Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@13:34:34 GMT

آزمایش واکسن کرونای هند روی ۲۳ هزار داوطلب

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۵۸۷۸

آزمایش واکسن کرونای هند روی ۲۳ هزار داوطلب

پس از آنکه دولت هند، واکسن کووید۱۹ توسعه یافته در شرکت بهارات بیوتک را برای استفاده اضطراری تایید کرد، این شرکت از استخدام ۲۳ هزار داوطلب برای آزمایش بالینی واکسن خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از هندوستان تایمز، مقامات قانونگذاری دارو در هند اجازه استفاده اضطراری دو واکسن کووید ۱۹ در این کشور را تایید کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این واکسن‌ها با همکاری دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا در انگلیس توسعه یافته است. واکسن دیگر نیز با همکاری شرکت بهارات بیوتک و هیات تحقیقات پزشکی هند توسعه یافته که کوواکسین نام دارد.

بیشتر بخوانید: میزان ایمنی واکسن کرونا تا چه زمانی است؟

این در حالی است که چند ساعت پس از تایید کوواکسین برای استفاده اضطراری محدود، بهارات بیوتک اعلام کرد ۲۳ هزار داوطلب جدید برای مرحله سوم آزمایش بالینی استخدام کرده است. این شرکت تصمیم دارد در مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن را به ۲۶ هزار داوطلب تزریق کند.

مرحله سوم آزمایش بالینی کوواکسین هنوز در حال انجام است و شرکت نتایج دو مرحله اولیه آزمایش بالینی را منتشر کرده است.

کوواکسین دومین واکسنی است که در هند اجازه استفاده اضطراری را برای مقابله با کووید ۱۹ دریافت کرده است.

هرچند هنوز قیمت این واکسن کووید ۱۹ هندی مشخص نشده اما به گفته یکی از مدیران شرکت بهارات بیوتک بهای از یک بطری آب ارزان‌تر خواهد بود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی واکسن کرونا هندوستان آکسفورد هند دولت هند دانشگاه آکسفورد انگلیس استفاده اضطراری آزمایش بالینی بهارات بیوتک هزار داوطلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۵۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلب هلال احمر هوراند پرچم صلح و انسانیت را برافراشت

به گزارش خبرگزاری مهر، این حرکت ارزشمند که در طی ۴۸ ساعت و بدون وقفه انجام شد، جلوه‌ای دیگر از تعهد و از خودگذشتگی داوطلبان هلال احمر در مسیر صلح و بشردوستی را به نمایش گذاشت.

رشتبر این حماسه را در دو بخش ۲۴ ساعته به انجام رساند. در بخش اول، وی با نثار احترام به شهید حاج قاسم سلیمانی، سردار رشید ایران و دیگر شهدای والامقام، پرچم صلح و انسانیت را برافراشت. در بخش دوم نیز، این داوطلب هلال احمر، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر هوراند، بار دیگر بر تعهد خود به آرمان‌های والای بشردوستی تاکید کرد.

این رقابت نفس‌گیر که برای اولین بار در سطح جهان و با نظارت دقیق کمیته ثبت رکورد فدراسیون و سازمان‌های بین‌المللی ایمارو و تافیسا برگزار شد، مهارت و استقامت خارق‌العاده رشتبر را به اثبات رساند. او با پشتکار و اراده‌ای پولادین، نام خود را در فهرست رکوردهای جهانی کتاب گینس به ثبت رساند و بار دیگر ثابت کرد که داوطلبان هلال احمر، در کنار تخصص و توانمندی‌های خود، مظهر ایثار و فداکاری هستند.

بدون شک، این اقدام ارزشمند میثم رشتبر، الهام‌بخش نسل جوان و بخصوص جوانان هوراند خواهد بود. تعهد او به صلح و بشردوستی، روحیه ایثار و فداکاری و تلاش بی‌وقفه برای رسیدن به اهداف والا، درس‌های ارزشمندی را به ارمغان می‌آورد که می‌تواند مسیر زندگی بسیاری از جوانان را تحت تأثیر قرار دهد.

جمعیت هلال احمر به عنوان فرشته‌های نجات، همواره در خط مقدم یاری رساندن به بشریت در سختی‌ها و بلایا حضور داشته‌اند. داوطلبان این جمعیت با از خودگذشتگی و ایثار، جان خود را وقف نجات جان انسان‌ها و التیام دردهای بشریت کرده‌اند.

شکستن رکورد جهانی توسط میثم رشتبر، بار دیگر بر این مهم تاکید می‌کند که هلال احمر فراتر از یک سازمان امدادی است. این جمعیت، نمادی از صلح، انسانیت و امید است و داوطلبان آن الگویی بی‌بدیل برای نسل‌های آینده به شمار می‌روند.

کد خبر 6090274

دیگر خبرها

  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • ۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • داوطلب هلال احمر هوراند پرچم صلح و انسانیت را برافراشت