Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ارسلان زارع، استاندار گیلان روز گذشته در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا گفت: اگرچه هیچ منطقه‌ای از استان در ۲ هفته اخیر در وضعیت قرمز کرونایی قرار نداشته، ولی برخی شهرستان‌ها از جمله لاهیجان با تعداد افزون بر ۵۰ بستری، شرایط شکننده‌ای دارند که نیازمند توجه بیشتر به الزامات بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه پرهیز از شکل‌گیری دورهمی‌های خانوادگی یکی از مهم‌ترین اصولی است که انتظار داریم همچنان رعایت شود، بر لزوم تداوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی تمامی اقشار جامعه و پرهیز از عادی انگاری تأکید کرد.

رئیس ستاد استانی مدیریت کرونا در گیلان اظهار داشت: این واقعیتی غیرقابل کتمان است که بین رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و میزان ابتلا، بستری و مرگ و میر بیماران، ارتباطی تنگاتنگ وجود دارد.

زارع ادامه داد: طبق اظهار کارشناسان و پزشکان، بهترین راه مبارزه با ویروس استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی است.

او یادآور شد: کوچکترین غفلت و عدم رعایت دستورالعمل ها، مناطق زرد را به نارنجی تغییر می‌دهد و اگر این بی‌توجهی‌ها ادامه داشته باشد؛ شاهد بازگشت شرایط دشوار کرونایی خواهیم بود.

استاندار گیلان توسعه دولت الکترونیک و جلوگیری از شکل‌گیری اجتماعات را ضرورتی غیرقابل انکار خواند و نرم افزاری که نیروی انتظامی برای ارائه بسیاری از خدمات در بستر فضای مجازی طراحی کرده را گامی قابل تقدیر در این مسیر اعلام کرد.

زارع با اشاره به گذشت ۱۰ ماه از شیوع کرونا و سپری شدن بسیاری از مناسبت‌های ملی و مذهبی در این مدت، نگرش و سیره عملی رهبر معظم انقلاب در مقابله با ویروس کرونا را یادآور شد و بر لزوم رعایت موازین بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مناسبت‌های پیش رو تأکید کرد.

او در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: طرح غربالگری کنترل کووید ۱۹ با عنوان محله محور که به نام شهید سلیمانی مزین شده؛ با مشارکت سپاه و بخش‌های مختلف نظام سلامت و جمعیت هلال احمر با جدیت در حال اجرا است.

رئیس ستاد استانی مدیریت کرونا در گیلان به پایش افزون بر ۸۸ درصدی جمعیت استان در اجرای این طرح تا زمان حاضر اشاره کرد و افزود: این طرح در ۳ حوزه حمایتی، نظارتی و مراقبتی اجرا می‌شود.

زارع ادامه داد: فعالان طرح ملی شهید سلیمانی در تلاشند علاوه بر مقابله با همه‌گیری ویروس، از بار طاقت‌فرسا بر دوش کادر فداکار درمان بکاهند.

او از پایش مجدد افراد بالای ۶۳ سال استان از طریق طرح محله محور و همچنین با استفاده از سامانه علوم پزشکی و شناسایی زودهنگام و مداخله جدی دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: انجام این طرح به یقین از گسترش ویروس به میزان قابل توجهی جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا محدودیت های کرونایی دستورالعمل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۷۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد