Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان مستند «رویای آمریکایی» گفت: هدفگذاری مان این بود که بگوییم دلار در وضعیت اقتصادی الان ما نقش مهمی دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «حمیدرضا حیدری» کارگردان مستند «رویای آمریکایی» درباره این مستند راه یافته به جشنواره مردمی فیلم عمار، گفت: این مستند درباره بوجود آمدن نظام برتون وودز و نقد یک دلار است و مقدمه ای درباره این است که چطور دلار به ارز بین المللی تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۹۶ به ایده این کار رسیدیم و طرحمان تکمیل شد. آن زمان هنوز دلار دچار نوسان نشده بود اما تا سال ۹۸ نتوانستیم اسپانسری برای کار پیدا کنیم. بعد از مدتی مرکز آفرینش های بسیج تمایل خود را اعلام کرد و هزینه بخشی از این کار را تقبل کرد.

وی ادامه داد: از سویی ما در این مستند قصد داشتیم تا تلاش های آمریکا برای حفظ این مرجعیت را نشان دهیم. چون تا زمانی طلا، پشتوانه دلار بوده و بعد از مدتی رابطه طلا و دلار به هم می خورد و آمریکا دلار بدون پشتوانه را به عنوان ارز مرجع حفظ کرده و با عربستان و چند کشور دیگر به این نتیجه می رسند که فروش نفت با دلار باشد.

این کارگردان همچنین بیان داشت: آمریکا برای حفظ رابطه نفت و دلار جنایت هایی می کند که در این مستند به توضیح آن پرداختیم.

وی درباره منابع تحقیقی در این مستند نیز گفت: منابع مختلفی داشتیم از جمله مکتوب و غیر مکتوب و پژوهشگر ما کارشناس اقتصادی نیز بوده است. 

حیدری همچنین افزود: موضوع این مستند برای برخی افراد قابل فهم نبود و هرجا می رفتیم خیلی متوجه نمی شدند تا بخواهند در این زمینه کمک مان کنند.

وی با اشاره به هدفگذاری مستند «رویای آمریکایی» عنوان داشت: هدفگذاری مان این بود که بگوییم دلار در وضعیت اقتصادی الان ما نقش مهمی دارد‌. اینهمه مشکل و معضل داریم و تحریم هایی که آمریکا برایمان وضع می کند به خاطر سیستم بانکداری است که دست آمریکا است و در واقع تراکنش ها را محدود می کند یا می خواهد کسانی که با ایران کار می کنند را از لحاظ بانکی دچار مشکل کند. جنگ آمریکا با ایران روی دلار خلاصه شده نه اینکه فکر کنید بحث نظامی است. 

این کارگردان در پایان نیز گفت: مردم باید فهم درستی از مسئله پیدا کنند و ببینند آمریکا با چه ابزاری ما را تحت فشار قرار می دهد و اینکه این ابزار چه وضعیتی دارد؟ و تا چه زمانی دلار نرخ مرجع است؟ با وضعی که موجود است بعید است دلار آمریکا ارز مرجع باقی بماند و احتمالا ارزهای محلی تبدیل به ارزهای بین المللی و جایگزین دلار شوند.

سایر عوامل این مستند عبارتنداز: تهیه کننده حمیدحیدری،کارگردان حمید حیدری و محمدرضا زمانی،
براساس طرحی از محمدباقر کشمیری، پژوهش محمدرضا نیرومند، محمد عبادی، تدوین زهره آقایی، مشاور کارگردان سیدمرتضی حسینی، تصویریاب حامد حسینی فرد، گوینده متن محمد هدایتی،گرافیک و علی محمد کوهانستانی.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره فیلم عمار جشنواره فیلم عمار حمیدرضا حیدری رویای آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟

 به گزارش تابناک به نقل از ورایتی، «لیلی گلادستون»، بازیگر نامزد اسکار فیلم «قاتلان ماه کامل»، «اوا گرین» بازیگر فرانسوی، «عمر سی» بازیگر فرانسوی، «ابرو سیلان» نویسنده فیلم برنده نخل طلای «خواب زمستانی» در سال ۲۰۱۴، «نادین لبکی» کارگردان فیلم «کفرناحوم» که در سال ۲۰۱۸ برنده جایزه هیات داوران جشنواره کن شد، «خوان آنتونیو بایونا» کارگردان اسپانیایی فیلم نامزد اسکار «انجمن برف»، «پیرفرانچسکو فاوینو» بازیگر ایتالیایی و «هیروکازو کورئیدا» کارگردان ژاپنی برنده نخل طلای ۲۰۱۸ با فیلم «دزدان فروشگاه» اعضای هیات داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره کن را تشکیل می‌دهند و طبق اعلام پیشین «گرتا گرویک» کارگردان آمریکایی نیز ریاست هیات داوران را بر عهده دارد.
 

 هیات داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره کن مسئولیت انتخاب برنده نخل طلای بهترین فیلم، جایزه بزرگ هیات داوران، جایزه هیات داوران، جایزه کارگردانی، فیلمنامه و بهترین بازیگر زن و مرد را بر عهده دارند.

بخش مسابق اصلی جشنواره کن ۲۰۲۴ امسال شاهد رقابت ۲۲ فیلم بلند شامل «مگالوپولیس» (فرانسیس فورد کاپولا)، «کارآموز» (علی عباسی)، «متل سرنوشت» (کریم آینوز)، «پرنده» (آندریا آرنولد)، «امیلیا پرز» (ژاک اودیار)، «آنورا» (شین بیکر)، «کفن‌ها» (دیوید کراننبرگ)، «ماده» (کورالی فارگیت)، «گرند تور» (میگوئل گومز)، «مارسلو میو» (کریستف آنوره)، «گرفتار جزر و مد» (جیا ژانگ-که)، «همه آنچه ما به عنوان نور تصور می‌کنیم» (پایال کاپادیا)، «انواع مهربانی» (یورگوس لانتیموس)، «عشق فیو» (ژیل للوش)، «الماس وحشی» (آگاته رایدینگر)، «اوه، کانادا» (پل شریدر)، «با ارزش‌ترین محموله‌ها» (میشل هازاناویسیوس)، «سه مایل مانده به پایان دنیا» (امانوئل پاروو) و «دانه انجیر مقدس» (محمد رسول اُف) می‌شود.

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن از ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار می‌شود و «جورج لوکاس» خالق سری فیلم‌های «جنگ ستارگان» و استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن هم با دریافت جایزه نخل طلای افتخاری مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

دیگر خبرها

  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • پخش «جاده‌های سرد» و «رابطه» از تلویزیون در هفته بزرگداشت مقام معلم
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی
  • سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در سواحل یمن
  • نظرسنجی هاروارد چگونه تعبیر شد؟/ عواقب اصرار بر جنایت
  • سناتور آمریکایی: یادآوری جنایت های غزه یهودی ستیزی نیست