Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@09:45:48 GMT

سردار جوانی: دغدغه اصلی سردار سلیمانی نفوذ بود

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۴۸۶۶۲

سردار جوانی: دغدغه اصلی سردار سلیمانی نفوذ بود

خبرگزاری تسنیم: سردار یدالله جوانی با بیان اینکه تحریکات آمریکا چیز جدیدی نیست، اظهار داشت: همیشه تحریکات آمریکا بوده، ولی اکنون بیشتر رسانه‌ای و مطرح می‌شود و به نظر من آن‌ها در سالگرد شهادت سردار سلیمانی یک نگرانی دارند و اینگونه تهدید می‌کنند، اما اینکه یک حماقتی را انجام بدهند، بعید به نظر می‌رسد، چون نیرو‌های مسلح و نیرو‌های مقاومت در منطقه کاملا آماده هستند و بیشتر کار‌های آمریکا جنبه تبلیغاتی و عملیات روانی دارد، چون نه به لحاظ ظرفیت‌های داخلی و موقعیت ترامپ و نه به لحاظ وضعیت منطقه‌ای آمریکایی‌ها در موقعیتی نیستند که بخواهند اقدامی را انجام بدهند و جنگی راه بیندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زمانی که آمریکایی‌ها سرحال و آماده بودند جرات جنگ با ایران را پیدا نکردند، چه برسد به الان که ترسیدند و دچار مشکلاتی هستند، البته این تهدید سیاسی است و با نگاه نظامی آمادگی ۱۰۰ درصد برای هرگونه حماقت آمریکا وجود دارد تا به سرعت پاسخ داده شود. نیرو‌های مسلح، ارتش و سپاه، مجموعه‌های مختلف و نیرو‌های مقاومت در تمام منطقه در یک هوشیاری ۱۰۰ درصدی قرار دارند که کوچکترین خطای آمریکایی‌ها را با واکنش جدی پاسخ درخور بدهند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: آمریکایی‌ها بیشتر نگرانند که اقدامی از سوی ایران انجام شود و به یک نوعی شرایط را فراهم کنند که به طرف مقابل خودشان پیامی را بدهند، اما از گذشته تاکنون این نوسانات وجود داشته زمانی رسانه‌ای می‌شود و زمانی نمی‌شود.

وی با اشاره به کارنامه ترامپ، اظهار داشت: کارنامه ترامپ پر از شکست است و اگر این حماقت برایش به وجود بیاید که یک کاری بکند تا پیروز شود، قطعا این شکست‌ها کامل می‌شود.

سردار جوانی ادامه داد: طی سال‌های گذشته آمریکایی‌ها همیشه از حربه تهدید استفاده کرده‌اند و این تهدید در جامعه بازتاب داده شده در حالیکه تهدید آمریکا در ۴۰ سال گذشته بوده، اما اینکه عملیاتی نشده به این خاطر است که آن‌ها در دوران دفاع مقدس از ملت ایران غیرت، مردانگی، شجاعت، روحیه حماسی و ایستادگی در برابر دشمن بدون کوچک‌ترین ترس و واهمه دیدند و نمی‌توانند دست از پا خطا کنند.

جوانان الان بهتر از جوانان دوره دفاع مقدس عمل خواهند کرد

وی خاطرنشان کرد: نگاه به تهدیدات آمریکا در داخل کشور باید به این صورت باشد و مردم ایران اهل جنگ نیستند، ولی در دفاع با دشمن جانانه دفاع می‌کنند، همانطور که در صحبت‌های سردار سلیمانی این موضوع به چشم می‌خورد که «ما مرد میدان هستیم» جنگ می‌تواند همه امکانات آمریکا را در منطقه از بین ببرد، چون ملت ایران یک ملت آب دیده است و اگر قرار باشد اتفاقی برای ایران بیفتد جوانان الان بهتر از جوانان دوره دفاع مقدس عمل خواهند کرد، چون تجربه، تجهیزات و امکانات لازم را دارند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ایران در دوران دفاع مقدس در محاصره بود، گفت: آن زمان یک جنگ جهانی علیه ایران به راه افتاد، ۴۰ کشور از عراق حمایت می‌کردند، ولی امروزه ما در منطقه نیرو‌های همراه و همسو داریم بنابراین آمریکایی‌ها چنین حماقتی را نخواهند کرد، اما اگر هم بکنند پاسخ جدی خواهند گرفت.

وی افزود: در داخل ایران نباید تحت تاثیر آن موارد عمل کنیم و کسانی که بخواهند از این دوگانگی برای انتخابات بهره ببرند قطعا این نوع بهره‌برداری‌ها مغایر منافع ملی ماست ما باید در انتخابات، گزینش‌ها، سیاست‌ها مبتنی بر منافع ملی و ارزش‌های خودمان برنامه‌ریزی کنیم و این به این معنی نیست که تحولات جهانی را نادیده بگیریم، اما وقتی استحقاق درونی داشته باشیم متاثر از آمریکایی‌ها نخواهیم بود.

سردار جوانی تصریح کرد: بعد از فتنه ۸۸ برای سخنرانی در ستاد نیروی قدس سپاه دعوت شدم آن روز سردار سلیمانی حضور داشتند و من در کنار ایشان نشستم و در یک زمان ۲۰ دقیقه‌ای با هم صحبت کردیم دغدغه ایشان از نفوذ بود، چون تحولات سیاسی کشور را رصد می‌کردند و پیگیر بودند به گونه‌ای که مطرح کردند و گفتند باید نسبت به این قضایا حساسیت بالایی داشت و نگذاریم از داخل ضربه‌ای بخوریم.

منبع: فردا

کلیدواژه: سردار جوانی حاج قاسم خطر نفوذ سردار سلیمانی آمریکایی ها دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

بر اساس گزارش نشریه «پالتیکو» رئیس جمهور اوکراین چند ماه قبل در دیدار با رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا به او برای تصویب بسته جدید کمک‌های درخواستی جو بایدن برای کی‌یف، ضرب‌الاجل داده بود.

به گزارش مشرق، نشریه آمریکایی پالتیکو در گزارشی به نقل از منابع مطلع نوشت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین ماه دسامبر گذشته، کمتر از دو ماه بعد از آنکه «مایک جانسون» جمهوریخواه به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دیدار او در شهر واشنگتن رفته و به او این پیام را داده است: «زمان (برای ارتش اوکراین) رو به اتمام است.»

به نوشته پالتیکو، زلنسکی همچنان که به دیدار مایک جانسون در دفتر این رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در ماه دسامبر رفت، تصریح کرد که کشور او مدت زمان چندانی برای آنکه در برابر موج حملات موشکی و پهپادی جدید روسیه دوام بیاورد، ندارد.

به نوشته پالتیکو دو منبع مطلع گفتند رئیس جمهور اوکراین به جانسون ضرب‌الاجل داده کمک‌های جدید واشنگتن به ارزش حدود ۶۰ میلیارد دلار برای کی‌یف را تا ماه «مارس یا آوریل» تصویب کند.

به گفته سه مقام مطلع دیگر که نامشان را فاش نساختند نشست این دو در ماه دسامبر تاثیر زیادی بر تصمیم چند روز پیش جانسون برای آنکه به رغم مخالفت هم‌حزبی‌های محافظه‌کارش بسته کمک‌های ۶۰ میلیارد دلاری برای اوکراین را تصویب کند، داشته است.

پالتیکو در این مطلب نوشت: «جانسون کمتر از یک هفته مانده تا پایان ضرب‌الاجل ارائه شده از سوی زلنسکی این کار را انجام داد. شنبه هفته گذشته مجلس نمایندگان آمریکا چهار لایحه جداگانه مربوط به کمک‌های درخواستی دولت جو بایدن برای اوکراین، اسرائیل و حوزه اقیانوس هند-اقیانوس آرام به همراه یک سری تدابیر دیگر امنیت ملی تصویب کرد. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز روز چهارشنبه گذشته با امضایش این لوایح تصویب شده را به قانون تبدیل کرد. حالا کمکی نظامی معادل یک میلیارد دلار شامل موشک‌های دوربرد که کی‌یف با آنها می‌تواند حملاتی به پشت مواضع روسیه داشته باشد رهسپار اوکراین شده است.»

به نوشته این روزنامه آمریکایی سه مقام دیگر گفتند جانسون قبل از این تصویب این بسته کمک‌ها برای اوکراین را وابسته به توافق بر سر سیاست‌های مرزی درخواستی محافظه‌کاران کرده بود و مشخص نیست که چرا او حالا به تصویب این کمک‌ها چراغ سبز نشان داده اما نشست چند ماه پیشش با زلنسکی او را تحت فشار گذاشت تا «تصمیم بگیرد آیا به خطر انداختن رهبری‌اش برای ارسال تسلیحات بیشتر برای اوکراین ارزشش را دارد یا خیر.»

پالتیکو خاطرنشان کرد که این مطلب را بر مبنای مصاحبه با هشت دستیار جمهوریخواه و دموکرات کنگره‌، لابی‌گر و مقام مطلع به مسائل اطلاعاتی غرب و آشنا به تفکر جانسون و گفتگوهای او با کارمندانش نوشته است؛ منابعی که هیچ یک نامشان فاش نشد.

در این مطلب عنوان شد که نشست زلنسکی و جانسون منجر به چهار ماه کشمکش حرفه‌ای و شخصی برای او بر سر به چالش کشیدن جمهوریخواهانی که خواستار سرنگونی‌اش از ریاست مجلس نمایندگان هستند شد تا کمک‌های نظامی برای متحدان آمریکا را به تصویب برساند. همچنین جانسون در پی این نشست به کارمندان دفترش این ضرب‌الاجل را برای تهیه بسته لوایح مربوط به مجلس نمایندگان ارائه کرده و از آنها خواست: «تا قبل از رسیدن این ضرب‌الاجل محض احتیاط بسته‌ای که عملی باشد تهیه کنید.»

جانسون زمانی که در ماه اکتبر به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دنبال آن بود که شروط بیشتری برای تصویب کمک‌های نظامی درخواستی جو بایدن برای اوکراین تعیین کند. اصلی‌ترین شرط تصویب آن که از سوی جمهوریخواهان محافظه‌کار تعیین شد وضع تمهیدات سختگیرانه تر برای امنیت مرزهای آمریکا بود؛ شرطی که پذیرفته شدن توسط مجلس سنا که در کنترل دموکراتها قرار دارد بعید بود. با گذشت زمان لیست این شروط بیشتر هم شد و شامل تبدیل کردن برخی از کمک‌ها به وام و استفاده از دارایی‌های توقیف شده روسیه برای بازسازی اوکراین شد.

پالتیکو نوشت: «یکی از رهبران ارشد مجلس نمایندگان آمریکا که با تفکرات جانسون آشنا است گفت اما پس از هشدار رئیس جمهور اوکراین مبنی بر اینکه تسلیحات نیروهایش تا رسیدن فصل بهار تقریبا تمام خواهند شد رئیس مجلس نمایندگان نتیجه گرفت تا قبل از این ضرب‌الاجل باید اقدامی برای کمک به اوکراین انجام شود. این منبع که نامش را فاش نکرد، گفت: آنها به مهمات و تجهیزات نیاز داشتند تا بتوانند به جنگ ادامه دهند. پس از آن وظیفه تهیه لوایح مربوطه و تعیین مسیری برای پیشبرد آنها به دوش جاش هاجز، مشاور امنیت ملی جانسون افتاد.»

یک منبع دیگر که از اقدامات هاجز مطلع است به پالتیکو گفت: «جاش هاجز کسی است که اکثر وظایف سنگین را در این مدت انجام داد. او کسی است که به تدریج لوایح را با همکاری با وزارت دفاع، شورای امنیت ملی، روسای کمیته‌های مربوط و اعضای دیگر تهیه کرد. او در طول چند ماه تلاش کرد تا تضمین کند جانسون فضای لازم برای امتیاز گرفتن و اتخاذ تصمیمات آگاهانه را داشته باشد.»

به نوشته پالتیکو، هاجز بر جانسون اعمال نفوذ مستقیم کرد. این روزنامه آمریکایی نوشت: «رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از عده‌ای دیگر از کارمندان دفترش می‌شنید که نباید این کمک‌ها را تصویب کند یا اینکه تنها باید از کمک‌های در نظر گرفته شده برای اسرائیل حمایت کند اما هاجز در میان این حرفها استدلال کرد آمریکا فرصتی برای ایستادن برای محور رو به رشد روسیه-چین-ایران با فوریت و صرفه‌جویی هزینه پیدا کرده است.»

پالتیکو همچنین نوشت سه منبع مطلع به تفکرات جانسون گفتند حمله موشکی و پهپادی تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی نیز جانسون را بر آن داشت تا تصویب کمک‌های واشنگتن برای رژیم صهیونیستی را نیز تسریع کند. جانسون روز بعد از حمله تنبیهی ایران با حکیم جفریز، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا تماس گرفته و به او گفت برای پیشبرد تمامی لوایح مربوط به کمک‌های خارجی درخواستی واشنگتن آمادگی دارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • پیروزی بدون جنگ
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا