Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی کمیته ملی المپیک گفت: در المپیک توکیو سقف ۴ رشته مدال آور را خواهیم شکاند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی کمیته ملی المپیک درباره امید به مدال آوری رشته های المپیکی مانند شنا و دوومیدانی کشورمان اظهار کرد: این موضوع به سبقه تاریخی کشور ما در ورزش قهرمانی برمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما ۷۰ سال است که در ورزش قهرمانی و المپیک فعال هستیم و در این سالها در ۴ رشته ورزشی توانسته ایم مدال بگیریم. تا قبل از پیروزی انقلاب تنها در دو رشته صاحب مدال بودیم و پس از آن دو رشته دیگر هم به رشته های المپیکی ما اضافه شد. مطمئنا در این دوره از المپیک توکیو شاهد افزایش رشته ها خواهیم بود زیرا رشته های مختلف و پرتوان در مسابقات مختلف جهانی مدال های متعددی را بدست آورده اند و سقف ۴ رشته مدال آور را خواهیم شکاند.

فخری ابراز امیدواری کرد: رشته های شمشیربازی، کاراته، تیراندازی (که دو مقام ششمی المپیک از آن را بدست آوردیم) ظرفیت خوبی برای مدال آوری دارند.

رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی کمیته ملی المپیک در زمینه مسئولیت های مدیریتی برای هدایت هرچه بهتر کاروان المپیک توضیح داد: عدم ثبات مدیریت یکی از بلاهای خانمان سوز ورزش است. برای مثال مدیری در فدراسیون خوب کار می کند و او را برکنار می کنند. با آمدن مدیر جدید تمام برنامه های فدراسیون بهم می ریزد. یکی از دلایلی که در رشته های مختلف فراز و نشیب داریم، همین است که در برخی از المپیک ها نتایج بسیار خوبی می گیریم. البته نتایج خوب حاصل سالها کار ممتد در یک رشته است.

وی که با رادیو ورزش گفتگو می کرد، تاکید کرد: بودجه ورزش برای افزایش تعداد رشته های موفق در المپیک بودجه ناچیزی است. کل بودجه کمیته ملی المپیک ایران شاید به اندازه فدراسیون کشتی روسیه باشد. این یک جنگ نابرابر است. وقتی شما می خواهید ۱۶ رشته ای که قرار است در المپیک با آنها اعزام شوید ۵۰ فدراسیون ورزشی را با چنین بودجه ای تغذیه کنید؛ مطمئنا این اتفاق غریبی خواهد بود. سخت است که با این بودجه به جنگ قدرت هایی بروید که برای مثال فدراسیون شنایشان ۱۵ میلیارد دلار بودجه دارد. کل بودجه کشور ما در کمیته ملی المپیک شاید ۵ میلیارد دلار هم نباشد.

رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی کمیته ملی المپیک در خصوص استعدادهای ایران در المپیک تصریح کرد: ما به هر کاری دست زدیم و ظرفیت خوبی را اعمال کردیم، موفق شدیم. روزی آرزو داشتیم والیبال هند و پاکستان را شکست دهیم، امروز با استفاده از مربیان خوبی که آوردیم در سطح اول دنیا حاضر می شویم. در ژیمناستیک که چین و کره و ژاپن حضور موفقی دارند، با کمی کار کردن به مدال آسیایی رسیدیم. البته ما در یکسری از رشته ها مثل شنا در ۵۰ سال آینده هم صاحب مدال نخواهیم شد آن هم به دلیل زیرساخت هایمان است. فدراسیون شنای ما یک استخر ندارد. اما در کشورهایی که در شنا مدال می آورند حداقل ۵۰ استخر در هر شهرشان دارند. با این وجود در رشته های دیگر جوانان ایرانی این را ثابت کرده اند که در هر رشته ورزشی با یک مربی درجه یک و برنامه ریزی موفق خواهیم بود. زیرا استعداد در جوانان ایرانی مثال زدنی است.

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

کلیدواژه: ۴ رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۳۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد

ذوالفقاری کارشناس جهادکشاورزی گفت: در سطح استان بیش از ۲هزار و ۷۰۰ استخر کشاورزی از نوع بتنی و پلیمری وجود دارد. 

وی افزود: استخر‌های کشاورزی با کاربری ذخیره آب و استفاده بهینه از این منابع ایجاد می‌شوند، اما متاسفانه در زمان راه اندازی، استاندارد‌های لازم رعایت نمی‌شود، معمولا نوجوانان و جوانان با دیدن آب خوشحال می‌شوند و بدون اینکه به ایمنی آن توجه داشته باشند به شنا کردن می‌پردازند که بعضاً حوادث ناگواری نیز به دنبال خواهد داشت.

وی ادامه داد:حتی برخی از شهروندان استان با وجود اینکه در کنار سد‌ها، بعضاً رودخانه‌ها و حتی استخر‌های ذخیره آب تابلوی شنا ممنوع را می‌بینند، اما با این وجود به شنا کردن در آن مکان می‌پردازند.

کارشناس جهادکشاورزی گفت: سال گذشته هم هفت نفر در استان یزد غرق شدند و از ابتدای سال جاری تاکتون ۳نفر در استخر‌های کشاورزی غرق شده اند و جان خود را از دست داده اند. 

مختاری مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز هم گفت: استخر‌های کشاورزی هر چند برای ذخیره سازی آب ساخته می‌شوند، اما در برخی مواقع حادثه می‌آفرینند و جان افرادی را که برای شنا به آنجا می‌روند، می‌گیرند. متاسفانه بیشتر کسانی که جان خود را در استخر‌های کشاورزی از دست می‌دهند، کودکان و نوجوانان هستند که یا به خاطر شنا و یا به دلایل دیگر در این نوع استخر‌ها غرق می‌شوند.

وی افزود:استخر‌های آب کشاورزی به هیچ عنوان محل امنی برای شنا نیستند، از ورود به آنها باید خودداری شود.

با گرم شدن هوا نوجوانان و جوانان تمایل به شنا پیدا می‌کنند، اما متاسفانه بعضاً برخی از آنان بدون رعایت ایمنی لازم در استخر‌های کشاورزی به شنا کردن می‌پردازند که  در سال‌های اخیر تعداد زیادی از شهروندان در استان یزد جان خود را از دست داده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • امیدواریم در المپیک پاریس بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم / خیلی سخت است المپیک لندن را تکرار کنیم + فیلم
  • ابتدای سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • در آغاز سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • هاشمی: امیدواریم بیش از ۳۵ سهمیه بگیریم/ رشد بودجه زیاد نیست
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد