Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ثارالله کرمان گفت: ملت ایران با هر مذهب و گرایش سیاسی آماده و محیا برای انتقام ترور و به شهادت رساندن این شخصیت بزرگ هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سردار حسین معروفی در گردهمایی تقریب مذاهب در محل مصلی امام علی(ع) شهر کرمان با تأکید بر اینکه فراق سپهبد شهید سلیمانی برای آزادی خواهان کهنگی ندارد و تازه است، گفت: مقام معظم رهبری نیز فرمودند که من همواره به یاد حاج قاسم هستم و شهادت این مرد بزرگ کهنه نمی شود و علت آن این است که حاج قاسم قلب ملت بزرگ ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه دشمنان فقط حاج قاسم را نزدند، بلکه قلب ملت ایران را هدف قرار دادند، عنوان کرد: قلب ۸۰ میلیون ایرانی قلب حاج قاسم سلیمانی است و ملت ایران با هر مذهب و گرایش سیاسی آماده و محیا برای انتقام ترور و به شهادت رساندن این شخصیت بزرگ هستند.

وی با اشاره به اینکه امروز ملت ایران به حاج قاسم عشق می ورزند و به همین دلیل است که شرایط مختلف برای آنها معنا و مفهوم ندارد و خود را به مزار شهید سلیمانی می رسانند، اظهار کرد: حاج قاسم، شهید عاشق اسلام، عاشورا و ملت بزرگ ایران بود.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه شهید سلیمانی عصاره ملت ایران است و اگر دشمنان، بدخواهان، کج اندیشان می خواهند ایران را بشناسد باید به حاج قاسم نگاه کنند، عنوان کرد: عقبه ملت ایران شهید سلیمانی است که با تدبیر، دقت و اطاعت پذیری محض از رهبری؛ آبرو و جان خود را در طبق اخلاص گذاشت.

سردار معروفی با بیان اینکه ملت ایران امروز سپهبد شهید قاسم سلیمانی است، گفت: حاج قاسم متعلق به حزب الله، سپاه و انقلاب نیست؛ ایشان متعلق به جهان اسلام و بلکه متعلق به هر انسان منصف و آزاده ای است که در این کره زمین است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه نگاه شهید سلیمانی جامعه الاطراف نگری بود، اظهار کرد: حاج قاسم، شهید محور وحدت، جهان اسلام و به ویژه ملت ایران است و ما مدیون این انسان بزرگ، عزیز و ارزشمند هستیم و برای شهید سلیمانی حزب الله که شیعه است، با حشدالشعبی، انصارالله و جبهه مردمی سوریه فرق نمی کرد؛ چرا که او عامل به فرمان امام و رهبری در اسلام ناب محمدی بود.

وی ادامه داد: برای شهید سلیمانی همان اندازه که زینبیه، سوریه، کربلا و نجف مهم بود به همان اندازه ابوکمال، اربیل و موصل هم مهم بود و این نگاه به جامعه اسلامی بود؛ چرا که حاج قاسم خروجی انقلاب، ولایت و مکتب است.

این مقام مسئول در پایان خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم با واقعیت به او نگاه کنیم باید بگوییم که این هنر انقلاب، ولایت، عاشورا، اهل بیت، امام و رهبری است که توانست که یک انسان از یک روستا دور افتاده به بزرگترین فرمانده در جهان اسلام و تأثیر گذار در جهان اسلام تبدیل شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهید سلیمانی حاج قاسم سردار حسین معروفی سردار معروفی حسین معروفی فرمانده سپاه ثارالله کرمان سپاه ثارالله استان کرمان شهید سلیمانی جهان اسلام ملت ایران حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۱۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد

آفتاب‌‌نیوز :

تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکدۀ هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهمترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

حسین سرحدی ـ عضو هیأت علمی دانشگاه زابل ـ که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گاه‌نگاری محوطه پیرزال را بر اساس یافته‌های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت داده است، درباره جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) توضیح داد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است. این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.

او اضافه کرد: کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان‌ها یا خانه‌های دیگر مرتبط می‌کرده است. بقایای این کوچۀ در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشاندهندۀ توسعۀ ساخت و ساز در دورۀ آخر عصر مفرغ سیستان است.

در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

باستان‌شناسان همچنین اشیائی را در ارتباط با مدیریت کالا و نظام داد و ستد محلی کشف کرده‌اند که استقرار در این مکان را با سایر محوطه‌های اطراف برقرار می‌کرد. این کالا‌های مبادلاتی به گمان باستان‌شناسان شامل ظروف سنگی، جانورانی همانند گاو، گوسفند و گندم و سایر ملزومات زندگی در آن دوران بوده است. به نظر آن‌ها، مبادلۀ اشیاء سنگی همچون پیکَرَک‌ها و ظروف مرمرین در این تپه از رونق خوبی برخوردار بوده است.

سرحدی درباره اهمیت این تپه باستانی گفت: بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است، که تاریخ و کیفیت آن هنوز از مسائل مورد بحث باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!
  • ببینید | جزئیات جدید از طراحی ترور شهید آیت الله بهشتی در سال ۵۴
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر