Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید ظهرابی، یکشنبه در نشست بررسی و  پیشرفت طرح مطالعه، حفاظت و احیای دریاچه های استان فارس بیان کرد: یکی از اولویت های برنامه، تعیین هدف کمی قابل سنجش و ساده مانند دستیابی به رقوم خاصی از ارتفاع آب در تالاب یا ورود حجم مشخصی از آب به تالاب است که باید در اسرع وقت تحقق یابد تا برنامه های اجرایی برای دستیابی به آن هدف مشخص باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد:‌  انتظار ما این است که برای احیای تالاب های آسیب دیده از خشکسالی در بازه زمانی تعیین شده نقشه راه احیای تالاب های طشک بختگان و کمجان و پریشان تهیه و ارائه و برنامه ریزی های لازم انجام شود تا بتوانیم پس از اخذ تاییدیه ستاد استانی برنامه احیا را به تصویب ستاد ملی برسانیم.

مسعود نوشادی مجری طرح احیای تالاب های فارس نیز گزارشی از پیشرفت امور در بخش های مختلف ارایه داد و اظهار داشت: بر اساس برنامه زمانبندی تا خرداد ماه سال آتی جمع بندی مطالعات ونتایج مدل سازی کارگروه های مختلف نهایی و برنامه احیایی آماده خواهد شد.

برخی استادان دانشگاه  از آنچه عدم همکاری دستگاه های اجرایی نامیدند، گلایه کردند کردند.

 مقرر شد با توجه به مصوبات ستاد احیای تالاب ها مدیرکل محیط زیست استان پیگیری های لازم را به عمل آورد.

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور  در سال ۹۷ و در سفر یک روزه به شیراز، ماموریت گام نهادن در مسیر احیای تالاب ها را متوجه مدیران و دانشگاه های استان فارس دانست و گام های عملی در این زمینه را موکول به ارائه برنامه جامع برای احیای تالاب ها کرد.

عیسی کلانتری در نشست تخصصی احیای تالاب های استان فارس  اقدام هایی که پیش از این و در طول سالیان گذشته در ارتباط با موضوع تالاب ها صورت گرفته است را 'خُرده برنامه' توصیف کرد.

تالاب پریشان به علت توسعه کشاورزی و برداشت هایی که از منابع آب زیرزمینی صورت می‌گیرد شرایط خوبی ندارد ، تالابهای بختگان و کم جان نیز در بارندگی های امسال و با رها سازی ۵۵ میلیون متر مکعب حقابه میزبان پرندگان شده است.

براساس اعلام مقامات مربوط،‌ برای احیای تالاب های فارس جلسات متعددی با دانشگاه برگزار و تفاهم نامه‌ مبادله شده است.

برچسب‌ها معاونت طبیعی و تنوع زیستی تالاب ستاد خشکسالی ، فرسایش و محیط زیست دریاچه بختگان فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد خشکسالی فرسایش و محیط زیست دریاچه بختگان ستاد خشکسالی فرسایش و محیط زیست دریاچه بختگان فارس اخبار کنکور احیای تالاب احیای تالاب ها محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۳۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم

علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست امروز در نوزدهمین نشست ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی پدیده گرد و غبار که با حضور سرتیپ مجید فخری - رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح - و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، اظهارکرد: حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی تمامی دستگاه‌هاست. ما باید از موازی‌کاری در این زمینه پرهیز کنیم و هر آنچه که در بحث اجرا به نتیجه رسیدیم با هوشمندی و اولویت بندی به آن بپردازیم.
وی ضمن تبریک روزملی خلیج فارس و یادآوری عملیات افتخار آمیز وعده صادق گفت: انتظار و برآورد ما مشخص شدن درصد پیشرفت و علل عدم انجام مصوبات و بررسی مشکلات بود و با توجه به تعاملی بودن ستاد، دستگاه‌ها باید به قانون ورود پیدا کردند و به انجام وظیفه بپردازند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در نظرسنجی‌های معتبر مشاهده شده که دیدگاه‌های مخالف و موافق نسبت به محیط زیست منفی است و دشمن هم مرتب در حال تهدید کشور در این زمینه است. همچنین مطالعات علمی نشان می‌دهد که از بین ۱۰ موضوع مهم دنیا شش مورد آن به محیط زیست ربط دارد و ما باید توجه بیشتری به این مساله داشته باشیم.
سلاجقه یادآور شد: با توجه به عقبه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و ظرفیت‌های آن و توانمندی‌های موجود لازم است در قالب تفاهمنامه دستگاه‌ها به‌صورت جدی پای کار باشند تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.
وی همچنین در خصوص تاثیر رسانه‌ها بر اقدامات و فعالیت‌های محیط زیستی اظهارکرد: رسانه‌ها به‌ویژه صداو سیما در حاشیه نیستند و تمام ظرفیت‌های خود را در اختیار کشور و محیط زیست قرار داده‌اند و ما باید از این ظرفیت استفاده و برای مردم امیدآفرینی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

دیگر خبرها

  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان