Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع روستایی و رفع نواقص برنامه پزشک خانواده شهری در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایمنا، از سازمان بیمه سلامت، محمد مهدی ناصحی روز یکشنبه درباره برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع روستایی و همچنین پزشک خانواده شهری افزود: تلاش داریم به زودی تفاهم نامه برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع روستایی امضا شود و بتوانیم سرانه را افزایش دهیم تا با توجه به حجم کاری که در روستاها وجود دارد، پرداخت به موقع و مطلوبی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قدردان خدمات رسانی شایسته تیم پزشکی و سلامت در سراسر کشور هستیم که در شرایط سخت ناملایمات جغرافیایی، آب و هوایی و اداری در صف و خط مقدم جانانه به مردم خدمت می‌کنند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت بیان کرد: در جهت ارتقای خدمات الکترونیک بیمه سلامت، پرداخت کارکرد و حقوق ساماندهی شده است. بسیاری از دانشگاه‌های علوم پزشکی همکاری خوبی دارند، اما برخی از دانشگاه‌ها هنوز لیست‌ها را ارائه نکرده‌اند. در صورت عدم همکاری دانشگاه‌ها ممکن است در آینده در نحوه پرداخت و تعامل به گونه‌ای دیگر عمل کنیم.

وی ادامه داد: سعی داریم پرداخت مطالبات پزشک خانواده و تیم سلامت روستایی همزمان با پرداخت حقوق پرسنل سازمان انجام شود، اما متأسفانه تعدادی از دانشگاه‌ها در ارائه لیست حق‌الزحمه‌ها تعلل می‌کنند که انتظار می‌رود روند ارائه لیست را تسریع بخشند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بر لزوم به روز رسانی امکانات درمانی، تشخیصی و رفاهی در حوزه پزشک خانواده و تیم سلامت روستایی تاکید کرد و گفت: متأسفانه به دلیل کمبود اعتبارات در حوزه ملی این اقدام انجام نشد که در صورت جذب اعتبارات بهبود استانداردها محقق خواهد شد.

ناصحی بیان کرد: استان‌ها در بحث پزشک خانواده و نظام ارجاع روستایی نظارت علمی و درست داشته باشند تا روند ارائه خدمات با مشکل مواجه نشود. همچنین هماهنگی بیمه سلامت با دانشگاه‌ها و رفع مشکلات همکاران مورد توجه مدیران کل بیمه سلامت در استان‌ها باشد.

بنابه گزارش ایرنا، ناصحی از ساماندهی چارت سازمانی در سطح یک خدمات سلامت خبر داد و افزود: به زودی جایگاه اداری در سطح یک خدمات رسانی از جهت تشکیلات اداری اصلاح خواهد شد و حکم مسئولیت از سطح کارشناسی به مسئول اداره ارتقا خواهد یافت.

کد خبر 466027

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت پزشک خانواده پزشک شهری سازمان بیمه سلامت نظام ارجاع روستایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پزشک خانواده و نظام ارجاع روستایی برنامه پزشک خانواده سازمان بیمه سلامت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۹۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی