Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مذکور مدعی شده است که توجیه «ارزش عجیب بازار» شرکت بیمه پاسارگاد «از عهده عقل بشری بر نمی‌آید».

این خبرگزاری به طور خلاصه تلاش کرده است تا عنوان کند ارزش بازار شرکت بیمه پاسارگاد از ۴۵ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان تجاوز نمی کند در حالی که ارزش بازار این شرکت ۱۰۱ هزار میلیارد تومان اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مورد مطلب مذکور باید گفت:

اول: همه اطلاعاتی که خبرگزاری ایمنا به آن استناد کرده به صورت شفاف سایت کدال منتشر شده و عملا هیچ کشف جدید از سوی این رسانه انجام نشده است.

دوم: بیمه پاسارگاد در چند سال اخیر وضعیت ممتازی بین شرکت های بیمه داشته. به طور مشخص سال 97 سودآورترین شرکت بیمه ای لقب گرفته. در مقایسه با سایر شرکت های بیمه ای نیز ثبات مدیریتی ویژه ای داشته. از این نظر اینکه وضعیت این شرکت در بورس نسبت به سایر شرکت های بیمه ای بهتر باشد، موضوع عجیبی نیست که مطلب مذکور قصد داشته آن را غیرعادی جلوه دهد.

سوم: مطلب مذکور با وجود ارائه برخی آمارهای بدیهی که در دسترس عموم است، نتیجه گیری غیرمستدلی داشته و مشخص نیست از این اعداد و ارقام چگونه نتیجه گیری کرده که ارزش بازار بیمه پاسارگاد از ۴۵ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان تجاوز نمی کند.

چهارم: اینکه مطلب مذکور پای خطای سی درصدی درمورد تخمین خود را پیش کشیده، علمی بودن محاسبات و نتیجه گیری آن را کاملا زیر سوال برده است. کدام تخمین علمی وجود دارد که خطای آن سی درصد باشد؟!

اما فارغ از این موضوع، اینکه چرا خبرگزاری ایمنا که متعلق به شهرداری اصفهان است، ناگهان تصمیم به تخریب یک شرکت بیمه گرفته هم خود نکته قابل تاملی است.

در این مورد باید گفت اولا زمینه کاری این خبرگزاری اجتماعی و فرهنگی ثبت شده و مشخص نیست چرا وارد حوزه اقتصادی بدون کمترین سواد اقتصادی،آن هم تا این حد تخصصی شده است.

ثانیا قدرت الله نوروزی که از مرداد سال 96 شهردار اصفهان شده، هنوز نتوانسته بسیاری از معضلات فعلی شهر اصفهان را حل کند و گام مثبتی برای آن بردارد. پس چگونه است که با وجود این همه معضل و مشکل جدی در کلانشهر اصفهان، ناگهان ترجیح داده است تا به یکی از موفق ترین شرکت های بیمه ای چند سال اخیر کشور و یکی از موفق ترین نمادهای بورس حمله و آن را تخریب کند؟ چه انگیزه ای سبب شده تا همه مشکلات شهر اصفهان رها شده و تمرکز شهرداری اصفهان حمله به یک نماد بورسی موفق باشد؟

آیا بهتر نیست شهردار اصفهان به جای حمله رسانه وابسته به شهرداری به یک شرکت بیمه ای و بورسی موفق، فکری به حال معضل آلودگی هوای اصفهان کند که در این روزها، همپای کرونا، جان شهروندان اصفهانی را تهدید می کند؟ آیا شهردار اصفهان در این سه سال گام عملی موثری برای احیای زاینده رود که دغدغه چندین و چند ساله شهروندان اصفهانی شده برداشته است؟ اگر چنین است چرا هنوز شهروندان اصفهانی باید مسیر خشک این رودخانه را ببینند و به آب چند روزه آن هم در مقاطع خاصی از سال دلخوش باشند؟ آیا شهردار اصفهان در این سه سال و اندی فکری برای حفظ آثار تاریخی شهر انجام داده که تعارض بین توسعه شهر و حفظ آثار تاریخی را هم رفع کرده باشد؟ آیا اصفهان که یکی از شهرهای گردشگرپذیر کشور بوده، در طول سه سال اخیر - بدون در نظر گرفتن دوران کرونا - پیشرفتی از نظر جذب گردشگر داشته و شهردار اصفهان توانسته گامی در این راستا بردارد؟

آیا بهتر نیست شهردار اصفهان به جای حمله به یک شرکت بورسی آن هم به واسطه رسانه ای که مجوز آن فرهنگی و اجتماعی است، فکری به حال معضلات شهر بکند و باری از دوش شهروندان بردارد؟ آن هم شرکتی که با توجه به عملکرد خود در مدت اخیر و کارنامه آن در بورس و نیز با توجه به اطلاعات منتشرشده در سامانه کدال که از قضا گزارش مذکور نیز به آنها استناد کرده، هر عقل سلیمی را به این نتیجه می رساند که سرمایه گذاری روی آن با همان قیمت های اعلام شده کاملا ارزنده و به صرفه است. با این حال مشخص نیست که چرا رسانه ای متعلق به شهرداری اصفهان، که از قضا زمینه کاری آن نیز اقتصادی نیست ناجوانمردانه به این سهم تاخته و با تمام توان در جهت ابهام آفرینی و تخریب آن گام برداشته است.

   

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بورس اصفهان آلودگی هوای اصفهان پارسی خبر شهرداری اصفهان شهردار اصفهان بیمه پاسارگاد شرکت های بیمه شرکت بیمه یک شرکت بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۳۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با انتقال آب دریا به اصفهان، بارگذاری صنعت از آب‌زاینده‌رود و آب‌های سطحی کمتر خواهد شد و اتفاقات خوشایندی برای این رود رقم خواهد خورد.

مجید نادرالاصلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: در قانون اساسی در هفت اصل به موضوع شورا پرداخته شده است و امام راحل نیز به امر شورایی تاکید داشتند، اما با این وجود به شوراها توجه نمی‌شود.

وی با گلایه از کم‌توجهی مدیران کشوری به شوراها افزود: از آن‌ها درخواست داریم به ظرفیت بسیار عظیم شورایی و مشاوره‌ای که صراحت آیات قرآن کریم است، توجه داشته باشند و از آن‌ها در پیشبرد امور کشور استفاده کنند.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شورای ششم نگاه ویژه‌ای به موضوع زاینده‌رود داشته است، اظهار کرد: با همت مسئولان استانی و حمایت مدیران شهری، اتفاقات خوبی در سال‌جاری و سال آینده در راه است و امیدواریم زاینده‌رود، زنده‌رود ابدی شود و نشاط و شادابی برای مردم اصفهان رقم زده شود.

نورصالحی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص مناطق کم‌برخوردار شهر اصفهان گفت: با یک کار علمی و میدانی مناطق و محلات کم‌برخوردار شناسایی و معضلات و مشکلات این مناطق اعم از گلوگاهی و جزئی احصا شد و بودجه و اعتبار خوبی نیز برای رفع این مشکلات در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه پیگیری‌های خوبی برای رفع معضلات مناطق کم‌برخوردار صورت گرفته‌است، افزود: در حدود سه سالی که از عمر شورای ششم گذشته است، اتفاقات خوبی در حدود ۶۰ محله کم‌برخوردار رقم خورده است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: نزولات جوی در استان خوب بوده است، اما باید نسبت به این برکت و رحمت خداوندی مدیریت بهینه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه اصفهان ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای در ارتباط با منابع آبی به‌ویژه در غرب و جنوب استان دارد، گفت: در این دوره شورای اسلامی شهر نگاه متفاوتی به موضوع استحصال آب‌های سطحی، زیرسطحی و تصفیه کردن پساب آب شده است.

دست صنعت از آب زاینده‌رود و آب‌های زیرسطحی باید کوتاه شود

نادرالاصلی اضافه کرد: امیدواریم تأمین منابع جدید آبی، به اصفهان، زاینده‌رود، آب‌شرب و محیط زیست این استان کمک شایانی کند، البته از ظواهر امر مشخص است که این منابع خیلی زود قابل دسترس خواهد بود.

وی اظهار داشت: در ششمین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان تلاش کرده‌ایم گام‌های خوبی در این راستا برداریم و پایه‌ها و ریشه‌های خوبی بر جای گذاشته شود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: انتقال آب دریا به اصفهان یکی از اقداماتی است که در این دوره به‌طور جدی پیگیری شد و اگر همت مضاعفی صورت گیرد، در نیمه نخست ۱۴۰۳ می‌توان شاهد اجرایی شدن آن باشیم.

وی ادامه داد: همان‌طور که استاندار اصفهان نیز آن را اعلام داشته است، باید متذکر شوم که این آب انتقالی برای تأمین آب شرب، آب کشاورزی و آب محیط زیست نیست و تنها به صنعت اختصاص پیدا خواهد کرد، به‌شرطی که به عامل توسعه بیشتر آن تبدیل نشود.

نادرالاصلی با بیان اینکه دست صنعت از آب زاینده‌رود و آب‌های زیرسطحی باید کوتاه شود، تصریح کرد: اگر انتقال آب دریا به اصفهان صورت گیرد، بارگذاری صنعت از این آب‌ها کمتر و نزدیک به ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب در مصرف آب صرفه‌جویی خواهد شد که این عدد قابل توجه اتفاق خوشایندی برای زاینده‌رود رقم خواهد زد.

کد خبر 747863

دیگر خبرها

  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • نگارخانۀ صفوی میزبان پوسترهای روسی