Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی الخلیج الجدید ، این نامه دیروز (شنبه ) توسط « احمد ناصر المحمد الصباح »  وزیر امور خارجه کویت در اختیار رئیس جمهور مصر قرار گرفت.

بر اساس اعلام خبرگزاری کویت، این نامه شامل موضوعاتی در خصوص روابط دو جانبه قوی و نزدیک که دو کشور و دو ملت دوست را به هم پیوند می دهد و راه های حمایت و توسعه آنها در زمینه های مختلف و در همه سطوح و آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور از تلاش های کویت برای آشتی بین کشورهای حاشیه خلیج فارس تقدیر و حمایت خود از این تلاش ها را اعلام کرد.

بر اساس بیانیه صادر شده توسط دفتر ریاست جمهوری مصر، « سیسی » تاکید کرد: سیاست مصر برای دستیابی به همکاری، ایجاد و حمایت از همبستگی عرب به عنوان یک رویکرد استراتژیک محکم در چارچوب احترام متقابل و عدم مداخله در امور داخلی ثابت است و  همچنین پایبندی به اهداف صادقانه برای دستیابی به منافع مشترک و همبستگی برای دفع خطرات از سایر ملت عرب و حفظ امنیت ملی آنها را با اهمیت می‌داند.

بر اساس این گزارش، در پایان جلسه توافق شد که رایزنی و هماهنگی مشترک بین مصر و کویت در این زمینه در دوره آینده افزایش یابد.

سفر فرستاده امیر کویت به مصر در حالی است که عربستان اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی برای شرکت در نشست شورای همکاری خلیج فارس دعوت به عمل آورده است . 

مصر در کنار بحرین و امارات یکی از سه کشوری است که در حمایت از تصمیم عربستان روابط خود با قطر را قطع کرد لذا سعودی ها تلاش دارند در نشستی که به میزبانی آنها برگزار می شود ، مصر هم حضور داشته باشد تا آشتی کامل میان قاهره و دوحه حاصل شود.

هفته گذشته عبدالفتاح السیسی اعلام کرد تا زمانی که قطر به خواسته های این کشور تن ندهد در نشست سران شورای همکاری خلیج فارس شرکت نخواهد  لذا به نظر می رسد سفر وزیر خارجه کویت برای متقاعد کردن او برای شرکت در این نشست انجام شده است .

امیر کویت به تازگی به رهبران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از جمله سلطان عمان، امیر قطر ، رئیس امارات، پادشاه بحرین و عربستان سعودی نامه هایی ارسال کرده است.

پیش از این  « خالد الجارالله » معاون وزیر امور خارجه کویت ابراز امیدواری کرد که اجلاس شورای همکاری خلیج فارس که پنجم ژانویه در شهر « العلا » عربستان و با حضور سران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برگزار می شود با توافق نامه‌ای درباره مصالحه با قطر و کاربردی کردن آن همراه شود.

امیر کویت در ماه جاری و پس از اعلام توافق اولیه، حل بحران خلیج فارس که طی حدود سه سال و نیم ادامه داشته است را به کشورهای حاشیه خلیج فارس تبریک گفت.

عربستان سعودی ، امارات ، بحرین و مصر در ژوئن ۲۰۱۷ اعلام کردند که روابط خود با قطر را قطع و ادعا کردند که این کشور از تروریسم حمایت می کند اما این ادعا توسط دوحه رد شد. 
 

برچسب‌ها عبدالفتاح السیسی آسیای غربی کویت مصر شورای همکاری خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عبدالفتاح السیسی آسیای غربی کویت عبدالفتاح السیسی آسیای غربی کویت مصر شورای همکاری خلیج فارس اخبار کنکور شورای همکاری خلیج فارس عبدالفتاح السیسی امیر کویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۴۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه

رئیس جمهور آمریکا با امیر قطر و رئیس جمهور مصر درباره آتش‌بس غزه تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش مشرق، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگوی تلفنی کرد.

طبق گزارش رأی الیوم، امیر قطر و جو بایدن درباره تلاش‌های ۲ کشور برای رسیدن به یک توافق آتش‌بس فوری در نوار غزه گفت‌وگو کردند.

السیسی و بایدن نیز درباره آخرین تحولات مذاکرات کنونی و تلاش‌های مصر برای رسیدن به یک آتش‌بس در نوار غزه و معامله تبادل اسرا رایزنی کردند.

السیسی و بایدن بر خطر عملیات نظامی در شهر رفح و تأثیر آن بر بحران فاجعه بار انسانی در نوار غزه و امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

السیسی بر لزوم ورود کافی کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کرد.

۲ طرف بر لزوم تلاش برای ممانعت از گسترش دایره جنگ و اهمیت راه حل ۲ دولت به عنوان تنها راه برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.

در این تماس تلفنی درباره شراکت استراتژیک بین مصر و آمریکا و ادامه فعالیت مشترک برای تقویت روابط دوجانبه گفت‌وگو شد.

به رغم هشدارهای بین‌المللی نسبت به پیامدهای فاجعه بار حمله به رفح به خاطر وجود ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در آنجا، رژیم صهیونیستی همچنان بر حمله به رفح پافشاری می‌کند. مصر نگران این است که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی منجر به ورود آوارگان فلسطینی به خاک این کشور شود.

از چند ماه پیش مصر، قطر و آمریکا رهبری مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا را بر عهده دارند اما به دلیل مخالفت تل‌آویو با خواسته حماس برای پایان جنگ و خارج کردن نیروهای خود از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه نتیجه نداشته است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • امیر کویت فردا عازم قاهره می‌شود
  • مشعل الصباح امیر کویت فردا عازم قاهره است
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد