Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سمنان گفت: استفاده بهینه‌ انرژی در استان سمنان با همراهی دستگاه‌های اجرایی و خدماتی به طور ویژه و هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ علیرضا آشناگر، روز یکشنبه ۱۴ دی ماه در حاشیه نشست ویدئو کنفرانسی مدیریت مصرف سوخت زمستانی با حضور وزرای کشور، نفت و نیرو در سالن کوثر استانداری سمنان افزود: باوجود افزایش نرخ جمعیت و شیوع کرونا ویروس و سپری شدن بخش قابل توجهی از اوقات مردم در منازل، در روزهای سرد امسال مصرف گاز خانگی در استان سمنان به نسبت مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سمنان ادامه داد: سمنان براساس گزارش‌های ارائه شده جزو استان‌های پرمصرف در مصرف انرژی نیست و ۳۲.۵ درصد از مجموع کل گاز قابل مصرف استان در بخش نیروگاه ها است.
آشناگر تصریح کرد: تا حد امکان برای استفاده از سوخت مازوت و گازوئیل در برخی از شرکت های بزرگ استان سمنان اقدام شود و با تعدیل یافتن قیمت سوخت های جایگزین رغبت صنعتگران در بخش تولید سیمان برای جایگزین کردن این سوخت به‌جای گاز طبیعی برای تولید و فراوری افزایش می یابد.
استاندار سمنان اضافه کرد: قرار است در جلسه هیات دولت در ارتباط با کاهش قیمت سوخت مازوت تصمیم‌گیری شود که این اقدام ، رویه مثبت کاهش مصرف انرژی به شمار می رود.
آشناگر خاطر نشان کرد: عملکرد دستگاه های اجرایی استان سمنان در بحث مدیریت انرژی مدیریت و نظارت شود و با دستگاه‌هایی که بیش از حد مجاز گاز و برق مصرف می کنند، در چارچوب قانون برخورد شود.
وی افزود: شهرداری استان برای کاهش یا حذف چراغ های تزئینی در معابر شهری برای مدیریت مصرف انرژی اقدام کنند و در مناطقی از شهر که نیازی به چراغ های تزئینی نیست، این چراغ ها برچیده شود.
آشناگر گفت: معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان و معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان در ارتباط با نظارت مدیریت مصرف انرژی در شهرداری و دستگاه‌های اجرایی استان نظارت‌ ویژه‌ای داشته باشند.
استاندار سمنان تصریح کرد: تمامی دستگاه های اجرایی، خدماتی، شهرداری ها ، واحدهای صنعتی و تولیدی و نیروگاه های استان سمنان برای استفاده بهینه انرژی در فصل سرد سال اقدام کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دستگاه های اجرایی استاندار سمنان استان سمنان مصرف انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۴۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟

به گزارش خبرآنلاین از مشرق نیوز، سازمان سلامت جهانی به شما پیشنهاد می‌کند که دو بار در روز و هر بار ۲ دقیقه مسواک بزنید. اگر کمتر از ۲ دقیقه مسواک بزنید، نمی‌توانید پلاک‌های دندانی را بردارید.

اگر فکر می‌کنید که این دو دقیقه بسیار طولانی تر از مسواک زدن همیشگی شما می‌باشد، پس تنها نیستید. بسیاری از افراد فقط ۴۵ ثانیه صرف مسواک زدن می‌کنند اما مطالعات نشان می‌دهد که تایم مسواک زدن چقدر می‌تواند روی از بین بردن پلاک‌های دندانی موثر باشد. مسواک زدن ۲ دقیقه‌ای می‌تواند تفاوت بسیار زیادی با ۴۵ ثانیه داشته باشد و ۲۶ درصد پلاک بیشتری را از روی دندان‌های شما بردارد.

بهترین زمان برای مسواک زدن چه موقع است؟

بعضی از دندانپزشکان پیشنهاد می‌کنند که بعد از هر وعده غذایی مسواک بزنید. عموما اگر دوبار در روز مسواک می‌زنید، احتمالاً باید یک بار صبح و یک بار قبل از خواب این کار را انجام دهید.

اگر بعد از خوردن صبحانه مسواک می‌زنید، حداقل باید یک ساعت بعد از صبحانه خوردن صبر کنید.

این تایم مسواک زدن بسیار مهم است؛ مخصوصاً اگر مواد اسیدی مثل مرکبات مصرف کرده باشید.

مسواک زدن بسیار سریع بعد از مصرف غذاهای اسیدی یا نوشیدنی‌های اسیدی مینای دندان را از بین می‌برد که بر اثر مصرف اسید ضعیف شده است. اگر صبحانه آب پرتقال می‌خورید و زمان دارید که یک ساعت تا مسواک زدن صبر کنید، بهتر است قبل از صبحانه این کار را انجام دهید اما اگر اصلا قادر به انجام این کار نیستید، فقط بعد از صبحانه کمی آب در دهان خود بریزید و دهانتان را شستشو دهید و یک آدامس بدون قند بجوید تا یک ساعت سپری شود.

آیا می‌توان دندان ها را زیاد مسواک زد؟

مسواک زدن دندان‌ها سه بار در روز بعد از هر وعده غذایی احتمالاً به دندان‌های شما آسیب وارد نمی‌کند. اگرچه که مسواک زدن به صورت بسیار سفت یا خیلی زود بعد از مصرف غذاهای اسیدی احتمال آسیب دارد. هنگام مسواک زدن حتما باید مسواک لمس کامل اما ملایم با دندان‌ها داشته باشد. حتی اگر قرار است که دندان خود را به صورت عمقی تمیز کنید، باز هم باید با آن ملایم رفتار کنید، زیرا سخت برخورد کردن با دندان باعث از بین بردن مینای دندان و حساسیت لثه خواهد شد.

اگر مطمئن نیستید که سفت یا شل مسواک می‌زنید بهتر است به مسواک خود نگاهی بیاندازید. اگر موهای مسواک شما صاف شده‌اند، احتمالاً بیش از حد خشن رفتار می کنید و بهتر است که مسواک خود را نیز عوض کنید.

چه نوع مسواکی باید استفاده کرد؟

بهترین حالت این است از مسواک های نرم برای تمیز کردن دندان استفاده کنید. استفاده از مسواک‌ها با ریشه‌های سفت و سخت عاملی برای آسیب دیدگی لثه و مینای دندان است و فشار زیادی را به دندان‌ها وارد خواهد کرد. در سریع‌ترین زمان ممکن، مسواکی را که دارای خم شدگی و شکنندگی شده است را عوض کنید. حتی اگر ریشه‌های موجود در مسواک هم سالم هستند، بهتر است که هر سه ماه یا چهار ماه یک بار مسواک خود را جایگزین کنید.

تحقیقات نشان می‌دهد که بهترین حالت مسواک زدن، استفاده از مسواک‌های الکتریکی یا همان برقی با استفاده از سر مسواک چرخان است. هنوز هم عادت‌های مسواک زدن روزانه بستگی به این دارد که از چه مسواک‌هایی استفاده می‌کنید. بهتر است هر چیزی را که احساس راحتی بیشتری با آن دارید را انتخاب کنید.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902554

دیگر خبرها

  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • معمای بنزین در ایران
  • بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • جهان احتمالا با ذراتی پر شده که سریع‌تر از نور حرکت می‌کنند
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی