Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید یکی از جنجالی‌ترین لایوهای اینستاگرامی چند سال گذشته تا امروز را بتوان گفت‌وگوی زنده‌ی یک خانم بلاگر اینستاگرامی در خارج از کشور با نوجوان ۱۴ ساله‌ای دانست که صحبت‌هایشان حول مسائل جنسی می‌چرخد و با دست به دست شدنِ آن ویدیو، واکنش‌های زیادی از دیدگاه‌های مختلف مطرح شدند؛ ازجمله فیلترینگ اینستاگرام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در یک جلسه از سلسله نشست‌های «نقد و اندیشه» با موضوع فضای مجازی، سواد رسانه‌ای و ارتباطات اجتماعی که در وزارت ارتباطات برگزار شد، حجت‌الاسلام سید محمد حسین حسینی - پژوهشگر دینی - نگاه متفاوتی نسبت به این نوع رفتار و درخواست‌های بعد از انتشار آن ویدئو در فضازی مجازی داشت، که به دلیل متفاوت بودن این نگاه بخشی از صحبت‌های او در آن نشست به صورت خلاصه منتشر می‌شود.

حجت‌الاسلام حسینی با بیان این‌که یک نفر در برهه‌ای از زندگی خود حوصله‌ی یادگیری تلگرام را دارد و آن کار را خوبی انجام می‌دهد تا بتواند با تولید محتوا درآمد داشته باشد، حتی برای این کار با خرید دوربین یا تلفن همراه چند میلیونی، موضوع خود را یک ساعت ضبط می‌کند تا از آن پنج دقیقه درست در بیاورد، می‌گوید: حالا تصور کنیم بعد از این همه تلاش ناگهان می‌بیند که آن نرم‌افزار فیلتر می‌شود، در حالی که در شرایط کنونی حتی فعالیت اصلی اکثر افراد در اینستاگرام است.

او فیلتر اینستاگرام را یک فاجعه به معنای واقعی کلمه می‌داند و ادامه می‌دهد:‌ فاجعه یعنی تعطیل شدن تعداد زیادی کسب و کار در دوره‌ی شیوع کرونا و زمانی که حتی سوپر مارکت هم آدرس صفحه رسمی خود در اینستاگرام را پخش کرده تا مردم خرید خود را اینترنتی انجام دهند، اما ان فیلتر شود.

وی با تاکید بر این‌که اگر افراد امروز دغدغه فرهنگ، مسائل جنسی و اخلاقی جامعه را دارند، نخست باید بازار کار را درست کرد، بیان می‌کند: اگر این درست شود، آن‌قدر بیکار نمی‌شوند که در خانه به دنبال سلبریتی‌های اینستاگرامی مانند تللو، پویان مختاری، مهراد جم یا دنیا جهانبخت باشند.

او با اشاره به خدشه به اعتماد بین مردم، این پرسش را مطرح می‌کند که چه کسی به فکر اعتماد مردم است و با طرح این پرسش که چرا این امروز به عنوان یک دغدغه مطرح نیست، ادامه می‌دهد: یکی از پنج نیاز اساسی انسان‌ها «تفریح» است، هر چند برخی از افراد معتقدند هیچ تفریحی مانند تفریح‌ِ جنسی نیست.

این پژوهشگر دینی با بیان این‌که ما همیشه فکر می‌کنیم که چطور با چهارچوب‌های اخلاقی، فان را به کلیپ‌ها وارد کنیم تا مخاطب با آن‌ها ارتباط بگیرد و برایش اعتماد سازی شود و بیان می‌کند: در مواقعی منِ نوعی از شخصیت خودم افشاگری می‌کنم که قبلا با چه مشکلی مواجه بوده‌ام و اکنون آن را مرتفع کرده‌ام یا هنوز با فلان مشکل مواجه هستم.

حسینی با تاکید بر این‌که تمام توان و تلاش خود را می‌کنیم تا محتواهای علمی، آموزشی و خوب را از خشکی درآوریم و به آن‌ها جلوه دهیم، ادامه می‌دهد: مسوولان اگر فقط مقداری مردم را به سمت حمایت از افرادی که تلاش خود را در این زمینه زیاد کرده‌اند، سوق دهند، اعتمادسازی هم بیشتر می‌شود. حتی اگر دو دقیقه تریبون خود را به ما بدهند ما نیز این را می‌گوییم.

او با بیان این‌که کودکان کار فقط در چهارراه‌ها نیستند، اضافه می‌کند: اکنون کودک کار در اینستاگرام هم هست، خانواده یک کودک با نشان دادن صورت یا حرکتِ گونه‌های کودک فالور برای صفحه خود جذب می‌کنند، هیچ‌گاه فکر نمی‌کنند آن کودک نیز حق و حقوق انسانی دارد، من کسی را در این صفحات دیده‌ام که پیراهن بچه را گرفته و ان را تاب می‌داد که هر لحظه امکان پاره شدن لباس او بود و در آن شرایط کودک آسیب جدی می‌دید، اما فرد حاضر است با انجام این کار و ناسزا شنیدن از مردم، تعداد فالورهایش را بالا ببرد و در نهایت از این راه درآمد جذب کند.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد راهکاری که مردم بتوانند از راه درست درآمدزایی کنند، ادامه می دهد: باید از این فضا استفاده کرد، نمی‌توان ان را طرد کرد یا کنار گذاشت، باید تولید محتوا کرد و از کسی که به خوبی در این مسیر می‌رود باید حمایت اجتماعی کرد و تا حد توان به آن کمک کرد.

حجت‌الاسلام حسینی با بیان این‌که اگر بتوان عرصه‌های دیگر زندگی مردم را به خصوص در زمینه‌ی اقتصادی تقویت کرد، ادامه می‌دهد: ما نیز می‌توانیم حتی با برگزاری دوره‌های عزت نفس و ترک پورنوگرافی و ازدواج درمانی اثر خوبی روی آن‌ها داشته باشیم و معایب اینستاگرام و فضای مجازی را برطرف کنیم، به آن شرط که آن‌ها نیز کار خود را به خوبی انجام داده باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اينستاگرام فيلترينگ فیلترینگ شبکه های اجتماعی ادامه می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری

به گزارش خبرگزاری مهر، طبق سند تحول و تعالی قوه قضائیه، «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» و «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیر متقن بودن برخی آرا و تصمیمات قضائی» سه مانعی است که در مسیر تحقق اولین مأموریت قوه قضائیه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، مشخص شده است.

«متواری بودن برخی از محکومان» و «طولانی بودن فرآیند شناسایی دارایی و اموال محکومان و اجرای احکام» عواملی است که سند تحول برای ایجاد مشکل اجرای ناقص و دیرهنگام برخی احکام شناسایی کرده است.

سند تحول قضائی، راهبرد «تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آنان» را برای رفع عامل متواری بودن برخی از محکومان ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد تعیین کرده است.

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری

راهکار اول سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری و افزایش تبعات متواری شدن آنها، ارتقا «بانک اطلاعات متهمان» تحت تعقیب و محکومان متواری با فراهم‌سازی امکان صدور برگ جلب سیار همراه با نیابت سراسری و حذف فرآیندهای زائد و امکان پایش حضور افراد در مبادی کنترل تردد مستقر در واحدهای قضائی و مراجع انتظامی و پاسخ به استعلام ضابطان و صدور دستورات قضائی به‌صورت الکترونیکی و هوشمند به‌منظور اجرای مفاد نیابت، هم‌زمان با انعکاس نتیجه به مرجع قضائی صادرکننده برگ جلب و درج در کارنامه عملکرد کارکنان اعم از ضابطان و کارکنان کنترل تردد واحدهای قضائی است.

مسئولیت اجرای این راهکار با مرکز آمار و فناوری اطلاعات، دادستانی کل کشور و دادگستری استان‌هاست و مهلت زمان اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان

راهکار دوم سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری: اعمال محدودیت به‌صورت برخط و آنی در ارائه خدمات اقتصادی و اجتماعی بخش عمومی و خصوصی از قبیل: خدمات بانکی و بورسی، مخابراتی و ثبت رسمی برای محکومان متواری و همچنین متهمان تحت تعقیب جرایم مستوجب حد، قصاص و تعزیر درجه پنج و بالاتر که دستور جلب منجر به دستگیری آنان نشده است تا منتفی شدن دستور جلب به استثنا مواردی که به تشخیص مقام قضائی، اعمال محدودیت‌ها موجب تضییع غیرقابل جبران حقوق اشخاص ثالث یا حقوق اساسی شخص می‌شود با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط است.

مسئولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دادستانی کل کشور و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه است. مهلت زمانی اجرای این راهکار تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6096301

دیگر خبرها

  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • راهکارهای کاهش استرس
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری