Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، دومین نشست خبری سعید اوحدی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، پس از تصدی پست ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز با حضور معاون تعاون، معاون فرهنگی و اصحاب رسانه برگزار شد.

وی ضمن احترام به مقام شهیدان قاسم سلیمانی و محسن فخری‌ زاده گفت: باید بررسی شود چه اتفاقی در عالم رخ می‌دهد که امثال شهید سلیمانی به وجود می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردی که فرزندان شهدا در آغوشش آرام می‌گرفتند، اما خودش بی‌قرار شهادت بود.

اوحدی که ۶ ماه از آمدنش به بنیاد شهید می‌گذرد، گفت: بنا بر قولی که داده بودم هر سه ماه گزارش عملکرد خود را ارایه خواهم کرد و مقید به این کار هستم.

وی بیان داشت: دیروز یک رونمایی از آثار عکاسان با بیش از ۳۰۰۰ عکس و با موضوع محور مقاومت برگزار شد که عنوان این مراسم از کرمان تا بغداد بود.

اوحدی افزود: به مناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم، برنامه‌های متنوع فرهنگی را برگزار کردیم و در شهرهای مختلف نیز از خانواده شهدای هواپیمای اوکراینی نیز تقدیر می‌شود.

وی با بیان اینکه ۶ ماه پیش زمانی که به بنیاد آمدیم با کسری بودجه مواجه بودیم و بدهی‌ای با مبلغ ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد داشتیم که خیلی از بدهی‌ها از سال ۹۱ مانده بود، اما به لطف خدا بسیاری از این بدهی‌ها پرداخت شد.

رییس بنیاد شهید افزود: یکی از معوقاتی که بنیاد داشت، مربوط به ماده ۳۸ بود که در ۲ بخش پرداخت شد و اصلا برای بدهی‌های دیگر ماده ۳۸ جای نگرانی وجود ندارد.

اوحدی یکی دیگر از معوقات بنیاد را بدهی به دانشگاه‌ها دانست و گفت: تاکنون این بخش در بودجه بنیاد لحاظ نمی‌شد، اما الحمدلله در بودجه سال ۱۴۰۰ بودجه ما منطقی است و فکر نمی‌کنم معوقاتی داشته باشیم.

وی ادامه داد: در خصوص اشتغال خانواده ایثارگران نیز معین شده در شهرهای مختلف اگر اداره‌ای بخواهد نیرو استخدام کند، اولویت با خانواده شهداست.

رییس بنیاد شهید با بیان اینکه ۵ کارگروه در بنیاد تشکیل شد، ادامه داد: یکی از بزرگترین مشکلات بنیاد شهید بحث اشتغال است که یکی از کارگروه‌ها مربوط به همین موضوع است.

وی گفت: تاکنون به ۲۵ استان سفر کرده‌ام و تفاهم‌نامه‌های مختلفی در خصوص رفع مشکلات مسکن، اشتغال و ... به امضا رسیده و ما معتقدیم مشکلات هر استان باید در همانجا حل شود نه در تهران؛ آن هم پشت میز.

اوحدی ادامه داد: در ۲۲ استان در دهه فجر پروژه‌های اقتصادی خواهیم داشت و حدود ۵۰ هزار شغل در سفرهای استانی ایجاد شده است.

وی گفت: در هیچ دوره‌ای بنیاد شهید به اندازه امروز در روند درمان خانواده شهدا تسهیل نشده بود و ما امروز بیش از ۹ هزار مرکز طرف قرارداد داریم و بیمه دی موظف است طی ۴۸ ساعت نسخه ایثارگران را تسویه کند؛ در غیر این صورت تخلف کرده و ما برخورد خواهیم کرد.

رییس بنیاد شهید گفت: ۲۵ درصد ارتقای رتبه قبولی کنکوری‌های خانواده ایثارگران، بدون احتساب سهیمه داشته‌ایم که این بیانگر یک تحول جدی در امر علمی است.

وی در خصوص امور اقتصادی نیز گفت: امروز سازمان اقتصادی کوثر ۶ شرکتش در بورس مطرح شده که یکی از آنها هولدینگ کشاورزی است که تنها هولدینگ کشاورزی در بورس است و خود ۶ شرکت زیرمجموعه دارد.

اوحدی در خصوص بازداشت برخی مدیران بانک دی نیز گفت: همه متخلفان، مدیران ۵ سال گذشته بودند و هیچ یک از مدیران فعلی تخلفی نداشته‌اند. بانک دی نخستین بانکی است که دریافت و پرداخت پول ۱۰۰ درصد بدون الزام حضوری انجام می‌شود.

وی در خصوص وضعیت بررسی احراز شهادت مدافعان سلامت گفت: تاکنون از ۲۰۰ مورد پرونده، ۶۰ مورد نهایی شده و بقیه موارد نیز به دقت بررسی خواهد شد، چرا که معتقدیم مدافعان سلامت تحولی در جامعه ایجاد کردند.

رییس بنیاد شهید و امورایثارگران در خصوص مشکلات برخی از خانواده شهدای سلامت در مراجعه با مراکز بنیاد شهید بیان داشت: اگر موردی باشد که پرونده‌شان قطعی شده، همه خدمات بنیاد شهید به آنها تعلق می‌گیرد؛ مگر اینکه هنوز پروند‌ه‌ای قطعی نشده باشد.

وی با اشاره به مشکل جانبازان در خصوص تهیه دارو در دوران تحریم گفت: این تحریم‌ها واقعا ظالمانه است؛ در حالی که حتی دارایی‌های ما نیز در کشورهایی مثل کره جنوبی بلوکه است. البته این‌ها بازی است و وقتی در مجامع بین المللی قرار می‌گیرند، می‌گویند دارو تحریم نیست. ما همه ظرفیت‌های خود را در بنیاد به خدمت گرفته‌ایم تا کمترین اذیتی ایثارگران را شامل شود.

اوحدی بیان داشت: ۲۰ هزار مطالبات از نهادهایی مثل ارتش و شهرداری داریم که در حال رایزنی برای دریافتش هستیم.

وی در خصوص زیر پوشش قرار گرفتن خانواده شهدای هواپیمای اوکراینی گفت: از ۱۴۸ مسافر برخی خارجی بودند و در مجموع با موافقت خانواده‌ها، ۱۲۷ پرونده به عنوان احراز مقام شهید اعلام شده و با خانواده آنها تماس گرفتیم که برخی در خارج از کشور ساکن بودند، اما آنچه مسلم است شهدای این سانحه با دیگر شهدا فرقی ندارند و خدمات بنیاد شهید با افتخار به همه ارائه می‌شود. از بقیه خانواده‌ها نیز تقاضا داریم افتخار خدمت را به ما برای تشکیل پرونده بدهند.

رییس بنیاد شهید همچنین در خصوص وضعیت استخدامی خانواده ایثارگران گفت: قرار است جلسات مشترکی بین بنیاد شهید و دیوان عدالت اداری برگزار شود تا به درک مشترکی از موضوع برسیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: قاسم سلیمانی محسن فخری زاده محور مقاومت خانواده ایثارگران مدافعان سلامت رییس بنیاد شهید بنیاد شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • پدر شهید جعفر بابازاده آسمانی شد
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • بیست و دومین دوره سیر مطالعاتی بنیاد شهید مطهری برگزار می شود
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد