Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری وشکوفایی، دکتر علی وحدت در رویداد «نقش موثر زنان در مدیریت بهینه مصرف در حوزه برق، آب و انرژی (شکوفا)» گفت: زنان در سال‌های بعد از انقلاب پیشرفت‌ها و دستاوردهای چشمگیری داشته‌اند که در همه حوزه‌ها مانند ارتقای نیروی انسانی، تحصیلات تکمیلی و همچنین حوزه شرکت‌های دانش بنیان قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در حال حاضر نزدیک به ۶۰۰ شرکت دانش بنیان با مدیر عاملی زنان در حال فعالیت هستند. البته زنان در بخش R&D و توسعه محصول در شرکت‌های دیگر نیز نقش کلیدی دارند. این شرکت‌ها جزو بهترین شرکت‌هایی هستند که توسط زنان راهبری می‌شود.

وحدت در مورد ابزارهای فعال در صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان خاطرنشان کرد: برگزاری نشست‌های تخصصی برای احصای نیازهای فناورانه در کشور و در کنار آن نمایش توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان یکی از برنامه‌های صندوق نوآوری بوده و در دو سال گذشته به‌طور متوسط هر دو روز یکبار، یک رویداد از سوی صندوق برگزار شده است.

به گفته وی، پس از شیوع ویروس کرونا، مجموعه صندوق نوآوری برگزاری رویدادها را به‌صورت مجازی ادامه داد که یکی از این رویدادها، «دوشنبه‌های استارت‌آپی» است؛ این رویدادها به منظور معرفی توانمندی‌های استارت‌آپ‌ها به سرمایه‌گذاران خطرپذیر برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر نزدیک به نیمی از طرح‌های دوشنبه‌های استارت‌آپی با ابزار هم‌سرمایه‌گذاری صندوق، موفق به جذب سرمایه مورد نیاز خود شدند. نگاه ما، اقتصادی است و چنانچه طرحی به مرحله عقد قرارداد برسد از نظر ما موفقیت حاصل شده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد راهکارهای افزایش بهره‌وری به عنوان یکی از شاخص‌های مورد بررسی در این رویدادها گفت: برای افزایش تولید ناخالص ملی سهم مهمی برای بهره‌وری دیده شده است. امروز این باور وجود دارد که برای افزایش درآمد باید سرمایه اولیه بزرگی فراهم شود که مابه‌ازای آن، درآمد بیشتر می‌شود اما راهکار دیگر افزایش درآمد، بالا بردن بهره‌وری است که تاکنون در این عرصه خیلی موفق عمل نکردیم.

وی گفت: برای افزایش بهره‌وری ابزارهایی چون قیمت‌گذاری هوشمند، آموزش و نوآوری در روش و ابزار می‌تواند کمک جدی کنند.

کد خبر 5113038 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات علی وحدت استارت آپ واکسن کرونا ویروس کرونا قاسم سلیمانی نوآوری حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی همراه اول شبکه ملی اطلاعات واکسن فایزر فناوری نانو حملات سایبری صندوق نوآوری و شکوفایی صندوق نوآوری دانش بنیان بهره وری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان