Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@23:20:54 GMT

چالش‌های پیش روی اروپا در سال ۲۰۲۱

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۷۱۱۳

چالش‌های پیش روی اروپا در سال ۲۰۲۱

شیوع ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰ برای اروپا همپای سایر کشورهای جهان به اقتضاء شرایط، امکانات و سطح توسعه یافتگی به منزله آزمونی دشوار بود که بی تردید بر الگوی خط مشی گذاری‌های چالش‌های آینده دولتمردان قاره سبز تاثیرگذار خواهد بود.

به گزارش برنا،  ۳۶۶ روز دشوار، فراموش نشدنی و چالش برانگیز سال ۲۰۲۰  و به تعبیر آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد «سال ناملایمات، تراژدی‌ها و اشک‌ها» در حالی به پایان رسید که نه تنها شیوع بیماری ناشناخته کووید_۱۹ در اروپا همچون سایر نقاط جهان، موجی از روزهای پر فراز و نشیب در غم از دست دادن تا شادی بهبودی عزیزان، خستگی مفرط کادر درمان تا شادی لبخند بیماران بهبودیافته، مصاحبه‌های تلویزیونی دولتمردان برای اعلام هشدارها و اخبار ناگوار بیماری تا شتاب برای اطلاع رسانی از آغاز برنامه‌های واکسیناسیون را در حافظه تاریخی قاره سبز ثبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین پایان هر سال اگر چه فرصتی مغتنم برای بازبینی اقدامات گذشته و برنامه ریزی برای آینده، خواه در سطح فردی و یا در سطوح کلان است اما اروپا با گذشت یکسال دشوار، بی سابقه و تحمیلی ناشی از ظهور بیماری همه‌گیر و در سایه شناسایی گونه جهش یافته ویروس کرونا ساعات پایانی سال ۲۰۲۰ را گذرانده و با شماری از چالش‌های اجتناب ناپذیر، خود را برای ورود به سال جدید آماده می‌کند.  

بازارنیوز نوشته، نگاهی به الفبای تلخ و شیرین اروپا در سال ۲۰۲۰ دارای چند کلید واژه اساسی است: (A ALARM) هشدار، (B Brexit) برگزیت، (C  CLIMATE CRISIS) بحران اقلیمی، (D DEATH) مرگ، (E European Union) اتحادیه اروپا، (F financial crisis) بحران مالی، (G GOVERNMENTS) دولت‌ها، (H health crisis) بحران بهداشتی، (I  INEQUALITY) نابرابری، (J JOBS) مشاغل، (L Lockdown) قرنطینه، (M  Migration) مهاجرت، (O OUTBREAK) شیوع، (U UNEMPLOYMENT) بیکاری، (VACCINATION) واکسن. موضوعاتی که هرچند ۲۰۲۰ اروپا را رقم زدند اما چالش‌های پیش روی قاره سبز در سال ۲۰۲۱ خواهند بود.

در کنار خبرهای خوش واکسن های کووید_۱۹ در دو بخش سطح بالای ایجاد ایمنی و آغاز واکسیناسیون، امید بازگشت به روال عادی زندگی در دل شهروندان اروپایی ایجاد شده  اما نکته اساسی این است که آیا زمان بازگشت به این عادی سازی سال ۲۰۲۱ خواهد بود یا این ویروس دردسرساز مردم را به تطابق با شرایط جدید سوق خواهد داد.

روزهای آغازین سال جاری میلادی، جشن‌های آغاز سال نو (۲۰۲۰) با درخشش درخت‌های کریسمس در خیابان‌های اروپا در حالی نوید روزهایی تازه را می‌داد که کمتر کسی تصور می‌کرد پای ویروس کرونا از شهری کوچک در کشوری آسیایی به کیلومترها دورتر در این دو قاره پهناور به این شدت باز شود و فراتر از بحرانی بهداشتی همه معادلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را به هم زند.

۲۴ ژانویه (چهارم بهمن) خبر تایید ابتلای دو بیمار در فرانسه به تیتر یک رسانه‌ها به عنوان "کرونا به اروپا رسید" تبدیل شد. طولی نکشید که آلمان، ایتالیا، سوئیس، کرواسی و اسپانیا نیز نخستین موارد ابتلا به ویروس کرونا را شناسایی کردند.

از آن زمان تا کنون اروپا با ثبت بیش از ۲۲ میلیون و ۸۶۶ هزار مورد ابتلا و همچنین افزون بر ۵۲۵ هزار مورد فوت به عنوان یکی از کانون‌های اصلی شیوع بیماری همه‌گیر، شاهد نوسان تدابیر و محدودیت‌ها، تعطیلی و از سرگیری فعالیت‌ها، قرنطینه و اعلام وضعیت هشدار تا عادی سازی شرایط اضطراری بوده است.

دولتمردان اروپایی با برنامه‌ریزی‌ها از آغاز طرح سراسری واکسیناسیون کووید_۱۹، به خروج از موج اول و دوم بیماری خوشبین بودند که «مت هنکاک» وزیر بهداشت انگلیس روز چهارشنبه (۲۶ آذر) برای اولین بار، از کشف گونه جدید و البته جهش یافته ویروس کرونا با قدرت سرایت پذیری بالاتر خبر داد.  

حال باید دید توزیع سراسری واکسن کووید-۱۹ همزمان شناسایی این گونه جدید چه تاثیری بر روند شیوع بیماری در قاره آسیب دیده اروپا در ماه‌های آینده خواهد داشت و دولت‌ها با تجربه به دست آمده در سال ۲۰۲۰ در سطح ملی و منطقه ای چه تدابیری برای مقابله با بیماری همه‌گیر خواهند اندیشید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چالش های اقتصادی ویروس کرونا سال ۲۰۲۰ کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۷۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در انتظار حرف آخر هواداران به ژاوی

به گزارش "ورزش سه"، همه می‌دانند که ژاوی در چه شرایط دشواری بارسا را در نوامبر 2021 از رونالد کومان تحویل گرفت و در نهایت توانست تیم را به لیگ قهرمانان برساند. 

او در فصل 22-2021 دستش از جام کوتاه ماند ولی برای بارسا مهم کسب سهمیه بود. فصل گذشته ژاوی بارسا را قهرمان لیگ و نیز سوپرجام کرد تا صحبت از ظهور نسل قهرمان جدید شود ولی در فصل جاری خبری از قهرمانی نبود و ژاوی برای دومین فصل در سه فصل اخیر نتوانست بارسا را به جام برساند.

او که 27 ژانویه بعد از شکست 3-5 خانگی از ویارئال اعلام کرد در پایان فصل خواهد رفت، پس از دو شکست متوالی از پی اس جی و رئال از جدایی منصرف شد و به این ترتیب تلاش مدیران باشگاه برای منصرف کردن او نتیجه داد.

ژاوی در اولین بازی بعد از قطعی شدن ماندنش، امشب بارسا را برابر والنسیا در مونتجوئیک هدایت کرد و بسیاری منتظر واکنش هواداران هستند. کسانی که در بیشتر مواقع حامی بزرگ اسطوره بوده‌اند ولی بعد از یک فصل بدون جام باید دید واکنش‌ها چگونه خواهد بود. ژاوی امشب حمایت قاطع ورزشگاه را دریافت می‌کند؟

دیگر خبرها

  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند
  • اروپا در حال سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از فلسطین است
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • در انتظار حرف آخر هواداران به ژاوی
  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی