Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل و جمعی از امدادگران کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت شهادت سردار سلیمانی، در قالب اردوی جهادی با نیازمندان روستای دلی مهتاب از توابع بخش چاروسای استان کهگیلویه و بویراحمد بازدید کردند.

مدیرکل و جمعی از امدادگران کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در قالب اردوی جهادی با نیازمندان دلی مهتاب از توابع بخش چاروسای استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این دیدار، گفت: در این سفر دوروزه خدمات مختلف امدادی برای حمایت از خانواده ایتام و بی‌سرپرست و تحت حمایت با کمک خیران ارائه شد.


وی با اشاره به ویزیت رایگان ۴۰ نفر از نیازمندان در روستای دلی مهتاب، تصریح کرد: مقداری دارو به ارزش دو میلیون تومان و ۴۰ بسته بهداشتی بین نیازمندان توزیع شد.


مبشری با اشاره به اینکه روستای دلی مهتاب دچار محرومیت زیادی است و مردم آن نیازمند حمایت و توجه ویژه هستند، افزود: هدایایی از قبیل بسته‌های فرهنگی ازجمله کیف و نوشت‌افزار، ۱۲ بسته ورزشی و مواردی از قبیل آرد و برنج به نیازمندان این روستا اهداء شد.


وی بیان کرد: نبود راه روستایی مناسب تا دلی مهتاب باعث شده، مردم این روستا برای عبور و مرور با مشکلات زیادی روبرو باشند و به دلیل بارش برف و باران مسیر ارتباطی قطع می‌شود و خدمات‌رسانی به مردم این روستا کمتر است.


مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد خواستار توجه مسئولان به مشکلات زیرساختی این منطقه به‌خصوص راه روستایی شد.


مبشری با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و در استان گفت: کمیته امداد در این ایام کرونایی، همچون روزهای گذشته پاسخگوی مردم است و اختلالی در روند خدمت‌رسانی به نیازمندان و محرومان ایجاد نشده است.


به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد، وی با بیان اینکه اعلام سامانه اینترنتی درخواست دهی برای مردم فعال است، افزود: مددجویان تحت حمایت این نهاد و سایر اقشار نیازمند می‌توانند بدون مراجعه حضوری در سامانه اینترنتی e.emdad.ir درخواست‌های خود را ثبت کنند تا مسئولان مربوطه در کمیته امداد پاسخ دهند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كهگيلويه و بويراحمد کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد روستای دلی مهتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۳۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به استان خبر داد و گفت: مرکز رادیوتراپی یاسوج تا یک‌سال دیگر راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید جاودان سیرت، امروز_ یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دستگاه رادیوتراپی برای اولین بار وارد استان شده‌است، اظهار کرد: دستگاه رادیوتراپی با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان یکی از به‌روزترین، با کیفیت‌ترین و مجهزترین دستگاه‌های موجود در کشور است که اعتبار آن از محل اعتبارات سفر ریاست‌جمهوری تأمین شده‌است.

وی به نیاز مبرم مردم و ارائه خدمات مهم دستگاه رادیوتراپی، اشاره کرد و افزود: این دستگاه می‌تواند تعداد افراد مبتلا به سرطان‌هایی که با عمل جراحی بهبود پیدا نمی‌کنند را درمان کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان یاسوج گفت: یکی از مزیت‌های دیگر مرکز رادیوتراپی آن است که با توجه به تعداد زیاد جلسات رادیوتراپی بیماران، هزینه‌های گزافی در پی مراجعه به استان‌های هم‌جوار، بیمار متحمل می‌شد که با عنایت دولت و مقام عالی وزارت و نیز با پیگیری‌های صورت گرفته، این دستگاه برای ارائه خدمات به مردم شریف استان وارد شده‌است.

جاودان‌سیرت با اشاره به اینکه کلنگ ساختمان این مرکز شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور وزیر محترم بهداشت در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج به زمین‌زده شده است، افزود: با توجه به اینکه سازه رادیوتراپی یک سازه منحصربه‌فرد است که باید ۱۰ متر در زیرزمین ساخته شود و قطر دیوارهای سازه باید سه متر باشد، از این رو پروسه‌ای زمان بر است و امیدواریم کمتر از یک‌سال دیگر به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 748834

دیگر خبرها

  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای کهگیلویه و بویراحمد
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول در سال ۱۴۰۳