Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@17:10:47 GMT

ویژگی افراد صادق و راستگو که هرکسی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۴۶۰۹۹

ویژگی افراد صادق و راستگو که هرکسی ندارد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شیعه نیوز ،برای شناخت یک فرد روراست و راستگو نیاز به زحمت زیادی نیست ، رفتارها و ویژگی افراد راستگو را می توان با دقت بیشتری به سادگی تشخیص داد ؛ خصوصیات رفتاری که در این بخش از نمناک به اصلی ترین و مهم ترین آنها خواهیم پرداخت.

افراد راستگو از گفتن حقیقت نمی ترسند

درستی بی معناست اگر شجاعت نداشته باشید ازحق دفاع کنید کسی که قلب صادق دارد بی عدالتی و دروغ را حمایت نمی کند به علاوه این افراد ازدیگران هم توقع صداقت دارند اما همه ی مامی دانیم حمایت و توسعه این ویژگی کاراسانی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسبت به محدویت ها و اشتباه ها آگاه هستند

اصلا خوب نیست که از دیگران توقع صداقت کنیم درصورتی که خود رعایت نمی کنیم در زندگی روزمره افرادی را می بینیم خود ستایی می کنند همه ی اینها درحدصحبت است چون روی موعظه ها تمرین نمی کنند اینها افراد صادق نیستند آنها راه خود را میروند تامتوجه محدودیت ها نقصهایشان شوند.

آنها میدانندچه چیزی برای پیشرفت و تقویت نقطه ضعفشان نیاز دارند این خوداگاهی کمک میکند تا افکار و عمل هارمونی پیداکند .هیچ گونه اشتباه و دورنگی وجودندارد فقط تعادل ، فروتنی واحترام است.

به آنچه که می گویند حتما عمل می کنند

به طور کلی حساسیت زیاد در رفتار افراد صادق و راستگو مشاهده نمی شود. در صحبت هایشان از واژگان اغواکننده و فریبنده استفاده نمی کنند و آنچه را که لازم باشد شما بشنوید، می گویند؛ نه بیشتر و نه کمتر.

آنها شفاف هستند

به راحتی می توانید آنها را بشناسید ؛شفاف بودن به این معنی نیست که دیگران همه ی رازهای انسان را بدانند صداقت با شفافیت هم معنی است ازاین لحاظ که افراد صادق هرکاری که انجام میدهندبا شخصیتشان هماهنگی دارد.

هیچگونه تعصب و ناهنجاری وجود ندارد ، همیشه شفاف بودن کار ساده ای نیست و نمونه ی بارز انسان بودن است و همیشه به آن نیاز داریم .افرادصادق اگرچیزی مغایر قانونشان باشد آن را شفاف می کنند.


چگونگی رفتار افراد راستگو و ویژگی های آنان

بخاطر چیزی که باور دارند مبارزه می کنند

گاهی اوقات صداقت و فروتنی اصیل ترین افرادکسانی است که بیشتر احساس تنهایی می کنند یاحتی افراد اطرافیان خود را رد می کنند .این اتفاق بخاطر دلایل ساده ای روی میدهد گاهی اوقات افرادصادق مبارزه میکنند و ازگفتن اینکه خوب و محترم نیستید نمی ترسند متاسفانه هیچکس صداقت بیرحمانه رادوست ندارد چون اغلب باعث ناراحتی افرادمی شود به همین خاطر ترجیح میدهند ریاکار و مطیع باشند.

مشتاق هستند

آنها با شرایط سازگار زندگی می کنند و تعادل خیلی عالی بین ارزش و عمل دارند و اغلب افرادی که مشتاق هستند را تقدیر می کنند . ممکن است درصحبت هایشان خصومت احساس کنید اگرچه افراد دانا ادر این مورد به خوبی ارزش میدهند و بسیار تقدیر میکنند.

 

برای جلب توجه دیگران تلاش نمیکنند

افراد صادق و راستگو هرگز نیازی به تقویت خودبینی ندارند. کسانی که سعی در جلب توجه دیگران کنند، کلا این هدف را دارند که شکاف و محدودیتی را پر کنند؛ در حالی که فرد صادق دارای خودآگاهی و عزت نفس است و کمبودی ندارد که برای برطرف کردن آن نیاز به جلب توجه داشته باشند.
ویژگی های منحصر بفرد افراد راستگو و صادق

حقایق و واقعیت ها را تشخیص می دهند

یک فرد راستگو و صادق، به سادگی در دام دیگران گرفتار نمی شوند و گول حرفهای بی اساس را نمی خورند. تلاش برای فهمیدن و تشخیص واقعیت ها به عنوان ویژگی بارز در آنها باعث می شود درست را از نادرست تشخیص دهند و بفهمند چه چیزی ناجور و غیرواقعی است.


ویژگی و حقایق شخصیتی افراد راستگو و صادق

با تحمل بالا و پرطاقت هستند

وقتی حساس نباشید، در برابر مشکلات مقاوم تر ظاهر می شوید و با اولین مانع ناامید نخواهید شد که مجبور به دوری از صداقت و حقیقت امر شوید.

مهم ترین ویژگی و خصوصیات رفتاری افراد راستگو و روراست

میانه رو هستند ، نه خیلی فروتن نه خیلی خودنما نیستند

از آنجا که این افراد عزت نفس دارند، نیازی برای گدایی توجه و جلب اعتماد دیگران ندارند. فروتنی و تواضع از صفات مثبت است اما بهتر است در حد تعادل باشد و در عوض بیشتر روراست و صادق بود.

موعظه نمیکنند

علاقه ای به موعظه و نصیحت کردن دیگران ندارند، به خصوص برای رفتاری که خودشان عملا قادر به انجام آن نیستند و به این دلیل که خود را بهتر از دیگران نمی بینند، خیلی موافق نصیحت کردن نیستند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زندگی صداقت دروغ افراد راستگو افراد صادق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی گفت: اگرچه فراگیری همدلی با کودکان مهارتی بسیار مهم و ضروری است، اما بسیاری از خانواده‌ها با آن غریبه‌اند و آگاهی از آن ندارند.

سمیه سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، مهارت‌های زندگی را لازمه بهزیستی دانست و افزود: فراگیری آشنایی با مهارتی تحت عنوان «همدلی» یا به عبارتی درک احساس دیگران ضروری است.

وی با بیان اینکه روانشناسان از سال ۱۹۵۷ تلاش داشتند تا دریابند منشاء همدلی کجاست و چگونه می‌توان فرزندان همدل‌تری تربیت کرد، اظهار کرد: بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده مشخص شد در کنار عواملی چون نظم و انضباط، گرمی و عشق در رابطه، صبوری، تأیید و تشویق و تنبیه به موقع والدین، بهترین پیش‌بینی کننده همدلی در مردان و زنان ۳۰ ‌ساله رابطه‌ای بود که آن‌ها در ۵ سالگی با والدین خود داشتند.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی بیان کرد: در این تحقیقات مشخص شد هرچه رابطه والدین و فرزندان در سنین دبستان خوب و صمیمی‌تر باشد، کودکان، همدلی (توانایی درک احساسات و عواطف دیگران و دیدن دنیا از زاویه دید آن‌ها) را بهتر یاد می‌گیرند و بزرگسالان همدل‌تری می‌شوند و هرچه رابطه والد و فرزندان در این سنین رو به سردی و فاصله و «ول کن بابا» و حوصله‌اش را ندارم پیش رود در بزرگسالی احتمال اینکه کودک به سمت خودمحوری، خودکامگی، بی‌توجهی به حال و احوال و خواسته‌های دیگران پیش رود، بیشتر است.

وی در پاسخ به اینکه چطور می‌توان مهارت همدلی خود را ارتقاء داد؟ گفت: همان‌طور که گفته شد این یک مهارت مهم برای ایجاد رابطه قوی و ارتباط مؤثر است.

سلیمانی با بیان اینکه برای فراگیری و بهبود مهارت همدلی چند راه وجود دارد که می‌توان آنها را به کار گرفت، اذعان کرد: تمرین گوش دادن فعال، خود را جای آن‌ها گذاشتن، توجه کردن به نشانه‌های غیرکلامی، تمرین کردن ذهن آگاهی، خواندن داستان و به دنبال بازخورد بودن بخشی از این راه‌ها برای بهبود مهارت همدلی است.

وی با تأکید بر اینکه باید گوش دادن فعال را تمرین کرد، افزود: وقتی فرزندتان با شما صحبت می‌کند بدون وقفه با تلاش برای ارائه راه‌حل به آنچه می‌گوید تمرکز کنید. با برقراری تماس چشمی، تکان دادن سر و پرسیدن سؤالات «شفاف» نشان دهید به او گوش می‌دهید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی همچنین از والدین خواست خود را جای فرزندشان بگذارند و سعی کنند مسائل را از دید طرف مقابل ببینید، مثلاً تصور کنید اگر در موفقیت‌های آن‌ها بودید چه احساسی داشتید یا سؤالاتی بپرسید تا درباره تجارب آن‌ها بیشتر بدانید.

وی با بیان اینکه باید به نشانه‌های غیرکلامی توجه کرد، تصریح کرد: مردم اغلب احساسات خود را از طریق زبان بدن، لحن صدا و حالات چهره خود بیان می‌کنند باید به این نشان‌ها توجه کرد تا درک بهتری از احساس طرف مقابل داشته باشید.

سلیمانی همچنین تمرین کردن ذهن آگاه را ضروری دانست و افزود: ذهن می‌تواند به شما کمک کند تا آگاهی بیشتری ‌نسبت به افکار و احساسات خود ایجاد کنید که به نوبه خود می‌تواند به درک بهتر و همدلی با دیگران کمک کند.

وی در خصوص خواندن داستان گفت: این کار می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت‌های همدلی خود را توسعه دهید، زیرا به شما امکان می‌دهد جهان را از دیدگاه‌های مختلف ببینید و احساسات و انگیزه‌های شخصیت داستانی را درک کنید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با تأکید بر اینکه والدین باید به دنبال بازخورد باشند، اظهار کرد: باید از دوستان و اعضای خانواده در مورد مهارت‌های همدلی خود بازخورد بخواهید. آن‌ها ممکن است بتوانند پیشنهاداتی در مورد چگونگی بهبود شما ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: همدلی مهارتی است که با تمرین و تلاش می‌توان آن را توسعه داد. با تمرکز بر درک و ارتباط با دیگران، می‌توان مهارت‌های همدلی خود را بهبود ببخشید و روابط قوی‌تری ایجاد کنید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در پایان گفت: اگرچه فراگیری همدلی با کودکان مهارتی بسیار مهم و ضروری است اما بسیاری از خانواده‌ها با آن غریبه‌اند و آگاهی از آن ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • راهی متفاوت طی کن (+فیلم)
  • کوتاهی افراد ونهادهای مسئول درخصوص حجاب سبب ورود نیروی انتظامی شد
  • ۸ موقعیتی که نیازی نیست درباره آنها به دیگران توضیح دهید
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند