Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، محمد حسین خامه چیان، سرپرست معاونت خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب کاشان، به مناسبت سی‌امین سالروز تصویب قانون تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب در گفتگو با خبرنگاران افزود: ایجاد زیرساخت ها برای ارائه خدمات غیرحضوری شامل ارتقا و توسعه سخت افزار‌ها و سرور‌های مورد نیاز، نرم افزار خدمات مشترکین و در آمد در محیط وب، سامانه‌های تلفنی، پورتال اینترنتی شرکت، اپلیکیشن تلفن همراه، سامانه پیامکی و خرید تجهیزات هوشمند ارتباط برخط است که با هدف کاهش رفت و آمد‌های مشترکین و جلوگیری از انتقال بیماری کرونا از محل اعتبارات داخلی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او، با تاکید بر حذف کامل قبوض کاغذی ۱۷۵ هزار مشترک آبفا در سال جاری گفت: ۳۰۰ میلیون تومان هزینه ارسال سالانه پیامک به مشترکین است.

به گفته او، ارائه خدمات غیرحضوری همراه با بروزرسانی امکانات، افزایش آگاهی مراجعین و آموزش نیرو‌های شرکت، بیش از ۵۰ درصد مراجعات را کاهش داد.

سرپرست معاونت خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب کاشان، با اشاره به اینکه خدمات غیرحضوری این شرکت بزودی از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت قابل دسترسی می‌باشد گفت:ارائه ۲۴ خدمت آبفا و ثبت درخواست‌ها از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۲۲، پورتال اینترنت شرکت به آدرس my.abfakashan.ir، پیامک و بزودی از طریق اپلیکیشن تلفن همراه انجام می‌شود.

خامه چیان، ارسال ۲۳۰ هزار پیامک با دسته بندی مختلف از قبیل صدور صورتحساب و قبض، بازدید مامور ارزیابی و مامور نصب انشعاب و ... در ۵۰ روز گذشته به مشترکین را یادآورشد و گفت: تعداد مشترکین آبفای کاشان با آحاد ۲۴۵ هزار نفری، شامل ۸۳ درصد مشترکین خانگی، ۵ درصد تجاری، ۵ درصد انشعابات ساخت و ساز و بنایی و سایر مشترکین ۷ درصد (اداری، صنعتی، مذهبی، نیرو‌های مسلح و ...) است.

او، تعداد انشعابات غیرمجاز کشف شده آب را در هر سال حدود ۸۵ فقره دانست و گفت: این آمار آبفای کاشان نسبت به دیگر شهر‌ها و شرکت‌ها آمار پایین تری است که همگی پس از شناسایی و طی مراحل قانونی در صورت امکان تبدیل به انشعاب مجاز گردیده یا در غیر اینصورت، انشعاب قطع و جمع آوری می‌شود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب ارائه خدمات غیرحضوری حذف قبض کاغذی خدمات غیرحضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۸۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام متقی‌فر، در اولین نشست تخصصی وصال شیرین که با حضور نمایندگان این طرح از استان‌های مختلف برگزار شد، ضمن تشریح این طرح گفت: کانون‌های ازدواج آسان از گذشته در حال فعالیت بودند. در بعضی شهرها هم شبکه فعالین ازدواج به راه افتاد که همچنان در برخی از شهرها فعال هستند.

وی با اشاره به تجملات مرسوم در حوزه برگزاری مراسم ازدواج که هزینه‌های گزافی به جوانان تحمیل میکند یادآور شد: از سال ۸۸ آمار سالیانه ازدواج افزایش نیافته بود، اما از سال ۹۸ در دوران کرونا آمار ازدواج افزایش یافت. این به دلیل کاهش تجملات بود که جوانان به ازدواج روی آوردند.

متقی فر خاطرنشان کرد: مخاطب در وصال شیرین همه جوانان هستند نه اینکه صرفاً برای محرومین کار کنیم. از با کیفیت‌ترین خدمات تا خدمات معمولی‌تر را می‌توان هماهنگ کرد و از طریق پلتفرم «همراه» در اختیار جوانان قرار داد تا بدون بدهی زندگی خود را شروع کنند.

وی با اشاره به اینکه کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج برای اینکه بتوانند خدماتی بدهد و مجموعه خود را بچرخانند باید مبالغی دریافت کنند، اظهار داشت: ما هیچ انتفاعی از ستاد وصال شیرین نخواهیم برد. یعنی ما از جوانان در ازای ارایه خدمات پول نمی‌گیریم. البته منظور ما این نیست که همه ملزومات رایگان شود اما می‌توان کاری کرد که با قیمت مناسب تمام شود و تا جای ممکن هزینه ها را کاهش داد.

متقی‌فر نقطه عطف کار را عدم رقابت طرح وصال شیرین با کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج دانست و بیان کرد: ما در طرح وصال شیرین وارد کار اجرایی نمی‌شویم و فعالیت ما در حد ستادی باقی خواهد ماند. اما با طراحی سامانه همراه در صدد کمک به کانون‌ها و شبکه‌های ازدواج آسان و مراکز مشاوره در استان‌ها هستیم و آن‌ها را از نظر نیازمندی‌ها و تجهیزات تامین مالی می‌کنیم.

وی در تشریح طرح وصال شیرین گام های تعریف شده در مراکز استان و شهرستان‌ها را برشمرد و گفت: گام اول شناسایی مغازه‌داران، خیرین و خدمات‌دهندگانی مانند تالار و رستوران است که حاضرند تخفیف بدهند. گام دوم ارزیابی فعالیت‌ها است و گام بعدی ثبت این مجموعه‌ها در سامانه همراه خواهد بود که این امر به مجموعه‌های وصال شیرین در استان‌ها سپرده شده است. جوانان با مراجعه به سامانه، خدمات را می‌بینند و انتخاب می‌کنند و با دریافت معرفی‌نامه از طریق سامانه خدمات می‌گیرند.

متقی فر در پایان ضمن اعلام خبر رونمایی از این طرح در هفته ازدواج در خردادماه امسال گفت: تلاش می‌کنیم امسال نسبت به گذشته میزان هزینه تمام شده ازدواج را تا حدی کاهش دهیم. این امر با همکاری و انتقال تجربه مسوولین طرح در استان‌ها تسهیل خواهد شد.

کد خبر 6092423

دیگر خبرها

  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات