Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت هند روز شنبه اعلام کرد، متخصصان تنظیم‌کننده داروهای هند دو واکسن ویروس کرونا یعنی واکسن دانشگاه آکسفورد و دیگری واکسن محلی که با حمایت دولت هند ساخته‌شده است را برای استفاده اضطراری پیشنهاد کردند.

به گزارش رویترز، وزیر دولت پیش‌ازاین گفته بود که واکسن آکسفورد و آسترازنکا (AstraZeneca / Oxford) در شرف تایید است و این امر زمینه را برای یک کمپین بزرگ ایمن‌سازی علیه کروناویروس در دومین کشور پرجمعیت جهان فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت گفت که تصمیم نهایی در مورد این دو واکسن توسط مدیر سازمان کنترل استانداردهای دارو (CDSCO) گرفته خواهد شد. فرایند تصویب نهایی با توجه به‌فوریت واکسن در کشوری که بیشترین تعداد آلودگی به کووید-۱۹ در جهان را پس از ایالات‌متحده دارد، به‌طور رسمی انجام می‌شود.

واکسن دیگر هند، معروف به کوواکسین (COVAXIN)، واکسن شرکت بهارات بیوتک و شورای تحقیقات پزشکی هند است که توسط دولت اداره می‌شود و به‌صورت محلی ساخته‌شده است. با استناد به منابع، رویترز روز جمعه گزارش کرد که این واکسن اگرچه اطلاعات کمی در مورد نتایج آزمایش‌ها بالینی آن در دست است، می‌تواند تایید شود.

دولت با اشاره به گونه جدید ویروس که برای اولین بار در انگلیس مشاهده شده است، برای اعطای اجازه استفاده محدود در شرایط اضطراری برای منافع عمومی از واکسن کوواکسین به‌عنوان یک احتیاط فراوان، در حالت آزمایش بالینی، به‌ویژه درزمینه عفونت توسط سویه‌های جهش‌یافته به توصیه کارشناسان استناد کرده است.

دو منبع آگاه از این موضوع روز شنبه به رویترز گفتند که CDSCO احتمالا دو دوز برای هر دو واکسن با فاصله چهار هفته تصویب خواهد کرد.

پیش‌ازاین پراکاش جاوادکار، وزیر اطلاعات هند به خبرنگاران گفت که دو واکسن دیگر Zydus Cadila’s ZyCoV-D و اسپوتینک وی (Sputnik V) نیز در انتظار تایید هستند که هر دو در هند در حال آزمایش هستند.

وی گفت: «هند تنها کشوری است که چهار واکسن در حال آماده‌سازی دارد.»/ ایسنا 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دو واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت

حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت گفت: در جوامع چالش‌هایی پیش می‌آید که با ایثار و از جان گذشتگی می‌توان آن را پشت سر گذاشت. 

حمید صاحب افزود: ارائه خدمت بدون ایثار و گذشت میسر نبود و جان بر کفان سلامت خدماتی را ارائه کردند که بی بدیل بود و مردم و خاطره جمعی آنان هرگز این ایثار را فراموش نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: به این ایثار افتخار می‌کنیم. هویت ما همین ایثار و از خود گذشتگی‌ها است. ما همه هویت و شخصیت خود را از این ایثار می‌گیریم. در این راستا در شهرداری و وزارت بهداشت این پیمان را می‌بندیم که مسیر شهدای سلامت را دنبال کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: در دوران کرونا که بسیاری به دنبال حفظ خود از این بیماری منحوس بودند، کادر درمان با ایثار خود به دیگران امید به زندگی دادند. 

علیرضا اولیایی‌منش با اشاره به اینکه مقصد همه‌ما باید عاقبت به خیری باشد، شهدای مدافع سلامت را نمونه بارز این عاقبت به خیری دانست و افزود: حضور ایثارگرانه کادر درمان با منش پهلوانانه سبب شد این بار پهلوانانی را بشناسیم که در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) در کنار هم آرمیده‌اند تا یادمان بماند که چه ایام و روزگاری را پشت سر گذاشته‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه کادر درمان بر اساس قولی که برای دفاع و حراست از سلامتی مردم داده بودند تا آخرین لحظه در جبهه سلامت خدمت کردند و گوهر جان خود را در این راه هدیه کردند، افزود: شهدای مدافع سلامت با صداقت در جبهه سلامت خدمت کردند. این نعمت بزرگی است که شهدای ما عاقبت به خیر شدند. در زمانه سخت مانند دوره کرونا  تشخیص‌ها سخت می‌شود و امتحان‌های الهی عیار مردانگی و پهلوانی را نشان می‌دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ایثار کادر درمان در دوره کرونا بی نظیر بود، ادامه داد: در دوره‌ای که روزانه ۷۰۰ فوتی داشتیم برخی شهدای مدافع سلامت حاضر نبودند از بیمارستان خارج شوند و حتی به دیدار خانواده خود نرفتند. اما بدون اینکه خانواده و عزیزان خود را ببینند به شهادت رسیدند که چنین ایثاری بی نظیر است.

اولیایی‌منش با قدردانی از شهرداری تهران در حوزه سلامت در برپایی مراسم بزرگداشت مدافعان سلامت اظهار داشت: آنطور که باید و شاید از شهدای مدافع سلامت تجلیل نشده است. امیدواریم افتخار خادمی خانواده شهدای سلامت را داشته باشیم.

اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ نیز گفت: شهدای مدافع سلامت بودند که نزدیکتر از هر برادر و خواهری در دوران کرونا در کنار بیمار بودند و در راستای سلامت جامعه تلاش کردند. ما باید این شهدا را تکریم و یاد آنان را پاس بداریم.

در این مراسم با اهدای لوح از خانواده شهدای مدافع سلامت تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اعتراض دانشجویان آکسفورد به سفر پلوسی
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!