Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- درحالی دولت مقرر کرد به خانوارهای فاقد درآمد ثابت که تحت پوشش بیمه نیستند بسته معیشتی بدهد که برخی از شهروندان بیرجندی معتقدند مشمول این طرح هستیم اما دولت ما را مشمول قرار نداده و نمی‌توانیم اعتراضی هم داشته باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، با شیوع بیماری کرونا دولت حمایت‌های مختلفی از مشاغل و کسب و کارها انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مورد وام یک میلیون تومانی بود که به تمامی یارانه بگیران در ابتدای امسال پرداخت شد یا به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا تسهیلات پرداخت شد و آخرین مورد نیز پرداخت مرحله دوم وام یک میلیون تومانی و یکصد هزار تومان به خانوار فاقد درآمد ثابت و بدون بیمه است.

مقرر بود در طرح حمایت معیشتی کرونا که به ازای هر نفر 100 هزار تومان است به خانوارهای فاقد درآمد ثابت که تحت پوشش بیمه نیستند و از نظر درآمدی و شاخص‌های بانکی در وضعیت پایین‌تری نسبت به دیگران هستند، تعلق ‌گیرد اما آنچه در این میان رقم خورد و مورد گلایه برخی از شهروندان شد این است که برخی از شهروندان معتقدند مشمول بسته معیشتی قرار می‌گیرند اما دولت آنها را مشمول قرار نداده و بسته معیشتی را برایشان واریز نکرده است.

زمان واریز یارانه معیشتی دی ماه اعلام شد/ آغاز کسر اقساط وام یک میلیونی کروناواریز مرحله دوم وام یک میلیونی کرونا/ 6.9 میلیون نفر وام دوم را دریافت کردندارسال لیست دوم وام یک میلیونی کرونا به بانک‌مرکزی/ وام یک میلیونی کِی واریز می‌شود؟

یک شهروند بیرجندی معتقد است در انتخاب افرادی که کمک معیشتی را برایشان واریز شده بی عدالتی رخ داده چرا که برخی افراد که خود را مستحق گرفتن این بسته معیشتی می‌دانند در لیست گرفتن این بسته قرار ندارند.

وی که شغلش آزاد دارد و خود باید هزینه بیمه‌اش را پرداخت کند گفت: دولت تا اینکه نام مرا در لیست بیمه تامین اجتماعی دیده است من و امثال ما را برای این بسته معیشتی به حساب نیاورده و این در حالی است که من سه فرزند دارم و در خانه‌ای استیجاری زندگی می‌کنم. هزینه بیمه‌ام را خودم پرداخت می‌کنم و دخل و خرجم با هم یکی نیست.

دیگر شهروند بیرجندی که کارگر ساختمانی است و در سر گذر در انتظار کار است به خبرنگار تسنیم گفت: چند سال گذشته در یک کارخانه‌ای در شهرک صنعتی بیرجند مشغول به کار بودم اما به دلیل ورشکستگی از کارخانه تعدیل شدم و از طریق برادرم بیمه تامین اجتماعی شدم که نیمی از هزینه بیمه را خود و نیمی دیگر توسط برادرم پرداخت می‌شود اما من هم مشمول دریافت بسته معیشتی نشدم.

یکی از بانوان بیرجندی که سرپرست خانوار است نیز بیان کرد: در حال حاضر بیکارم و نه وام یک میلیون تومانی و نه بسته معیشتی 100 هزار تومان به من تعلق گرفته است. نمی‌دانم معیار انتخاب مشمولین چه بوده است.

این شهروند گفت: این چه عدالتی است که فردی حقوق بگیر است برایش بسته معیشتی ریخته شده اما برای من که نه کاری دارم و سرپرست خانوار هستم بسته معیشتی دریافت نکرده‌ام.

یکی دیگر از شهروندان نیز گفت: برادرم دست فروش است او را هم مشول این بسته معیشتی قرار نداده‌اند در حالی که نه حقوق بگیر است و نه درآمد ثابتی دارد و یک رسال هم پس انداز ندارد.

دیگر شهروند بیرجندی نیز اظهار داشت: ماهی 3میلیون حقوق می‌گیرم 2میلیون قسط دارم و جز حقوق بگیران هستم نه وام یک میلیونی و نه بسته معیشتی دریافت کرد.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی نیز اظهار داشت: 105 هزار خانوار استان مشمول دریافت بسته معیشتی شدند که این تعداد خانوار آسیب دیده از شیوع کرونا از طریق آزمون وسعی که از سوی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی برگزار شده شناسایی شدند و در ماه آذر اولین بسته 100 هزار تومان را دریافت کردند.

وی گفت: این افراد از طریق وزارت متبوع شناسایی شدند و ادارات کل استان‌ها دخالتی در تعیین خانوار‌ها نداشتند.

غلامرضا اشرفی از جاماندگان خواست با توجه به اینکه سامانه‌ای برای اعتراض جاماندگان تعریف نشده به ادارات شهرستان‌ها مراجعه نکنند.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی افزود: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا و مجلس شورای اسلامی این بسته حمایتی به افراد زیر پوشش نهاد‌های حمایتی به ازای هر نفر ماهانه 120 هزار تومان  و به سایر افراد با مشخصات زیر نیز ماهیانه 100 هزار تومان پرداخت می‌شود.

اشرفی بیان کرد: افرادی که هیچ یک از اعضای خانواده آن‌ها حقوق دریافت نمی‌کنند، افرادی که هیچ یک از اعضای خانواده آن‌ها بیمه‌پرداز نباشند، افرادی که اعضای خانوارشان طبق شاخص‌های بانکی از درآمد حداقلی برخوردار نباشند و افرادی که در گروه یارانه معیشت‌بگیر باشند این یارانه را دریافت می‌کنند.

وی گفت: این وجوه از آذر ماه به مدت چهار ماه، تنها براساس لیست افراد شناسایی شده توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت می‌شود.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به پرداخت تسهیلات کرونایی در استان گفت: تاکنون 59 میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات کرونا در استان پرداخت شده که 6 هزار و 401 نفر متقاضی دریافت تسهیلات بودند که تاکنون 5 هزار و 442 پرونده به ارزش 59 میلیارد و 400 میلیون تومان توسط بانک‌های عامل به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا پرداخت شده است.

اشرفی با بیان اینکه 10 مؤسسه و بانک و 13 دستگاه اجرایی کار پرداخت تسهیلات را انجام می‌دهند گفت: این تسهیلات با نرخ سود 12 درصد و بازپرداخت یک ساله به متقاضیان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/254/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی وام یک میلیونی پرداخت می شود وام یک میلیون میلیون تومان بسته معیشتی هزار تومان پرداخت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!

تین نیوز

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور گفت: در حالی که هر روز سوخت رانندگان کامیون را محدود می کنند رانندگان افغان در ایران به راحتی سوخت دریافت می کنند و می توانیم این را ثابت کنیم که میزان دریافت سوخت آنها بیشتر از رانندگان ایرانی است و به راحتی با جاسازی مخازن، از راننده ایرانی سوخت بیشتری دریافت می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سید جلال موسوی درباره اعتراض برخی از کامیونداران اظهار داشت: اعتراض اخیر کامیونداران محدود و خودجوش بوده و اطلاعی از جزییات آن ندارم. اقدام هماهنگ با صنف و تشکلات نبوده است اما آنچه که مشخص بوده، این است که منشا اصلی این اعتراضات و نارضایتی ها موضوع سوخت است.

موسوی تاکید کرد: هرچند با اینگونه نارضایتی ها در قالب اعتراض و اعتصابات مخالف هستم اما باید به این نکته هم توجه داشت که اعلام اعتراض کامیون داران و رانندگان کامیون از کانال های رسمی هم به جایی نرسیده و از مذاکرات با متولیان به نتیجه ای نرسیدیم و نمی توان به هر راننده ای که به حق معترض است برچسب اراذل و ضد انقلاب زد.

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور با بیان اینکه از سال گذشته پیگیر افزایش کرایه حمل بار و حق توقف هستیم اما به نتیجه ای نرسیدیم، گفت: می گویند با افزایش کرایه حمل و افزایش دستمزد تورم بالا می رود اما مگر افزایش جزیی کرایه حمل بار و دستمزد راننده چقدر بر روی تورم تاثیر می گذارد؟ آن عامل مهم و موثر در افزایش نرخ تورم، نرخ دلار است که همواره در حال افزایش بوده نه افزایش جزیی دستمزد راننده کامیون.

موسوی با اشاره به افزایش هزینه های رانندگان ادامه داد: اردیبهشت ماه سال گذشته یک جفت لاستیک را 24 میلیون و 500 هزار تومان می خریدیم اما در همان سال گذشته در اسفند ماه قیمت همین لاستیک به 32 میلیون و 800 هزار تومان رسید این در حالی است که نرخ کرایه نه تنها افزایش پیدا نکرد بلکه با کاهش بار کمتر هم شد.

وی با بیان اینکه از همان دو سال گذشته که پایه سوخت 2000 لیتر را قطع کردند، اعتراض و گلایه های رانندگان شروع شد، اظهار داشت: با قطع پایه سوخت، میزان ارایه سوخت را پیمایش اعلام کردند اما تردد پرت رانندگان را محاسبه نکردند. برای مثال در مسیر حمل بار اراک تهران در سمنان بارگیری می شود اما سمنان در بارنامه ثبت نمی شود و آن مسیر برای راننده محاسبه نمی شود و این میزان سوخت در پیمایش نمی آید.

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور با تاکید بر راینکه راننده کامیون ها گازوییل فروش و قاچاقچی سوخت نیستند، گفت: پیشنهاد برگشت پایه سوخت را داده ایم و اگر راننده ای این پایه را تا اخر ماه مصرف نکرد آن را باطل کنند اما می گویند رانندگان مابقی را می فروشند اما این ادعا صحت ندارد مگر چند راننده گازوییل می فروشد که باعث افزایش قاچاق سوخت شود چرا به جای این موضوع جلوی قاچاق سیستم یافته سوخت را نمی گیرند؟

موسوی افزود: در حالی که هر روز سوخت رانندگان کامیون را محدود می کنند رانندگان افغان در ایران به راحتی سوخت دریافت می کنند و می توانیم این را ثابت کنیم که میزان دریافت سوخت آنها بیشتر از رانندگان ایرانی است و به راحتی با جاسازی مخازن سوخت از راننده ایرانی، سوخت بیشتری دریافت می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خبر تلخ برای فیلم بازها؛ وبسایت Subscene به زودی تعطیل می‌شود
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی