Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوریه توانست با کمک ایران و روسیه در جنگ همه جانبه علیه این کشور پیروز شود و اکنون که اوضاع فرق کرده، کشور‌های محور دشمنی با دمشق، برنامه دیگری تدارک دیده‌ اند.

خبرگزاری میزان - سوریه در غرب آسیا با وجودی که در طیف کشور‌های عربی قرار دارد، زمانی که گروه‌های تروریستی تکفیری وهابی داعش به این کشور حمله کردند، تنها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچیک از رژیم‌ها و کشور‌های عربی در جنگ داعش به داد سوریه نرسید، بلکه برعکس از تروریست‌ها حمایت کردند تا هر چه زودتر دولت و ملت این فروبپاشد و نابود شود.

تنها کشوری که از همان آغاز بحران در کنار دولت و ملت سوریه قرار گرفت، ایران بود و هنوز هم این موضوع جریان دارد.

پس از آن بود که روسیه نیز با درخواست ایران وارد بحران سوریه شد و ائتلاف این سه کشور توانست جبهه متحد غربی عبری عربی علیه سوریه را شکست دهد و اکنون یک امنیت و آرامش نسبی در این کشور حاکم است.

سوریه در شرایط کنونی همچنان نیازمند ایجاد و امنیت و صلح در کشور است و این مهم هنوز به طور کامل پیاده نشده است.

اما با این وجود نیازمند بازسازی اقتصادی و سیاسی در روابط خود با دیگر کشور‌های منطقه غرب آسیاست.

سوریه همواره خود را مدیون ایران و روسیه می‌داند و بار‌ها نیز بشار اسد، تاکید کرده اولویت در مشارکت برای بازسازی و سرمایه گذاری با ایران و روسیه است.

اکنون روابط دمشق با تهران و مسکو در حد بالایی است و همین عمق روابط نوید گسترش هر چه بیشتر آن را می‌دهد.

سوریه مستعد سرمایه گذاری‌های کلان و بازسازی ویرانه‌هایی است که داعش به بار آورده است.

حتی رژیم‌هایی که تاکنون در محور دشمن سوریه قرار داشته و دارند، چشم طمع به آینده روابط خود با سوریه دوخته‌ اند.

رژیم‌ها و کشور‌های زیادی در غرب آسیا و خلیج فارس وجود دارد که دشمنی را با سوریه کامل کردند که سر سلسله آنها عربستان سعودی است.

اما با وجودی که سعودی‌ها دشمنی خود را با سوریه به حد اعلا رساندند، اکنون پس از ۹ سال جنگ علیه سوریه قصد دارند روابط سیاسی خود را با دمشق از سر بگیرند و در اندیشه بازگشایی سفارت خود در این کشور هستند!

اکنون که سوریه به یک آرامش نسبی رسیده است، اما بر سر دو راهی نیز قرار دارد، از یک سو برخی کشور‌های عربی که دشمن قطعی این کشور هستند موقعیت را مناسب دیده و سعی دارند تا روابط خود را عادی کنند و برای دولت و ملت سوریه دشوار است که در این زمینه چه تصمیم بگیرند، از سوی دیگر بیم آن نیز می‌رود که با بازگشایی سفارت رژیم‌هایی چون عربستان در دمشق، آنها با بازگشت خود بار دیگر نفوذ خود را در سوریه پیدا کنند و با دخالت‌های خود غائله دیگری به پا کنند.

تصمیم گیری در این زمینه شاید برای دولت و ملت سوریه دشوار باشد، اما باید با سنجیدن همه جوانب به یک تصمیم درست برسند که آیا با دشمنان خود که ۹ سال کشور را در جنگ خانمان سوز درگیر کردند مناسابت خود را عادی کنند یا این که عطایش را به لقایش ببخشند.

بیشتر بخوانید: گروه تروریستی داعش مسئولیت انفجار اتوبوس در سوریه را برعهده گرفت فیلم| مقابله پدافند هوایی سوریه با موشک‌های رژیم صهیونیستی

سوریه نباید به سرعت نسبت به درخواست رژیم سعودی برای عادی سازی روابط روی خوش نشان بدهد.

بازگشایی سفارت عربستان در دمشق نادیده گرفتن همه دشمنی‌هایی است که تاکنون ریاض علیه سوریه داشته و این امر فضا را برای حضور و نفوذ دوباره عربستان باز می‌کند.

مردم سوریه نمی‌توانند هر آنچه که در این ۹ سال از سوی عربستان با حمایت از گروه‌های تروریستی تکفیری و معارضان علیه سوریه به کار رفته و باعث ویرانی و جان باختن هزارا نتن از شهروندان این کشور شده است فراموش کنند.

عربستان سعی دارد با بازگشت خود به سوریه بر نفوذ در این کشور بیفزاید و جایگاه ایران در سوریه را تضعیف کند.

طرح نابودی سوریه شکست خورد و اکنون سیاست بر این محور قرار گرفته که باید از مردم و دولت سوریه دلجویی شود به همین خاطر نخستین گام بازگشایی سفارت عربستان و سپس دیگر رژیم‌های عربی است و آنگاه سرمایه گذاری و حضور اقتصادی و کمک‌های مالی برای بازسازی این کشور در دستور کار قرار دارد.

سیاست تغییر کرده است، تا پیش از ایت جنگ برای نابودی سوریه و تجزیه این کشور در دستور کار بود و اکنون با ملاحظه شرایط، پذیرفتن دولت سوریه از سوی عربستان و درخواست دوستی با آن، سیاستی است که دنبال می‌شود.

این که سعودی‌ها و دیگر رژیم‌های عربی منطقه پس از ۹ سال جنگ علیه سوریه، دولت بشار اسد را به رسمیت می‌شناسند و مشکلی با حضور او در قدرت ندارند، عجیب است.

قدر مسلم برنامه‌ای که برای سوریه در نظر گرفته شده یک برنامه دقیق و حساب شده است؛ عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی در برنامه ریزی این سناریو نقش اصلی را دارند و هر سه با برقراری روابط با این کشور موافقند و حتی عجله دارند که دمشق باید مواظب این تحرکات باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: سوریه بشار اسد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سوریه سوریه بشار اسد بازگشایی سفارت علیه سوریه دولت و ملت رژیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه انگلیس: ایران منطقه را بی ثبات می کند

به گزارش صدای ایران،ایسنا، دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد.

طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

این ادعا در حالی است که انگلیس به همراه آمریکا بار‌ها به خاک یمن حمله کرده‌اند و از حامیان رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه بوده‌اند.

ایران هم بار‌ها اعلام کرده نیرو‌های مقاومت در منطقه بر اساس منافع کشور‌های خود، به مبارزه علیه اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

کامرون که در ریاض صحبت می‌کرد، ادامه گفت: اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند، زیرا این امر در طولانی مدت به سودش خواهد بود. راه‌حل ۲ دولتی در طولانی مدت امنیت اسرائیل را تضمین خواهد کرد.

اخیرا نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافق آتش‌بسی که به حماس پیشنهاد شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و گفت حماس باید هرچه سریع‌تر درباره آن تصمیم‌گیری کند.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار ۲ دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشور‌های منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آنها شده تصمیم‌گیری کنند.

دیگر خبرها

  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • چرایی بدل شدن اردن به بخشی از سپردفاعی در خدمت صهیونیست‌ها
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • وزیر خارجه انگلیس: ایران منطقه را بی ثبات می کند
  • تشدید اعتراضات ضد صهیونیستی در کشور‌های غربی در حمایت از مردم غزه
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • جزئیات سناریوی رژیم‌صهیونیستی برای حمله به رفح