Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوروزی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، تعهد امسال معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان را آموزش ۹ هزار و ۹۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون ۶ هزار و ۸۶۹ نفر معادل ۶۹.۳۸ درصد در دوره های مختلف سوادآموزی، انتقال و تحکیم تحت پوشش قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوروزی‌فرد افزود: سال تحصیلی گذشته بیش از ۱۴ هزار نفر در دوره‌های آموزشی سوادآموزی استان آموزش دیدند، در حالی که تعهد این سازمان آموزش ۱۳ هزار و ۶۴ نفر بود.

او ادامه داد: نهضت سوادآموزی استان کرمانشاه  پارسال  از ۲۵ شاخص عملکرد و ارزیابی بین استان‌های کشور در۱۴ شاخص رتبه اول را کسب کرد و این در ۴۰ سال گذشته بی‌سابقه است.

او بیان کرد: ۷۵.۲ درصد از جمعیت استان کرمانشاه در مناطق شهری و ۲۴.۵ درصد در مناطق روستایی ساکن هستند امابا برنامه‌ریزی‌های خاص و توجه ویژه به عدالت آموزشی و منطقه‌ای در سنوات گذشته بیش تر از حد معمول از مناطق روستایی باسواد شده اند.

او گفت: از تعداد حجم ابلاغی برای باسواد شدن به استان‌ها در سال ۱۳۹۶ معادل ۳۱.۲ درصد از روستاییان و ۶۸.۸ درصد از شهرنشینان، در سال ۱۳۹۷ معادل ۳۵.۶۴ درصد از روستاییان و ۶۴.۳۶ درصد از شهرنشینان و در سال ۱۳۹۸ معادل ۳۶.۴۶ درصد از روستاییان و ۶۳.۵۴ درصد از شهرنشینان تحت پوشش و باسواد گردیده اند و این سیاست در سال ۱۳۹۹ ادامه پیدا خواهد کرد که نتیجه مهم این اقدامات کاهش اختلاف سطح سواد روستاییان و شهرنشینان در راستای تحقق عدالت آموزشی و منطقه‌ای خواهد بود.

او افزود: بر اساس آخرین سرشماری که در سال ۱۳۹۵ انجام شده است در جمعیت هدف و گروه سنی ۱۰الی۴۹ سال میانگین سطح سواد در کشور ۹۴.۷ درصد بوده و در استان ۹۴.۴ درصد است با تحقق بیش از صددرصدی حجم ابلاغی در دو سال گذشته این خلاء در سرشماری آینده رفع می‌شود و سطح سواد استان بالاتر از میانگین کشوری قرار خواهد گرفت.

او ادامه داد: بر اساس آخرین سرشماری که در سال ۱۳۹۵ انجام پذیرفت میزان درصد باسوادی مردان درگروه سنی ۱۰الی۴۹ سال معادل ۹۶.۶ درصد و در جمعیت زنان ۹۲.۲ درصد در استان اعلام شد این به آن معنی است که در استان کرمانشاه مردان ۴.۴ درصد از زنان باسواد‌تر هستند و برای رفع این خلاء و تحقق عدالت آموزشی جنسیتی برنامه ریزی‌های انجام گرفت.

او افزود: در سال ۱۳۹۶ معادل ۸۶.۶ درصد از جمعیت بی سواد زنان و ۱۳.۴ درصد از جمعیت بیسواد مردان تحت پوشش قرار گرفته است در سال ۱۳۹۷ معادل ۸۸.۲ درصد از زنان و ۱۱.۸ درصد از مردان و در سال ۱۳۹۸ تعداد ۸۹.۷ درصد از زنان و ۱۰.۳ درصد از مردان تحت پوشش قرار گرفتند و در سال ۱۳۹۸ تعداد ۷۰۰ نفر در شهرستان‌های هرسین، صحنه، سنقر و دینور و در سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۰۰۰ نفر از زنان روستایی استان باسواد شدند.

نوروزی بیان کرد: با توجه به اینکه میانگین سطح سواد بخش‌های سرفیروزآباد، کوزران و بیلوار از توابع شهرستان کرمانشاه کمتر از میانگین سطح سواد استان بود طرح شتاب بخشی به سوادآموزی در این مناطق اجرا شد و تعداد ۵۰۰ نفر به صورت ویژه با کمک دهیاران و بخشداران باسواد شدند.
انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش فعالیت های فرهنگی نهضت سوادآموزی استان کرمانشاه ۴ درصد سطح سواد تحت پوشش ۲ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۷۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مهرداد آهکی با اشاره به تعداد سامانه های حمل و نقل هوشمند موجود در استان اظهار داشت: تعداد دستگاه‌های ترددشمار 80 محور، دوربین‌های ثبت تخلف سرعت 98 ایستگاه موجود و 79 ایستگاه فعال (آنلاین )، توزین در حال حرکت 4 دستگاه موجود و 3 دستگاه فعال، دوربین‌های نظارت تصویری 29 ایستگاه، تابلوهای پیام متغیر خبری( vms) 6دستگاه و ردیاب‌های جغرافیایی ماشین‌آلات راهداری (GPS) 365 دستگاه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان به بیان مقایسه تردد ماهانه بین استانی (مجموع تردد ورودی به استان و خروجی از استان) اشاره کرد و افزود: بیش از چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی کل وسایل نقلیه در فروردین ۱۴۰۳ بوده است که ۲۵ % افزایش نسبت به ماه گذشته ۱۴۰۲ و ۵ % افزایش نسبت به ماه مشابه سال گذشته داشته است.

وی همچنین آمار روند روزانه تردد بین استانی فروردین ماه را بیان کرد و گفت: متوسط تردد بین استانی روزانه فروردین سال جاری ۱۳۸ هزار و ۱۴۵ وسیله نقلیه بوده است.

آهکی بیان کرد: بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز ۲۴ فروردین ۱۷۵ هزار و ۱۶۲ وسیله نقلیه و درصد وسایل نقلیه سنگین ۱۴ درصد بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان در ادامه به بیان وضعیت انباشت و تخلیه (تفاضل خودروهای ورودی و خروجی به اضافه انباشت/تخلیه روز قبل) وسایل نقلیه فروردین‌ ماه پرداخت و گفت: بیشینه تخلیه وسایل نقلیه از استان در ماه فروردین در روز ۱۹ فروردین به میزان منفی ۴۳ هزار و ۵۶۴ وسیله نقلیه بوده است.

وی عنوان کرد: در خصوص محورهای دارای بیشترین تردد در فروردین ماه هم باید گفت که سه راهی بهار -همدان (مهدی آباد) با متوسط تردد روزانه ۴۰ هزار و ۷۴۰ بیشترین تردد را داشته است.

آهکی ادامه داد: محور همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، همدان – کوریجان، کوریجان – همدان و آزادراه همدان – ساوه (چپقلو) از دیگر محورهای پرتردد استان بوده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای استان همدان افزود:‌ سه‌راهی بهار – همدان(مهدی آباد)، همدان – کوریجان، همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، قروه – صالح آباد و کوریجان – همدان از محورهای دارای بدترین سطح سرویس بوده‌اند.

وی همچنین به بیان مقایسه تردد محورهای استان در فروردین امسال با سال گذشته اشاره کرد و گفت: در اکثریت محورهای دارای بیشترین تردد استان شاهد افزایش تردد نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.

آهکی افزود: در خصوص سهم مبدا تردد پلاک‌های مشاهده شده در استان در فروردین ماه سال جاری نیز باید گفت که براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان از ابتدای فروردین ماه یک میلیون و ۳۳۰ هزار پلاک خودرو یکتا در محورهای‌برون شهری استان رویت شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با بیان اینکه از این پلاک‌ها یک میلیون و ۲۱۶ هزار پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است، ادامه داد: ترکیب مبدا استانی این پلاک‌ها نیز به این صورت است که ۳۲ درصد مربوط به استان همدان، ۳۱ درصد مربوط به استان تهران، هشت درصد کرمانشاه، چهار درصد کردستان و مابقی مربوط به لرستان، البرز،‌ مرکزی، قم، اصفهان و سایر استان‌ها بوده است.

وی افزود: بیشینه حضور وسایل نقلیه غیربومی بر‌اساس پلاک خوانده شده توسط سامانه‌های پلاک‌خوان در بازه فروردین ماه در روزهای چهار و ششم فروردین و معادل ۵۱ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.

آهکی ادامه داد: از ابتدای ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱ درصد سهم وسایل نقلیه غیر بومی در استان کاهش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان همدان همچنین به سهم ماندگاری وسایل نقلیه در استان در فروردین ماه سال جاری پرداخت و گفت: ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشان‌دهنده آن است که در ماه فرروردین تقریبا ۱۶۷ هزار وسیله نقلیه، معادل ۲۰ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده، در استان بین ۱ تا ۴ روز در استان اقامت داشتند.

وی همچنین به مقاصد وسایل نقلیه در کشور در فروردین ماه اشاره و خاطرنشان کرد: براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان یک میلیون و ۱۹۶ هزار وسیله نقلیه از استان همدان در سایر استان‌ها مشاهده شده است و استان‌های مرکزی، تهران و قم بیشترین سهم مقاصد سفر را در استان‌ها داشته‌اند.

دیگر خبرها

  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • علم‌آموزی همواره در آیات و روایات مورد تاکید بوده است
  • بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه تا پایان نیمه نخست سال
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال