Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد حسین جزایری سرپرست آموزش حفاری اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت ملی حفاری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: دوره‌های آموزشی پیش از شیوع بیماری کرونا به صورت حضوری و شرکت در کلاس‌های آموزشی با هزینه بالا تشکیل می‌شد.

او افزود: با توجه به الزام رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی حسب اهمیت دوره، از طریق بستر فضای مجازی دنبال می‌شود، این در حالی است که برگزاری دوره‌های IWCF سال‌ها براساس قرارداد همکاری میان شرکت ملی حفاری ایران و یک شرکت خارجی در اهواز برگزار می‌شد، ولی چند سال به سبب تحریم‌ها تشکیل آن دچار وقفه و تاخیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزایری اظهار داشت: با توجه به اهمیت تشکیل این دوره‌ها به ویژه پس از حادثه فوران چاه ۱۴۷ رگ سفید بنا به دستور وزیر نفت مبنی بر الزام گذراندن دوره‌های آموزشی کنترل فوران چاه در سطوح مختلف برای پرسنل شاغل در واحد‌های عملیاتی، فنی، تخصصی و مهندسی، پروژه‌های خدمات فنی و ویژه، در رابطه با شیوه نامه صلاحیت حرفه‌ای کار‌های مربوط به عملیات حفاری، برگزاری این دوره‌ها از سوی اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی ملی حفاری تحت نظارت مرکز آموزش شرکت ملی نفت ایران در دستور کار قرار گرفت.

او تصریح کرد: این دوره‌ها پس از اخذ مجوز‌های لازم و تعیین صلاحیت مربیان مجرب از سوی وزارت نفت با استفاده از همه ظرفیت‌ها و فضا و امکانات با اولویت کارشناسان عملیاتی شرکت ملی حفاری به صورت حضوری تشکیل و چند دوره استمرار داشت که با شیوع ویروس کرونا و در اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی، تداوم کلاس‌ها از طریق بستر فضای مجازی و به صورت برخط برنامه ریزی و به اجرا درآمد.

سرپرست آموزش حفاری اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: در این ارتباط با همکاری مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت نسبت به تهیه نرم افزار‌های آموزشی مبادرت و همسو با آن در زمینه تولید محتوا، کتاب‌های مرجع، جزوه‌های آموزشی مبادرت شد و در نخستین گام ۲۵ نفر از کارشناسان شرکت از تاریخ ۶ تا ۱۰ دی ماه در این دوره که در سطوح ۲ و ۳ برگزار شد، شرکت کردند.

جزایری با اشاره به اینکه شرکت کنندگان در این دوره‌ها در آزمون پایان دوره که از سوی مرکز آموزش شرکت ملی نفت ایران شرکت و در صورت اخذ نمرات قبولی گواهینامه با اعتبار ۲ ساله دریافت می‌کنند، بیان کرد: براساس برنامه تدوین شده تا پایان امسال ۴۰ نفر دیگر از کارشناسان شرکت حسب نوع مسئولیت عملیاتی فرصت حضور در دور‌های آموزشی کنترل فوران چاه را خواهند یافت.

او گفت: در برنامه ریزی آتی اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت، ایجاد ظرفیت برای پذیرش کارشناسان عملیاتی و خدمات فنی و مهندسی یکپارچه صنعت حفاری از سایر شرکت‌ها و بخش خصوصی مدنظر قرار دارد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حفاری چاه فوران چاه چاه نفت و گاز شرکت ملی حفاری دوره ها فوران چاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۲۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت

معاون وزیر وزارت آموزش و پرورش گفت: در آزمون استخدامی امسال حدود ۲۴ هزار ۸۸۹ نفر در دوره متوسطه جذب می‌شوند که برای این تعداد ۳۸۱ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش مشرق، محمدمهدی کاظمی اظهار کرد: در ۲ سال گذشته یکی از موضوعات اساسی، رویکرد مبتنی بر آمایش منطقه‌ای بوده که بر این اساس وضعیت دانش‌آموزان تا پایان برنامه هفتم پیشرفت و حتی تا ۱۰ سال آینده تحلیل شده است، در واقع آمار جمعیت دانش آموزان دوره ابتدایی و نرخ موالید طی پنج سال گذشته را از سازمان ثبت‌احوال دریافت و برنامه ریزی را متناسب با این اطلاعات انجام داده‌ایم.

تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش‌آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود

وی افزود: بیشتر برنامه‌ریزی‌ها برای دوره دوم متوسطه است که در آنجا تنوع شاخه و رشته وجود دارد که نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری هستیم. اما در دوره ابتدایی و متوسطه اول وضعیت درسی ثابت است و همه دانش آموزان یک برنامه درسی را در هر پایه در آموزش عمومی می‌گذرانند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آمارها نشان می دهد که تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود.

محمد مهدی کاظمی یادآورشد: در وضعیت تحلیل آمار نیروی انسانی امسال، بخش قابل توجه جمعیت استخدامی آموزش و پرورش برای دوره متوسطه در نظر گرفته شده است و رشد قابل توجهی در ۲ سال گذشته در خصوص استخدام دبیر و هنرآموز داشته‌ایم و تعداد هشت هزار نفر برای بخش هنرآموزی جذب خواهد شد.

وی عنوان کرد: براساس مدل شایستگی که پیش‌بینی شده برای انتخاب افراد شایسته‌تر و مطلوب‌تر، شایستگی تخصصی و حرفه‌ای برای دبیرستان و هنرستان را مد نظر خواهیم داشت.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین در دوره دوم متوسطه به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز، با توجه به اینکه معلمان ۲۴ ساعت و حداکثر در ۴ روز شاغل هستند، می‌توان از ظرفیت دبیران بصورت حق‌التدریس نیز استفاده ‌شود و مشکل جدی برای نیروی انسانی دبیری نخواهیم داشت، ولی در بخش هنرآموزی بدلیل افزایش جمعیت دانش آموزی، می بایست جذب نیروی هنرآموز و استادکار صورت پذیرد.

کاظمی خاطرنشان کرد: هرچند که گستردگی تعداد بازنشستگی معلمان در همین ۲ سال یعنی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ خواهد بود و پس از آن تعداد بازنشستگان روند کاهشی خواهد داشت، با جذب نیروهای فعلی نیاز به معلم در بخش دبیری در آینده تا حدودی تامین می‌شود و با بحران کمبود نیرو مواجه نخواهیم بود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم پس از 21 نشست تخصصی
  • پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی