Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از سازمان اورژانس کشور، پیرحسین کولیوند در جلسه ای که به صورت ویدئو کنفرانس با روسای مراکز اورژانس سراسر کشور ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالگرد شهادت قهرمان ملت ایران شهید قاسم سلیمانی اظهار داشت: انشاالله بتوانیم به حرمت خون این شهید بزرگ خدمات ارزنده ای را به همه هموطنان ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از اهداف ما تشدید نظارت بر دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی و دومین هدف، بیماریابی فعال و جداسازی و رهگیری هوشمند مبتلایان و کسانی که با آنان ارتباط داشتند به وسیله تست های سریع است.

وی اضافه کرد: آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی از اهداف خوب این طرح است و نهایتاً حفاظت از گروه های آسیب پذیر مثل افراد سالمند، بیماران دارای بیماری زمینه ای، مادران باردار و یا کسانی که های ریسک هستند. اعلام هوشمند و هدفمند محدودیت ها که توسط استانداری ها و فرمانداری ها و وزارت کشور با جدیت تمام درحال انجام است نیز برای تقویت فرآیند درمان و کاهش بیماران بستری و نهایتا کاهش مبتلایان چشمگیر بود.

 کولیوند با اشاره به فعالیت سه گروه حمایتی، مراقبی و نظارتی گفت: بسیج جامعه پزشکی فعالانه و دقیق در حال پیگیری وظایف هستند و در بحث نظارتی و حمایتی، سازمان بسیج و همچنین جمعیت هلال احمر درکنار مجموعه بهداشت و درمان هستند و خواهند بود.

رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح شهید سلیمانی به نتیجه مطلوب این طرح در کاهش تعداد مرگ و میر و مبتلایان اشاره کرد و گفت: در هدف گذاری ای که از پیش تعیین شده بود، پیش بینی می کردیم در ماه اول ۱۰ درصد از آمار مرگ و میر کاهش پیدا کند که خوشبختانه شاهد کاهش ۶۰ درصدی در این آمار هستیم و همچنین شاهد کاهش ۷۵ درصدی در بستری بیماران هستیم.

وی افزود: افراد مبتلا از طریق شبکه های بهداشت و مراکز جامع سلامت به مراکز مراقبت سلامت معرفی و در آن مراکز آموزش های لازم داده می شود و اگر امکاناتی هم لازم داشتند در اختیارشان قرار خواهد گرفت و اگر نیاز به اقدام درمانی داشته باشند توسط آمبولانس به بیمارستان انتقال داده می شوند.

کولیوند ضمن تاکید بر ارائه گزارش مشکلات به صورت روزانه توسط روسای مراکز افزود: به دنبال مذاکراتی که با روسای سازمان های بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی انجام شده است و مقرر گردید هزینه های یک روز تخت عمومی، ویزیت پزشک و دارو های مصرفی افرادی که در مراکز مراقبت سلامت هستند را پرداخت کنند.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر نزدیک به ۵۰ هزار تست روزانه کرونا انجام می‌شود و با حمایت‌های دولت و تولید کیت‌های تشخیص سریع کرونا در کشور، قرار بر این شد که انجام تست‌های روزانه کرونا در صورت نیاز تا ۱۰۰ هزار تست روزانه افزایش پیدا کند. تست‌های تشخیص سریع کرونا در زمان حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پاسخ تست را مشخص می‌کنند.

طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفین همزمان با دوم آذر ماه و آغازین روز از هفته بسیج در سراسر کشور به اجرا درآمده است.

در این طرح بسیجیان ‌و کارشناسان حوزه بهداشت با مراجعه به افراد نیازمند و تأمین نیازهای اولیه آنها، به اجرای بهینه پروژه قرنطینه معکوس یاری می دهند.

اطلاع رسانی به موقع و تشخیص مخاطرات در فوریت ها می تواند جان انسانهای در معرض خطر را در شرایط اضطراری به شرط اعمال مداخلات موثر، سریع و هماهنگ نجات بخشد.

در این زمینه بهترین و موثرترین راه جلب مشارکت اجتماعی از طریق بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی و سازماندهی محله محور مردم است.
 این مشارکت محله محور باید بگونه ای طراحی شود که ضمن جلب اعتماد مردم، اهداف و فعالیتها توسط گروههای مردمی نیز به تحقق برسد. در این راه اطلاعات مرتبط با پیشگیری و مقابله با مخاطرات باید به روشی مورد قبول و منطبق بر فرهنگ و توانایی مردم محله به آنان ارائه شود.
موضوعی که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید و یادآور می شوند: بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی، کمک بزرگی به رهایی کشور از این عارضه (ویروس کرونا) همه گیر خواهد کرد.
بر همین اساس، طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با محتوای مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ و برای جلب مشارکت مردم از طریق انتخاب یک سفیر سلامت برای هر خانوار و یک رابط سلامت محله برای هر ۴۰ سفیر خانوار با محوریت بسیج امکانات محله و در جهت بهبود وضعیت اجتماعی (از جمله سلامت)، اقتصادی و فرهنگی جامعه مطرح شد تا با مشارکت مردم و نهادهای مردم محور، محلات از محرومیت خارج شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور پیرحسین کولیوند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور پیرحسین کولیوند ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور پیرحسین کولیوند اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران

محمد غلام نژاد، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل: تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اس‌ای، سپتیک، فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضاء (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تامین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

غلام نژاد اظهار کرد: بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود. بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل: بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام‌ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تایید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در استان تهران تا کنون ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد