نیست شهردار اصفهان به جای حمله به یک شرکت بورسی آن هم به واسطه رسانه ای که مجوز آن فرهنگی و اجتماعی است، فکری به حال معضلات شهر بکند و باری از دوش شهروندان بردارد؟ آن هم شرکتی که با توجه به عملکرد خود در مدت اخیر و کارنامه آن در بورس و نیز با توجه به اطلاعات منتشرشده در سامانه کدال که از قضا گزارش مذکور نیز به آنها استناد کرده، هر عقل سلیمی را به این نتیجه می رساند که سرمایه گذاری روی آن با همان قیمت های اعلام شده کاملا ارزنده و به صرفه است. با این حال مشخص نیست که چرا رسانه ای متعلق به شهرداری اصفهان، که از قضا زمینه کاری آن نیز اقتصادی نیست ناجوانمردانه به این سهم تاخته و با تمام توان در جهت ابهام آفرینی و تخریب آن گام برداشته است.

   

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بورس اصفهان آلودگی هوای اصفهان پارسی خبر شهرداری اصفهان بیمه پاسارگاد شهردار اصفهان شرکت های بیمه شرکت بیمه یک شرکت بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: اعضای شورا باید توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری،  شورایی موفق است که مسائل منطقه را شناسایی و راه‌حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد، چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان محمد خانچی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش ملی روز شوراها اظهار کرد: همزمانی عملکرد شوراها با شروع دولت سیزدهم و تزریق اعتباراتی که سال‌های سال پرداخت نشده بود می‌تواند در کارنامه شورایی‌ها تأثیرگذار باشد، باید در مدت باقی‌مانده کارهای عقب مانده و روی زمین مانده جبران شوند و تحول جدی و اساسی در منطقه ایجاد شود.

وی افزود: باید همه توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری، شورایی موفق است که مسائل منطقه را احصاء کرده و راهکار حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً صبح تا شب دنبال شهردار و برخی مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد و چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: اینکه یک شهردار با حضور اعضای شورای شهر پیگیر مسائل است تا بتواند مشکلات را رفع کند لذت بخش است، این شورا قطعاً شورای شهر به معنای واقعی است.

خانچی با اشاره به اهمیت استفاده از نظرات مردم و توجه به مسائل از نگاه مردم و استفاده از تجارب گفت: باید در کنار مردم بودن تمرین شود و از مردم فاصله گرفته نشود تا موفق باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان توضیح داد: با تزریق نقدینگی تقریباً معوقات حقوقی به حداقل رسیده است و باید به گونه‌ای رفتار شود تا شکاف ایجاد نشود؛ باید توجه شود مبلغ عوارض آلایندگی محدود است و نباید به این پول وابسته شد زیرا اگر به این پول وابسته شوند و منابع جایگزین خلق نشود دچار مشکل خواهند شد.

خانچی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای دهه کرامت و اربعین حسینی (ع) اضافه کرد: از هم اکنون باید برای اربعین حسینی (ع) برنامه‌ریزی شود و فضای شهرها به ویژه روستاها و شهرهایی که در محور طرق الحسین (ع) باید تغییر کند به گونه‌ای که زائران متوجه تغییر شوند.

وی خاطرنشان کرد: جهاد تبیین عملکرد مسئولان است و در این راستا باید کارها منعکس شود تا نگاه مردم نسبت به ما خوب باشد.

کد خبر 748863

دیگر خبرها

  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • فیلم اظهارات عجیب سخنگوی شورای شهر تهران | مشکلات تقصیر گرگ‌های رسانه‌ای افتاد!
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • طرح عجیب و خطرناک شهرداری تهران +فیلم
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود