Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حوزه اقتصاد گفت: برخی افراد ذی نفع که توانایی اعطای مجوز دارند، برای جلوگیری از رقیب تراشی مانع صدور مجوز کسب و کار می‌شوند. علی مروی در گفت‌وگو با میزان، با تاکید بر تغییر قاعده مجوزمحوری به استانداردمحوری اظهار کرد: باید از حالت مجوزمحوری به حالتی که استانداردگذاری باشد، حرکت کرد. برای مثال اگر کسی می‌خواهد یک فعالیت اقتصادی را در یک بازاری شروع کند، بایستی یک سری استاندارد‌هایی که احراز آن‌ها هم نیاز به به وجود آمدن امضا‌های طلایی ندارد، برای آن تعیین شود و یک مرجعی که خود آن در واقع تعارض منافع نداشته باشد باید این استاندارد‌ها را احصا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کارشناس حوزه اقتصاد تصریح کرد: در ادامه تقاضاکننده مجوز می‌تواند به محض ثبت اطلاعات در سامانه، فعالیتش را شروع کند. سپس این استاندارد‌ها نظارت و بررسی شوند. بیشتر بخوانید: رویکرد فعلی نظام مالیاتی؛ فشار بیشتر به بخش شفاف اقتصاد وی در رابطه با عدم تغییر شرایط اعطای مجوز به مردم و انحصارطلبی در موضوع مجوزها، بیان کرد: تغییر نیافتن قاعده مجوز‌ها و وجود انبوهی از مجوز‌ها دلیل دارد؛ پشت همه‌ این سخت‌گیری در مجوز‌ها یک سری تعارضات منافع و اقتصاد سیاسی پیچیده‌ای نهفته است.
مروی ادامه داد: زمانی که در برخی مسائل تعادلی وجود ندارد و این عدم تعادل از نظر کارشناسی بر همگان روشن شده و تجربه موفق جهانی هم داشته است، باید ببینیم چه تعارضات منافعی بوده است که این عدم تعادل را پدید آورده است. واقعیت قضیه این است که در بحث مجوز چه در سطح اصناف، چه در سطح بنگاه‌های اقتصادی و دستگاه‌های دولتی یک نوع درب چرخان وجود دارد. درب چرخان یعنی کسانی که خودشان آن طرف میز هستند و مسئولیت اعطای مجوز دارند، در طرف دیگر هم هستند و در بازار فعال هستند.
این کارشناس حوزه اقتصاد بیان کرد: چنین افراد ذی‌نفعی که توانایی اعطای مجوز هم دارند نمی‌خواهند برای خودشان رقیب بتراشند.
وی در پایان گفت: متأسفانه این افراد دسترسی خوبی به مراکز قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری دارند، بسیاری از اوقات همین دسترسی مانع اصلاحات قانونی می‌شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران اعطای مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی زارعی، مدیر دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی که صبح امروز (چهارشنبه) در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور وزیر ورزش و جوانان و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال و پرسپولیس و همچنین شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن و اعضای هیئت مدیره بانک‌های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین برگزار شد، اظهار کرد: یک بیماری ۴۰ ساله درمان شده و امیدواریم اتفاقات خوبی در خصوص این دو باشگاه رخ دهد.

وی افزود: ورزش را باید به عنوان یک صنعت پولساز ببینیم و  بدانیم که ۲ درصد از تولید ناخالص کشورهای پیشرفته را به خود اختصاص می‌دهد و هدفگذاری کشورهای همسایه در سه ساله آینده ۳ درصد است و  باید به این سمت حرکت کنیم و نقطه آغاز این کار، واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است.

رئیس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی بود، اعلام کرد: با کنفدراسیون فوتبال آسیا مسائل را چک کرده‌ایم و مشکلی وجود ندارد و باید سراغ سایر اشکالات برویم و آن‌ها را نیز حل کنیم.

زارعی ادامه داد: امیدوار هستیم هر دو باشگاه مجوز حرفه‌ای بگیرند و سایر مشکلات خود را حل کنند؛ اگر یکی از این دو باشگاه واگذار می‌شد از نظر ای‌اف‌سی مشکل حل می‌شد اما خوشبختانه سهام دو باشگاه به یک اندازه واگذار شد.

مدیر دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای با اشاره به اینکه امیدواریم این اتفاق سرعت حرکت ورزش و فوتبال ایران را بیشتر کند، گفت: از اعضای فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنیم چرا که پیگیری بسیاری انجام دادند و وزارت ورزش هم همراه بود و در نهایت این اتفاق رخ داد. همچنین جای تشکر دارد که با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی مشکلات دو باشگاه حل شد و  یک جلسه نیز با حضور شرکت توسعه و نوسازی اماکن ورزش و سازمان لیگ داشتیم و امیدواریم ورزشگاه آزادی نیز تکان اساسی به خود ببیند.

دیگر خبرها

  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • کارگروه اقتصاد دریامحور هنوز خروجی عملیاتی نداشته است
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • مدارک مالی پرسپولیس از سوی کمیته صدور مجوز حرفه‌ای تایید شد
  • صدور بیش از ۱۵ هزار مجوز الکترونیکی کسب و کار در استان گلستان