Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن مقصودی کارگردان مستند «همپای جهادی‌ها» که در یازدهمین جشنواره فیلم «عمار» حضور دارد، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این مستند گفت: «همپای جهادی‌ها» در واقع یک مستند دو قسمتی بود که قسمت اول با نام «در انتظار تدبیر» درباره محرومیت‌های جنوب کرمان و مشکلات کشاورزان آن منطقه بود به این ترتیب که محصولات آن‌ها مثل پیاز و گوجه روی دستشان مانده بود اما در مقایسه‌ای که با وضعیت صادراتی همین محصولات در کشورهای دیگر مثل روسیه و عمان داشتیم متوجه شدیم که در کشور ما برای این موضوع برنامه‌ریزی نشده است قسمت دوم این مستند «همپای جهادی‌ها» نام دارد که در طی آن می‌بینیم گروه‌های جهادی به جنوب کرمان می‌روند و مشکلات و چالش‌های زندگی افراد را بررسی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقصودی گفت: با وقوع سیل در فروردین ۹۹ در این منطقه، خیلی از خانه‌ها خراب شدند، زمین‌های کشاورزی آسیب دیدند و چاه‌های کشاورزی از بین رفتند. ما هم‌پای گروه‌های جهادی می‌رفتیم و همت این گروه‌ها را برای تعمیر چاه‌های آب و خانه‌های آنها را نشان می‌دادیم.

وی افزود: ما در این مستند گریزی هم به وضعیت جنوب کرمان در دهه هفتاد زدیم که در آن زمان حاج قاسم فعالیت‌هایی را برای محرومیت زدایی انجام داده بود تا ضمن بازگشت امنیت به این منطقه، وضعیت مردم منطقه بهبود پیدا کند. حاج قاسم طرحی را راه‌اندازی و با گروه‌های معارض و اشرار مذاکره کرده بود تا آنها سلاح‌های خود را تحویل بدهند ولی در مقابل زندگی مسالمت‌آمیزی داشته باشند در جریان همین طرح به آن‌ها خانه‌، زمین کشاورزی و چاه آب ارایه داده بود. البته در میان آنها مردم عادی هم وجود داشت که به دلیل فقر در کوه و کمر زندگی می‌کردند و امنیت منطقه تحت‌الشعاع قرار گرفته بود اما حاج قاسم لوازم اولیه زندگی را برای آنها تامین کرد تا امنیت برقرار شود. حالا بعد از گذشت حدود ۲۵ سال که با مردم آن مناطق صحبت می‌کردیم، آنها نسبت به امنیتی که حاج قاسم در آن منطقه ایجاد کرده بود قدردان بودند و او را دوست داشتند. چون به طور کلی بافت منطقه تغییر کرده بود.

این کارگردان در پایان توضیح داد: این مستند جزو آثار برنامه «ثریا» بود که البته از شبکه افق هم پخش شده است. باید این را هم بگویم ما در طول ساخت فیلم درگیر کرونا هم بودیم که سختی‌هایی هم داشت چون زمانی که ما برای فیلمبرداری به آن منطقه رفتیم، حالت قرمز اعلام شده بود و این موضوع کار ما را سخت کرد.

کد خبر 5113225 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: قاسم سلیمانی جشنواره فیلم عمار سینمای مستند قاسم سلیمانی تئاتر ایران جشنواره فیلم عمار موسیقی ایرانی جشنواره سردار آسمانی عکاسی فیلم سینمایی برنامه تلویزیونی آلبوم موسیقی سینمای مستند حوزه هنری شبکه پنج سیما موسیقی کلاسیک درگذشت چهره ها حاج قاسم گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند

رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم،‌ سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال 1403 است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است،. بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از 33 هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که 11 هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، 11 هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت 51 هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته 23 هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته 34 هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از 20 هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته 123 هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و 30 هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی، از نابودی 27 هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد 10 دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته 5 هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • رفع مشکلات ثبتی ۳۰ ساله به همت ۲۰ گروه جهادی در استان یزد
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • پخش مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند