Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@19:52:28 GMT

چراغِ روشنِ شب‌های تارِ فتنه و تحریف

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۱۸۴۳

چراغِ روشنِ شب‌های تارِ فتنه و تحریف

پرده اول

سال‌ها پیش از این، در انتظارِ «رفتن» بودی؛ می‌گفتی آنچه در توانت بوده است را به انجام رساندی و دیگر باید بار سفر ببندی و راهی ابدیت شوی. در دلت، چه ناخرسند بودی که عمرت، طولانی‌تر از دوستانِ شهیدت شده بود. هوای «ماندن» نداشتی؛ نه دیروز و نه امروز. چنان بودی که گویا از «کاروانِ رفته»، جا مانده‌ای.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جسمت اینجا بود و جانت آنجا. اندکی بی‌غرضی کافی بود تا بفهمیم که «اینجایی» نیستی.

چه «زخم‌ها» که بر جانت نشاندند، از آن‌ هنگام که «فریادِ اعتراض» برآوردی و بر فکرِ پلیدشان شوریدی. جریانِ سراپا فاسدِ روشنفکریِ لیبرالِ دولتی را می‌گوییم که روشنگری‌هایت را برنتافتند و استدلال‌هایت را با مغالطه‌های رسانه‌ای پاسخ گفتند. روزنامه‌های زنجیره‌ایِ این جریان، تو را بارها و بارها، «ترورِ شخصیت» کردند تا «بدنام» و «بدچهره» شوی و کسی در اطرافت نماند. هفته‌ای نبود که سخنت را با حربه «تقطیع» و «تحریف»، صورتِ ناموجه ندهند و گوشِ خَلق را از دروغ و فریب پُر نکنند. ما از تو دفاع می‌کردیم، ولی دفاعِ ما در برابر آن جبهه متراکم، چیزی به ‌شمار نمی‌آمد. اما تو، از طریق دشوار «تبیین»، «تحلیل» و «روشنگری»، عقب ننشستی و تیرهای زهرآگین را به جان پذیرفتی.

درباره همه ‌چیز، تردیدافکنی کردند و هر دروغی که ذهنشان پروراند را نشر دادند: «غیرانقلابی»، «غیرمبارز»، «فیلسوف‌نما»، «نظریه‌پرداز خشونت»، «فاشیست»، «قدرت‌طلب»، «مستبد»، «مخالف جمهوریت»، «مردم‌ستیز» و... . تو را این ‌گونه نشناخته بودند، اما این ‌گونه معرفی‌ات می‌کردند.

مگر در سال‌های بعد، بخش‌هایی از همین جریانِ به‌اصطلاح انقلابی، همان سخنان را تکرار نکرد؟! هر آنچه را که اصلاح‌طلبان گفته و نوشته بودند، دوباره از نو آغاز شد، اما این ‌بار، نه از زبان «آنان»، که از زبان «اینان»! در پی این بودند که نشانه‌ای بیابند تا تو را مخالف انقلاب نشان بدهند، یا وانمود کنند که امام خمینی، موافق تو نبود، یا آیت‌الله خامنه‌ای، اندیشه تو را نمی‌پذیرند! و چون «نیافتند»، «بافتند»! وقتی سیاست، از اخلاق و معنا و تقوا تهی می‌شود، سرنوشت بزرگانی چون تو که «پرچم حقیقت» را به ‌دست گرفته‌اید، این‌ طور رقم خواهد خورد.

این ‌همه غربت و تلخی را گفتم، اما چگونه می‌توانم از مواضع آیت‌الله خامنه‌ای نگویم؟! در میانه این معرکه عاری از انصاف و اخلاق، او بود که تو را با «مطهری» مقایسه کرد و «مطهریِ زمان» خواند؛ او بود که از «ارادت قلبی»‌اش به تو سخن گفت؛ او بود که تو را «عقبه تئوریک نظام» خواند؛ او بود که تو را در علم و تقوا و بصیرت، «کم‌نظیر» دانست؛ او بود که تو را «حرمت‌افزا و وزانت‌بخش به مجلس خبرگان» دانست؛ او بود که در این روزهای پایانی، هر شب برای تو «دعا» می‌کرد...  .

پرده دوم

در انتظار آمدن «علامه» نشسته بودی؛ سر به زیر و چشم به در. همچون همیشه؛ کوهی از عظمت، بنشسته به گوشه‌ای! چه دیداری‌ست این «دیدار»! یکی «سلیمانیِ عَلَم» و دیگری، «سلیمانیِ عِلم»! یکی «مصباحِ عقل» و دیگری، «مصباحِ عشق»!

حاج‌قاسم! دیدی که علامه، چه سخت در آغوشت کشید! رهایت نمی‌کرد! دست در گردنت انداخت و تو را در آغوش خویش فشرد و رویت را بوسید! «مِهر» است دیگر! کارِ «دل» است! «شنیده‌ها» که چنین نمی‌کند؛ گویا به عیان، دریافته بود حقیقت شیرین وجودت را!

حاج‌قاسم! شاید تعجبت را از رفتار علامه، با بوسه بر پیشانی ایشان پنهان کردی، ولی من آن را احساس کردم! آری! این است علامه بزرگوار ما! چشیدی طعم محبت صادقانه‌اش را؟!

حاج‌قاسم! علامه گفت که همیشه دعاگویت هست! چه دل‌هایی در اندیشه تو، لحظه‌های ناب گذرانده‌اند! گویا اقیانوسی از عشق، همراهت بوده.

حاج‌قاسم! علامه با تو از «سایه آقا» سخن گفت! با «تو»! و گفت که خدا، تو را «قدردان نعمت آقا» قرار بدهد! تو که همه وجودت را در او فنا کرده بودی و جز به رضایت او نمی‌اندیشیدی! تو که در میان همه خط‌ها، خط قرمزت او بود! علامه، حتی با تو نیز از این در، سخن گفت.

حاج‌قاسم! میهمانِ عزیزی از راه رسیده! محفل شما شوریدگان و شیداییان، «علامه» را کم داشت! او نیز آمد و جمعتان به کمال رسید! این بزم عاشقانه، گوارای وجودتان.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آیت الله مصباح یزدی سیاست تقوا او بود که تو حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۱۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد

سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» با حضور ۱۹۰ دانشجوی دختر و پسر در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حمید ستوده، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه از برگزاری سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» در این دانشگاه خبر داد.

وی اظهار کرد: این دوره آموزشی با حضور 190 نفر از دانشجویان دختر و پسر از 19 تا 21 اردیبهشت‌ماه به‌صورت حضوری در پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی و در روزهای 22 و 23 اردیبهشت‌ماه نیز به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

ستوده در ادامه با اشاره به اینکه اردوی فرهنگی و تفریحی این دوره در هفته نخست خردادماه به مدت دو روز در خارج از تهران برگزار خواهد شد، بیان کرد: مهم‌ترین موضوعات مورد توجه در این کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی، شامل سبک زندگی، مباحث اندیشه‌ای، معارف دینی و بررسی شبهات رایج معرفتی، فرهنگی و سیاسی در فضای دانشگاهی است.

دبیر برگزاری سومین دوره آموزشی حامیم در دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: علی صدرا، مدرس دانشگاه، موحدابطحی استاد حوزه و دانشگاه، دکتر احمد قدیری‌ابیانه، کارشناس امور بین‌الملل، نویسنده و پژوهشگر سیاسی و مهدی عباسی‌مهر، مدیر سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به عنوان مدرس در این دوره حضور دارند.

ستوده تقویت نقش محوری دفاتر نهاد در راهبری فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها، تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی، امیدآفرینی و تقویت نشاط و روحیه فعالیت‌های جمعی، تقویت انگیزه برای نقش‌آفرینی در سال تحصیلی جدید و حضور میدانی در دانشگاه‌ها، استعدادسنجی و بهره حداکثری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان و استفاده از فرصت شبکه‌سازی و تیم‌سازی دانشجویان مستعد از جمله اهداف طرح حامیم برشمرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی
  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی / از نظر مطهری دیدگاه علامه سر از نسبیت در می‌آورد و حد یقفی نخواهد داشت
  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • دشمن در فتنه بد پوششی و کشف حجاب شکست خورد
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • علامه مطهری شخصیت جامع علمی و بصیرتی معاصر است
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم