Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@14:32:31 GMT

افزایش کیفیت مواد غذایی به کمک فناوری نانو

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۰۹۸۵

افزایش کیفیت مواد غذایی به کمک فناوری نانو

یک شرکت فناور در حوزه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی برای افزایش کیفیت تولیدات و فرآورده‌های غذایی خدماتی ارائه می‌کند.

به گزارش ایمنا و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این روزها تولیدات صنعت غذا بیش از حجم و فناوری تولید، باید از ویژگی مهم کیفیت برخوردار باشد.

ایستا صنعت وطن، شرکتی است که با ارائه خدمات فناورانه در حوزه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، کیفیت این تولیدات را سنجش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی این مجموعه فناور خدمات خود را در حوزه آنالیز مواد غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی، آب و خاک، مشخصه‌یابی نانومواد، میکروبیولوژی و آنالیزهای دستگاهی ارائه می‌کند.

بخش اعظم فعالیت‌های این شرکت در حوزه نانوفناوری است و تولید انواع نانوذرات مغناطیسی مگنتیت شناسنامه‌دار شامل مگنتیت پایدارسازی شده، عاملدار شده، اصلاح سطح شده، زیست عامل‌دار شده و پرینت شده با مولکول الگوی موردنظر از جمله محصولات مورد نظر در این شرکت است.

فائزه کاشانیان با بیان این‌که خدمات ارائه شده بر اساس استانداردهای ملی ایران دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها ارائه می‌شود، اظهار کرد: دانش‌آموختگان و متخصصان این مجموعه آزمایشگاهی تلاش دارند تا خدمات مطلوب و کارآمد را در اختیار اعضای هیئت علمی، دانشجویان، صنایع و فناوران دانش‌بنیان قرار دهند.

ارائه خدمات پرشمار و متنوع آزمایشگاهی

این فعال فناور با بیان این‌که عمده خدمات آزمایشگاهی در حوزه سنجش کیفیت و سلامت مواد غذایی است عنوان کرد: به طور میانگین و در هر ماه ۳۰ تا ۵۰ نمونه آزمایشگاهی برای انجام تست‌های میکروبی و شیمی و آنالیز دستگاهی پذیرش می‌شود که عمده درخواست‌کنندگان، دانشجویان و افراد حقیقی هستند.

مدیر آزمایشگاه ایستا صنعت وطن، با اشاره به ارائه خدمات آزمایشگاهی، پژوهشی، انجام تحقیقات کاربردی و ارتباط با صنایع گفت: علاوه بر آنالیزهای آزمایشگاهی، تولید فرمول، بهینه‌سازی روش‌های تولید، انتخاب مواد پیشرفته‌تر در تولیدات سنتی و صنایع قدیمی به کمک نخبگان و پژوهشگران استانی از دیگر فعالیت‌های این مجموعه آزمایشگاهی و فناور به شمار می‌رود.

مدیر آزمایشگاه شرکت ایستا صنعت وطن به تولید بیش از ۱۳ نوع نانو ماده و مواد پائین دستی و بالادستی در شرکت ایستا وطن صنعت اشاره کرد و گفت: ارائه نانومواد و پیش‌ماده‌های آن‌ها، مشخصه‌یابی و ارائه مشاوره و هم‌چنین عاملدار و زیست عاملدارکردن نانومواد، آموزش علوم نانو و فناوری‌های نانو در سطوح مختلف و برای علاقمندان از دیگر فعالیت‌های این مجموعه فناور به شمار می‌رود.

کاشانیان با اشاره به فعالیت متخصصان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد در آزمایشگاه شرکت ایستا صنعت وطن گفت: این مجموعه از توانمندی ۶ تحصیل کرده مقطع دکتری بهره می‌برد که در رشته‌های نانوزیست‌فناوری، بی و شیمی، شیمی، نانو مواد، فیزیک، نساجی پلیمر و دیگر حوزه‌های فناوری دانش‌آموخته‌اند.

ارائه دوره‌های آموزشی مجازی در حوزه نانو فناوری

این فعال حوزه آزمایشگاهی با اشاره به دوره‌های تدریس شده با رویکرد افزایش مهارت و تخصص فعالان محیط‌های آزمایشگاهی گفت: مخاطبان اصلی این دوره‌ها، دانشجویان و فعالان دانش‌بنیان هستند.

وی ادامه داد: دوره آموزشی با عنوان سلامت ایمنی و بهداشت در محیط آزمایشگاهی و پژوهشی منطبق با استاندارهای فنی و حرفه‌ای در ۲۰ ساعت ارائه شده است.

این فعال فناور با اشاره به فناوری‌های پیشرفته‌ای که در حوزه تولید مواد غذا به سنجش کیفی کمک می‌کنند، گفت: متخصصان این شرکت با روش‌های فناورانه و نوآور تلاش می‌کنند این روش‌ها را در پیشرفت صنعت مواد غذایی، آرایشی بهداشتی و سلامت جامعه به کار ببندند.

کد خبر 466057

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مواد غذایی افزایش کیفیت مواد غذایی فناوری نانو نانو فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آرایشی و بهداشتی مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه

رییس کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، با عنوان این مطلب که تورم در حوزه سلامت بالاتر از تورم در کشور است، گفت: بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهروز همتی، رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه‌ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشور‌های دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد، زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می‌شود، اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه‌ای تسهیل داده می‌شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می‌تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می‌دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می‌تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تأخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند، اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی‌دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می‌گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه‌ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاورد‌های برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بستر‌های الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

بر اساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوستر‌های کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

دیگر خبرها

  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • خدمات فرهنگی و عمرانی خارگ افزایش یافت
  • ارائه خدمات جهادی موجب افزایش رضایتمندی مردم می‌شود
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است