Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی باباجانی گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری بیش از ۱۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت توت فرنگی اختصاص یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی باباجانی در گفت و گو با بلاغ اظهار کرد: پیش بینی می‌شود در سال جاری بیش از 10 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت توت فرنگی اختصاص یابد.
 
وی افزود: در سال جاری و برای اولین بار در این شهرستان، 2 هکتار از سطوح تحت کشت این محصول بصورت رول پلاستیک و نوار تیب کشت گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه با اشاره به کشت 6 هکتاری توت فرنگی در سال گذشته، افزود: بیش از 80 تن محصول از این اراضی برداشت و روانه بازار مصرف گردید.

 این مسئول گفت:  ارقام کاماراسو و سلوا از مهمترین ارقام توت فرنگی کشت شده در این شهرستان است.

 باباجانی بیان کرد: کاهش آب مصرفی، کنترل علف‌های هرز، بهبود کیفیت میوه، عملکرد بیشتر و کاهش سموم مصرفی از مزایای کشت توت فرنگی با رول پلاستیکی می باشد.
 
وی با بیان اینکه توت فرنگی به‌عنوان ملکه میوه‌ها سرشار از ویتامین‌ها، مواد مغذی، خواص و فواید درمانی زیادی داشته و حاوی مقادیری آنتی اکسیدان و فیبر است، گفت: با توجه به کوچک بودن قطعات زمین، کشت توت فرنگی اشتغال زایی خوبی برای مردم منطقه بوجود آورده است.

 رشد 15 درصدی میزان تولید عسل

سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه در ادامه از رشد ۱۵ درصدی میزان تولید عسل در شهرستان خبر داد، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار و اطلاعات به دست آمده از آمار برداری کلنی های زنبور عسل، امسال ۶۳ هزار و ۵۰۳ کیلوگرم عسل در شهرستان گلوگاه تولید شد که در مقایسه با سال گذشته از رشد ۱۵ درصدی برخوردار بوده است.

وی با اشاره به اشتغال ۱۱۶ نفر بصورت مستقیم در امر پرورش زنبور عسل، تصریح کرد: این شهرستان دارای شش هزار و ۶۸۷ کلنی زنبور عسل است.

سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه خاطرنشان کرد: زنبورعسل افزون بر تولید محصولات گوناگون و اشتغالزایی در صنایع مختلف مهمترین نقش خود را در طبیعت با دخالت در عمل گرده افشانی و افزایش تولید محصولات کشاورزی و احیای محیط زیست ایفا می‌کند.

این مسئول افزود: کشاورزان و باغداران از زنبورداران برای استقرار کلنی های زنبورعسل در جوار مزارع و باغات استقبال کنند، چرا که نقش زنبور در افزایش تولید محصولات کشاورزی بسیار پر رنگ است.

احداث سه پل بین مزارع با اعتبار 4.5 میلیاردی

مهدی باباجانی درباره اهمیت اجرای طرح‎های زیربنایی بخش کشاورزی، گفت: احداث پل بین مزارع، لاینینگ، کانال انتقال آب، تسطیح و یکپارچه‌سازی شالیزارها با هدف تداوم اشتغالزایی مولد، افزایش عملکرد در واحد سطح، توسعه پایدار کشاورزی و اقتصادی تر کردن تولید در بخش کشاورزی از برنامه‌های مهم و محوری جهاد کشاورزی است.

 سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه بیان کرد: سه طرح احداث پل جاده بین مزارع با اعتبار 4 میلیارد و 500 میلیون ریال در روستاهای لمراسک، تیله نو و ریحان آباد این شهرستان درحال اجراست.

وی با بیان اینکه تسهیل رفت و آمد کشاورزان به مزارع شالیزاری و افزایش سرعت کار از مهمترین مزایای اجرای این طرح است، افزود: پل تیله نو به ارتفاع 6 متر با عرض گذر 4.5 متر و عرض آبراه 6 متر، پل لمراسک به ارتفاع 5 متر با عرض گذر 4.5  متر و عرض آبراه 4 متر و پل ریحان آباد به ارتفاع 3.5 متر با عرض گذر 4.5 متر و عرض آبراه 10 متر در حال ساخت است.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سرپرست جهاد کشاورزی کشت توت فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۰۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندرای فارس با تأکید بر ضرورت کاهش ضایعات برداشت گندم، امکان کاهش ۲۰ درصد این ضایعات را با استفاده از روش‌های علمی و حرفه‌ای میسر دانست.

حسن شیخ‌نیا امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه با اشاره به پتانسیل ارزشمند استان در عرصه‌های علمی، گفت: ظرفیت مهمی در حوزه تحقیقاتی دانشگاه‌های استان وجود دارد که آن را سرآمد کشور می‌کند.

وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان، مهندسین مشاور و مجموعه‌های فنی و مهندسی استان فارس دارای ظرفیت‌های بی‌بدیلی هستند که باید از قابلیت‌های آن‌ها بهره برد.

شیخ‌نیا تصریح کرد: شماری از بهترین شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه جهاد کشاورزی مشغول به فعالیت هستند و دستاوردهای آن‌ها می‌تواند چراغ راهی در زمینه افزایش بهره‌وری باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به تاثیرگذاری صنعت کشاورزی در عرصه اقتصاد ملی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی استان فارس باید از مبانی علمی در زمینه آبیاری محصولات کشاورزی به نحو مطلوب‌تری استفاده کنیم.

وی تأکید کرد: کشاورزان استان فارس سرآمد کشور هستند و چنانچه از ظرفیت‌های علمی و تجربی آن‌ها در مقیاس وسیع‌تری بهره‌مند شویم به افزایش بهره‌وری دست خواهیم یافت.

به گفته شیخ‌نیا، با اصلاح بذر می‌توانیم میانگین تولید گندم را از دو و نیم تن در هکتار را به پنج تن برسانیم و دورنمای تولید ۱۲ تن گندم در هر هکتار هم دور از ذهن نخواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس افزود: در حلقه برداشت گندم آمارهای مختلفی وجود دارد که بر ضایعات هفت تا هشت درصدی گندم اشاره دارند که باید نسبت به این موضوع دغدغه جدی داشت.

شیخ‌نیا در این رابطه گفت: می‌توان با بهره‌مندی از روش‌های حرفه‌ای و علمی تا ۲۰ درصد از ضایعات برداشت گندم را کاهش داد و شاهد اثرات مثبت آن بر اقتصاد کشاورزان و میزان تولید در کشور بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نقش زنجیره ارزش در افزایش بهره‌وری را به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی قلمداد کرد و افزود: دولت با تمام توان در راستای افزایش بهره‌وری به میدان آمده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، وی در پایان گفت: نقش محصولات کشاورزی در عرصه سلامت جامعه سرنوشت‌ساز است و به همین دلیل بر نقش نظارتی دولت در این حوزه، تاکید ویژه‌ای داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • پیشرفت ۴۶ درصدی بوستان ۵ هکتاری بانوان طُرق مشهد
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری