Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

در اولین پرونده در پی شکایت دختری که مدعی بود تصاویر خصوصی‌اش توسط افرادی ناشناس در فضای مجازی منتشر شده است، رسیدگی به این موضوع در دستور کار پلیس فتای استان یزد قرار گرفت.

به گزارش شرق شاکی در جریان تحقیقات به مأموران گفت: چند ماه پیش با فردی آشنا شدم و برای شناخت بیشتر مدتی با او در ارتباط بودم، اما به‌دلیل نداشتن تفاهم از ازدواج با او منصرف شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از به‌هم‌خوردن ازدواج‌مان، با پیام‌هایی تهدید‌آمیز از طرف نامزد سابقم مواجه شدم. پس از آن نیز فرد یا افرادی ناشناس عکس‌هایی از من را منتشر کردند. کارشناسان پلیس فتا که اطمینان یافته بودند عامل انتشار عکس‌ها همان نامزد سابق شاکی است، پس از هماهنگی با مرجع قضائی متهم را دستگیر کردند و به پلیس فتا انتقال دادند.

متهم وقتی تحت بازجویی قرار گرفت، ابتدا منکر هرگونه جرمی شد و گفت اصلا از این ماجرا خبر ندارد. این پسر بعد از روبه‌روشدن با ادله دیجیتال جمع‌آوری‌شده، در نهایت به‌ناچار به جرم خود اعتراف و انگیزه‌اش را از این عمل مجرمانه، اخاذی اعلام کرد. او گفت: بعد از اینکه دختر مورد علاقه‌ام خواست رابطه ما را تمام کند، به این فکر افتادم تا از او با عکس‌هایش اخاذی کنم.

سرهنگ ابوطالبی، رئیس پلیس فتای استان یزد درباره این پرونده و موارد مشابه خاطر‌نشان کرد: کاربران شبکه‌های اجتماعی و به‌خصوص بانوان نسبت به نگهداری تصاویر و فیلم‌های شخصی و خانوادگی دقت بیشتری داشته باشند و این تصاویر و فیلم‌ها را در شبکه‌های مجازی برای دیگران حتی اعضای خانواده و بستگان ارسال نکنند، زیرا ممکن است در آینده مورد سوءاستفاده واقع شود. در دومین پرونده فردی که با ایجاد یک صفحه جعلی اقدام به انتشار تصاویر خصوصی همسر سابق خود کرده بود، بازداشت شد. در پی شکایت زنی به پلیس فتای استان فارس مبنی بر ساخت حساب کاربری جعلی به نام وی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و سوء‌استفاده از تصاویر آن، پرونده اولیه با هماهنگی مقام قضائی تشکیل شد و با ثبت اظهارات شاکی رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت.

کارشناسان پلیس فتا با توجه به حساسیت موضوع به بررسی ادله ارائه‌شده از سوی شاکی پرداختند و در نهایت متهم را شناسایی و او را دستگیر کردند. این مرد ابتدا منکر جرمش شد، ولی پس از مواجهه با مدارک و مستندات به‌دست‌آمده به ناچار لب به اعتراف گشود.

در بازجویی اولیه انجام‌شده، مشخص شد متهم که همسر سابق شاکی است به دلیل مشکلاتی که قبلا با او داشته اقدام به انتشار تصاویر خصوصی وی در فضای مجازی کرده است. سرهنگ حشمت سلیمانی، رئیس پلیس فتای فارس در این رابطه توضیح داد: طبق قانون هرگونه توهین، اهانت یا پخش تصاویر شخصی افراد در فضای مجازی جرم محسوب شده و عواقب جبران‌ناپذیری برای فرد به همراه دارد، به همین دلیل رعایت اخلاق در فضای سایبر و به‌خصوص شبکه‌های اجتماعی امری مهم محسوب می‌شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: انتقام گیری اینترنتی تصاویر خصوصی شبکه های اجتماعی صراط پلیس فتای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از انسداد ۱۲۸ تار نمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی در فضای مجازی در راستای مبارزه با قاچاق وجرائم اقتصادی عنوان داشت: بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی جویی جرائم اقتصادی، کالای قاچاق و جرائم گمرکی توسط کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی در اسفند ماه سال گذشته انجام شد.

وی عنوان داشت: در اسفندماه سال گذشته با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در بستر اینترنت که در زمینه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم مربوط به حوزه گمرک فعالیت داشتند شناسایی و مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق می‌کردند، گفت: در اسفند ماه سال گذشته ۷۸ تارنماو صفحه فعال در بستر اینترنت که در حوزه جرائم اقتصادی از جمله اخلال در بازار ارز، قمار و پولشویی، دارو‌های غیر مجاز فعالیت داشتند شناسایی و از فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

سردار رحیمی با اشاره به انسداد ۱۲۸ تار نما و صفحه متخلف در فضای مجازی که در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی فعالیت داشتند، گفت: به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری ۶ نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آن‌ها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، عنوان داشت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین فعال (پیرامون قاچاق و جرائم اقتصادی) دستگیرشدند.

دیگر خبرها

  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی