Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، امیر بینایی عصر امروز در جلسه ویدئوکنفرانسی بررسی توسعه مشارکت‌های اجتماعی و مردمی برای مقابله با بیماری و بهبود آثار اجتماعی و اقتصادی ناشی از کرونا در سالن جلسات کوثر استانداری سمنان برگزار شد، اظهار کرد: از بهمن‌ماه سال گذشته و قبل از همه‌گیری ویروس، بحث مقابله با بیماری کرونا در نخستین کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان مطرح و اقدامات مطلوب پیشگیرانه در این حوزه صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بحث مشارکت‌های اجتماعی بر اساس ابلاغ وزارت کشور از اسفندماه و با مدیریت ائمه جمعه و فرمانداران، ستادهای استانی مشارکت‌های مردمی شکل خاص و خوب خود را پیدا کرد و اقدامات بسیار مطلوبی در این حوزه انجام شد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان بیان کرد: در استان سمنان، مدیریت اجتماعی در پنج سال گذشته به‌صورت محله محور با مشارکت نهادهای اجتماعی در هر محله انجام و اقدامات خوبی تاکنون به انجام رسیده است که در مدیریت کرونا نیز از آن بهره‌گیری شد.

بینایی گفت: از معاونت مشارکت‌های سازمان اجتماعی درخواست داریم که صورت‌جلسات قرارگاه ملی را برای استان‌ها ارسال تا در جریان مصوبات قرار گیرند.

وی افزود: با توجه به اینکه طرح‌ها و اقدامات مختلفی در استان‌ها در حوزه مدیریت کرونا در حال اجراست، پیشنهاد داریم برای اجرای بهتر دستورالعمل ابلاغی، هماهنگی لازم در تهران با متولیان طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بنیادهای خیریه و ... صورت پذیرد تا شاهد موفقیت هر چه بیشتر این طرح در استان‌ها و کشور باشیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان گفت: مجمع تشکل‌های مردم‌نهاد شهرستانی در حال راه‌اندازی است و مقرر است امور اجتماعی با محوریت تشکل‌ها صورت پذیرد که تجلیل از پرستاران به‌صورت منسجم و استانی را می‌توان به‌عنوان نخستین اقدام موفق در این زمینه نام برد.

بینایی اظهار کرد: با راهبری شایسته ستاد استانی، اقدامات بجای دانشگاه‌های علوم پزشکی، اجرای طرح شهید سلیمانی و مشارکت آحاد جامعه ازجمله تشکل‌های مردم‌نهاد در حوزه مدیریت کرونا استان در وضعیت مناسبی قرار دارد.

انتهای پیام/74007/ز/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: نهادهای اجتماعی مدیریت کرونا طرح های محله محور مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۷۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام خداویردی حسن‌زاده به‌عنوان نماینده دکتر طهرانچی در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی استان آذربایجان غربی منصوب شد که  پیش از این نیز مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بود.

همچنین در حکمی از سوی محمدرضا ولیلو،  مریم خدادادی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به‌عنوان مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان منصوب و از تلاش مریم سامری قدردانی شد.

تشکل‌های دانشجویی فعال موجب افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: سیاست اصلی دانشگاه آزاد اسلامی انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی توسط اقطاب اثرگذار بوده که ازجمله این اقطاب اثرگذار تشکل‌های اسلامی استادان و دانشجویان است.

محمدرضا ولیلو وجود تشکل‌های دانشجویی فعال را منجر به افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی دانست و افزود: تشکل‌های دانشجویی، دانشجو را آماده نقش‌آفرینی در داخل دانشگاه و پس از آن حضور مؤثر و فعال و سازنده در خارج از دانشگاه می‌کنند و تقویت تشکل‌های دانشجویی در نهایت منجر به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و انقلابی می‌شود که ثمره آن نیز تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی درباره امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به نقش و جایگاه ارزنده بانوان و خانواده در رشد و اعتلای جامعه اسلامی، فعال‌سازی ظرفیت کمیته تعامل دانشگاه و خانواده را برای تصمیم سازی برای شورای فرهنگی دانشگاه و ارتقای فرهنگی، اجتماعی و معنوی بانوان و خانواده‌های عموم دانشگاهیان را ازجمله رسالت‌های این حوزه برشمرد و خواستار ایجاد شبکه بانوان دانشگاهی، شناسایی و معرفی بانوان تأثیرگذار و استفاده از ظرفیت آنان، بسترسازی برای امکانات رفاهی بانوان دانشگاه و برنامه‌ریزی برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات حوزه بانوان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان