Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ارائه خدمات روان شناختی به ۷۶ هزار نفر از کادر درمان در روزهای کرونایی، اظهار کرد:  پس از شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور کنار آمادگی‌هایی که برای مقابله با هجوم ویروس کرونا در نظر گرفته بودیم، برنامه ای هم جهت حمایت از کادر درمان ترتیب دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا این افراد فشار کاری زیادی را تحمل می‌کنند و باید از آن‌ها حمایت شود.

او افزود: دستورالعملی برای حمایت‌ روانی و اجتماعی کادر درمان در معاونت درمان و واحد مدد کاری وزارت  تدوین کرده و به کل کشور ابلاغ کردیم. ارزیابی‌های روحی و روانی مستمر کادر درمان نشان می دهد که پرستاران و پزشکان به دنبال شیوع کرونا ویروس در کشور به شدت خسته و فرسوده هستند و باید توجه ویژه ای به آن‌ها شود. اگر کادر درمان آرامش نداشته باشند، سیکل خدمت رسانی در مراکز درمانی دچار مشکل خواهد شد.

شادنوش گفت: در حال حاضر مشاوره‌های روان‌شناختی را راه اندازی کرده‌ایم تا بتوانیم با شناسایی خانواده‌های کادر درمان آن‌ها مورد حمایت قرار دهیم. قصد داریم با برگزاری فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی شأن و منزلت کادر درمان و خانواده‌هایشان  در دیدگاه اجتماعی تبعین شود تا قدردان زحمات این عزیزان باشیم.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت تصریح کرد: مشاوران ما طی ۸ ماه گذشته با بیش از ۷۶ هزار نفر از کادر درمان و خانواده‌ آن‌ها  در تماس بوده و به آن‌ها خدمات روان‌شناختی ارائه کرده‌اند. خانواده‌هایی که با دور ماندن از فرزندان خود دچار اضطراب و استرس شده‌اند، شناسایی شده و مورد حمایت قرار گرفتند. در حال حاضر حدود ۲ هزار تماس با این خانواده‌ها برقرار شده است.

تلاش برای مدیریت هوشمند درمان بیماری‌های نادر

شادنوش در ادامه درباره راه اندازی سامانه بیماری‌های نادر، بیان کرد: طراحی سامانه مدیریت بیماری‌های نادر را انجام دادیم تا بتوانیم به صورت مداوم وضعیت بیماران را از راه دور و بدون نیاز به حضور آنان در مراکز درمانی پایش کرده و از شرایط آنان آگاه شویم.

او گفت: سامانه مدیریت بیماری‌های نادر به مراکز ثبت احوال کشور، ساماندهی سازمان نظام پزشکی کشور و سایر مراکز ارائه خدمات به صورت برخط متصل است تا بتوانیم با دقت و به روز تعداد بیماران را رصد کنیم. زمانی که محل استقرار و اقامت بیماران به طور دقیق شناسایی شود نوع و مقدار  دارو‌های مصرفی آن‌ها را تعیین خواهیم کرد.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت بیان کرد: اصرار من بر این است که برای داروها سهمیه تعیین شود تا در صورت گرانی دارو، بیمار با ارائه کد ملی داروهایش را دریافت کند. شرایط باید طوری طراحی شود که بیماران بتوانند داروی مورد نیاز را از نزدیک ترین داروخانه محل زندگی خود  تهیه کنند. اگر از این مرحله عبور کنیم، شرایط خوبی را ایجاد خواهیم کرد. البته تهیه برخی از دارو‌ها به طور هوشمند در منزل اتفاق خواهد افتاد.

شادنوش اظهار کرد: حدود ۵ بیماری در سامانه مدیریت بیماری‌های نادر پوشش داده می شود و داروهایشان تخصیص پیدا خواهد کرد. در  نهایت تلاش می کنیم که درمان بیماری‌های نادر را به سمت  یک مدیریت هوشمند سوق دهیم.

بیشتر بخوانید

آخرین جزئیات واکسن کرونای تولید مشترک ایران و کوبا/ انجام فاز سوم تست انسانی روی ۵۰ هزار ایرانی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در ایران بیماری های نادر کادر درمان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه بر خط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند