Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@14:34:56 GMT

نامه امیر کویت به رئیس جمهور مصر

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۵۱۲۶

نامه امیر کویت به رئیس جمهور مصر

یر کویت که کشورش عهده دار میانجی گری برای ایجاد آشتی میان اعضای شورای همکاری خلیج فارس شده است چند روز قبل از برگزاری نشست این شورا در شهر « العلا » در عربستان سعودی ، نامه ای برای عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر ارسال کرد.

به گزارش برنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی الخلیج الجدید ، این نامه دیروز (شنبه ) توسط « احمد ناصر المحمد الصباح »  وزیر امور خارجه کویت در اختیار رئیس جمهور مصر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام خبرگزاری کویت، این نامه شامل موضوعاتی در خصوص روابط دو جانبه قوی و نزدیک که دو کشور و دو ملت دوست را به هم پیوند می دهد و راه های حمایت و توسعه آنها در زمینه های مختلف و در همه سطوح و آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی است.

از سوی دیگر عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور از تلاش های کویت برای آشتی بین کشورهای حاشیه خلیج فارس تقدیر و حمایت خود از این تلاش ها را اعلام کرد.

بر اساس بیانیه صادر شده توسط دفتر ریاست جمهوری مصر، « سیسی » تاکید کرد: سیاست مصر برای دستیابی به همکاری، ایجاد و حمایت از همبستگی عرب به عنوان یک رویکرد استراتژیک محکم در چارچوب احترام متقابل و عدم مداخله در امور داخلی ثابت است و  همچنین پایبندی به اهداف صادقانه برای دستیابی به منافع مشترک و همبستگی برای دفع خطرات از سایر ملت عرب و حفظ امنیت ملی آنها را با اهمیت می‌داند.

بر اساس این گزارش، در پایان جلسه توافق شد که رایزنی و هماهنگی مشترک بین مصر و کویت در این زمینه در دوره آینده افزایش یابد.

سفر فرستاده امیر کویت به مصر در حالی است که عربستان اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی برای شرکت در نشست شورای همکاری خلیج فارس دعوت به عمل آورده است . 

مصر در کنار بحرین و امارات یکی از سه کشوری است که در حمایت از تصمیم عربستان روابط خود با قطر را قطع کرد لذا سعودی ها تلاش دارند در نشستی که به میزبانی آنها برگزار می شود ، مصر هم حضور داشته باشد تا آشتی کامل میان قاهره و دوحه حاصل شود.

هفته گذشته عبدالفتاح السیسی اعلام کرد تا زمانی که قطر به خواسته های این کشور تن ندهد در نشست سران شورای همکاری خلیج فارس شرکت نخواهد  لذا به نظر می رسد سفر وزیر خارجه کویت برای متقاعد کردن او برای شرکت در این نشست انجام شده است .

امیر کویت به تازگی به رهبران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از جمله سلطان عمان، امیر قطر ، رئیس امارات، پادشاه بحرین و عربستان سعودی نامه هایی ارسال کرده است.

پیش از این  « خالد الجارالله » معاون وزیر امور خارجه کویت ابراز امیدواری کرد که اجلاس شورای همکاری خلیج فارس که پنجم ژانویه در شهر « العلا » عربستان و با حضور سران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برگزار می شود با توافق نامه‌ای درباره مصالحه با قطر و کاربردی کردن آن همراه شود.

امیر کویت در ماه جاری و پس از اعلام توافق اولیه، حل بحران خلیج فارس که طی حدود سه سال و نیم ادامه داشته است را به کشورهای حاشیه خلیج فارس تبریک گفت.

عربستان سعودی ، امارات ، بحرین و مصر در ژوئن ۲۰۱۷ اعلام کردند که روابط خود با قطر را قطع و ادعا کردند که این کشور از تروریسم حمایت می کند اما این ادعا توسط دوحه رد شد. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای همکاری خلیج فارس عبدالفتاح السیسی امیر کویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۵۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران

امیر سرتیپ آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهورایران به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

 وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و زیمباوه گفت: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

 امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشور‌های مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشور‌های آفریقایی جهت کسب استقلال از کشور‌های استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

امیر سرتیپ آشتیانی ادامه داد: در میان کشور‌های انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌نماید، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشور‌های آفریقایی به ویژه کشور‌های مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌نماید.

وزیر دفاع ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار داشت: متاسفانه شاهد استاندارد‌های دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشور‌های غربی و همچنین سکوت نهاد‌ها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشور‌های آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاست‌های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم‌های کشور‌های غربی هستند گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباوه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا (سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت‌های زیمباوه را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با ایران بیشتر می‌کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ تحولات غزه محور گفتگو‌ها
  • امیر کویت فردا عازم قاهره می‌شود
  • مشعل الصباح امیر کویت فردا عازم قاهره است
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است