Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، پنج مصوبه ای که در جلسه ۱۱۹ هفته گذشته ستاد تنظیم بازار مصوبه در خصوص تسهیل و تسریع در انجام تشریفات گمرکی کالاهای اساسی و تولیدی صادر شده بود از سوی ارونقی-معاون فنی گمرک ایران- جهت اجرا به گمرکات اجریی ابلاغ و از امروز(۱۴ دی ماه۱۳۹۹) اجرایی می شود.

از مجوز ترخیص ۹۰ درصدی کالاهای ۲۱ تا تغییر ملاک ترخیص

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به تصمیمات جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در خصوص ترخیص فوری کالاهای اساسی و ضروری موجود در بنادر و گمرکات کشور و به منظور تسریع در ترخیص این کالاها مقرر شد  ترخیص ۹۰٪ کالاهای اساسی گروه یکم کالاییِ مشمول ارز ترجیحی (روغن خام، دانه های روغنی، کنجالۀ سویا، جو و ذرت)، با اخذ تعهد از صاحب کالا مبنی بر پذیرش پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز درصورت تعلق به کالا و تعهد عرضۀ کالا با نرخ مصوب یا عرضه در سامانه ها (بازارگاه و شبکه های توزیع تعیین شده)،   بدون الزام به ارائه کدرهگیری بانک امکان پذیر باشد.

۲. ترخیص درصدی کلیۀ کالاهای اساسی گروه ۲۱؛ اجزاء، قطعات، تجهیزات و نهاده های تولید مطابق اعلام نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت و اقلام مرتبط با حوزۀ وزارت جهاد کشاورزی، مطابق اعلام نظر معاونت توسعه صنایع تبدیلی وکسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با اخذ مجوزهای قانونی لازم تا سقف ۹۰٪، توسط گمرک انجام شود.

۳. با توجه به بروز مشکلاتی درصدور قبوض انبار کالاهای وارده به بنادر و گمرکات کشور و یا با عنایت به ترانزیت برخی از کالاهای اساسی و نهاده های تولید از بنادر به گمرکات داخلی کشور، طبق مصوبه جلسه ستاد تنظیم بازارمقرر شد ملاک تصمیم گیری جهت اجرای  تصمیمات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، تاریخ ورود کالا به کشور باشد  و گمرک  ایران ضمن احصاء دقیق این مورد، تاریخ مزبور را ملاک اقدام در این خصوص قرار دهد.

۴.در اجرای  تصمیمات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، اگر  ۷۰ درصد از کالاهای موضوع یک اظهارنامه در لیست ابلاغی وزارت صنعت، معدن و تجارت وجود داشته و مابقی اقلام، مشمول گروه های کالائی ۲۱ لغایت ۲۵ باشد، گمرک  می تواند نسبت به پذیرش موضوع برای کل اقلام اظهارنامه اقدام کند.

۵. با توجه به اینکه  دستورالعمل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای وزارت راه و شهرسازی درخصوص تمدید اعتبار ثبت سفارش های صادره  موجب توقف روند ترخیص کالا علی الخصوص کالاهای اساسی و تولیدی در گمرکات کشور گردیده بود، مقرر شد مرجع مربوطه با قید فوریت نسبت به لغو دستورالعمل  اقدام و در خصوص تمدید اعتبار ثبت سفارش های صادره، بخشنامه اخیر گمرک که با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت و مستند به مصوبات سفر معاون اول ریاست جمهوری به استان هرمزگان تنظیم و ابلاغ شده است ملاک اقدام کلیه دستگاه های مرتبط با تجارت خارجی قرارگیرد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۳۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، جواد محمدی افزود: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او تأکید کرد: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

مدیرکل گمرک استان همدان تصریح کرد: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

این مسئول تأکید کرد: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

محمدی افزود: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود